YoniDelight Obsididaan YoniDelight HERA YoniDelight HERA HERA | Yoni-Delight HERA | Yoni-Delight
YoniDelight Obsididaan YoniDelight HERA YoniDelight HERA HERA | Yoni-Delight HERA | Yoni-Delight
HERA | Yoni-Delight
Deze Healing Toy is van 100% natuursteen. HERA is gemaakt van obsidiaan en is perfect als je op een bewuste manier contact wil maken met je sensualiteit & seksualiteit.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 134,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Your Eden’s Healing Toy zijn gemaakt van 100% natuursteen. De Healing Toy is perfect als je op een bewuste manier contact wil maken met je sensualiteit en seksualiteit en diepere lagen van jezelf wil voelen, voeden en openen. HERA is gemaakt van obsidiaan en wordt geleverd in handgemaakte etui om haar veilig in op te bergen.

Kenmerken:

 • Afmetingen: 17x2x4cm (lengte, dikte voor- en dikte achterkant)  
 • Materiaal: Obsidiaan, 100% natuurlijk is gemaakt van vulkanisch glas
 • Chakra: basischakra (1e) 
 • Kleur: zwart  (kleur kan afwijken van afbeelding, ze is van natuursteen)
 • Geschikt voor: masseren en stimuleren g-spot, a-spot en andere pleasurespots met de dikke kant en de-armouring van de yoni met de dunne kant. 
 • Accesoires: crèmekleurige GOTS gecertificeerde bio katoenen etui
 • Werking: Obsidiaan is een enorm krachtige steen met aardig wat varianten. En dat is maar goed ook. Het zijn juist die varianten die maken dat de steen voor iedereen bruikbaar is. De steen zelf is sterk inzichtgevend en reinigend. Hierdoor stimuleert het de persoonlijke ontwikkeling. De waarheid komt boven, de drager ziet de kern van problemen en/of weggestopte emoties komen naar boven zodat de blokkades kunnen worden geslecht. Obsidiaan werkt veelal als een spiegel zodat de drager kan ontdekken wie hij of zij nu echt is. Dit is natuurlijk niet altijd even prettig, oude trauma’s kunnen worden opgerakeld en soms is inzichtelijk krijgen wie je bent een schok.*


Toepassingen YoniDelight
Je bepaalt natuurlijk zelf hoe je haar gebruikt. Er is geen goed of fout gebruik van de Healing Toy. Voor mij is ze de beste Yin Seks Teacher, juist omdat ze hard, koud en anders is. Om je alvast wat ideetjes te geven, je kunt haar o.a. op de volgende manieren gebruiken:
 • De-armouring
  Gebruik haar voor het vrijmaken van gevoelloze en pijnlijke plekjes in je yoni. Die kunnen daar zitten door bijvoorbeeld vroegtijdige penetratie (van vingers/penis/dokter), de bevalling of traumatische ervaringen. Daarnaast is de yoni een magneet voor dagelijkse spanning en stress. Hoe meer we in onze yoni's opslaan, hoe gevoellozer of pijnlijker ze wordt. Met behulp van yoni de-armouring of massage kun je daar wat aan doen.  
 • Ontdek jezelf als sensuele & seksuele vrouw
  Gebruik haar voor vaginaal en/of anaal plezier en ontdek jouw unieke route naar wat voor jou plezierig voelt. Wild, rustig, verlegen, ontdekkend, vierend. Het kan allemaal. Je bent iedere dag anders.  
 • Meer inspiratie om haar te gebruiken?Je kunt de YoniDelight gebruiken op meer manieren gebruiken. Hierboven staan twee richtingen, maar er is meer mogelijk. Hoe je haar nog meer kunt gebruiken deel ik met je in mijn gratis e-mail cursus SeksDeva. Je onvangt 7 dagen lang een idee om haar te gebruiken. Doe vandaag nog mee. 
Veiligheid & de Yoni Delight
En natuurlijk is je veiligheid het allerbelangrijst. Zorg voor je veiligheid, gezondheid en plezier en lees meer over hoe je de Healing Toy optimaal gebruikt.

Ervaringen
"Na het doen van jouw yoni meditatie had ik onverwachts zin om met mijn nieuwe Hera toy mijn yoni te masseren. Het was de 1e keer en meteen al zo fijn. Ik wilde al langer een toy kopen, maar vond het dan ‘te duur’ of mijn rationele kant vond het onzin want wat kan zo’n steen nou voor je doen..nou..veel! Ik ben blij dat ik de Hera heb gekocht, het voelt zo anders dan een siliconen seks toy.. de intentie waarmee ik Hera gebruik is compleet anders. Ik snap nu ook waarom je de toys ‘haar’ noemt ;) voel me letterlijk tot haar aangetrokken. Ik voel veel meer stromen sinds dit weekend, zin in seks is toegenomen en ik verlang naar zachte aanraking van mijn yoni, door mezelf en m’n partner."  - Kim

"Wat een mooie ontdekkingstocht is het tot dus ver! Ik gaf aan een crystal wand te willen omdat deze quarantaine tijd uitermate geschikt is voor self pleasure. En of het dat is! Super blij met de Frida en met de tijd die ik mezelf gun. Een flinke pot kokosolie (die inmiddels al ver op is), rustig masseren, mediteren, ademen en nieuwe plekjes ontdekken! Wowie!"  - Marijke  

"Ik had echt een rot nacht en wist even niet meer wat ik met mezelf aan moest. Toen heb ik mijn hele lichaam heerlijk met kokosolie ingesmeerd en mezelf een massage gegeven, aan de pijnlijke plekken in mijn bekken gewerkt en uiteindelijk met mijn nieuwe roze vriend Ami gespeeld. Eerder had ik hem met mijn partner gebruikt, maar het is ook echt lekker om het zelf te doen. Waanzinnig dat de steen zo warm wordt én mooi dat je zelf je armour kunt voelen en die gevoelige plekjes dus los kunt laten. Ik had niet verwacht dat het zo heel goed zou werken, want ik had dat nog nooit eerder gedaan bij mezelf." - Tamar

Over Your Eden
Your Eden ontstaan vanuit Mirjam's eigen worsteling met haar seksualiteit. Vooral in de relatie met haar geliefde waarin ze degene was met het lagere libido. In kortstondige relaties of onder invloed van ervaarde ze geen probleem met opwinding of zin om te vrijen. Maar in een diepgaande relatie raakte ze in een seksuele burn-Een goed gesprek over seks was moeilijk, eng en op den duur belandde ze op het punt dat iedere avance of aanraking van haar geliefde werd gezien als bedreiging of aanval waarvoor ze zich moest verdedigen. Net na het moment dat ze zich had neergelegd bij 'ik ben oke met nooit meer seks' werd er toch iets in haar aangewakkerd. Het roer moest om! Een paar maanden later vloog ze naar Ibiza voor een intensieve de-armouring training, dat was haar startpunt voor haar seksuele transformatie als professional. Ze ging erheen voor zichzelf en raakte gefascineerd door yoni healing, de-armouring, seksualiteit en vele trainingen volgden. 
Verder lezen?