Yoni De-Armouring

Een gids voor bewustwording én transformatie van jouw seksuele blokkades 

"Er moet toch meer zijn?" en... "Is dit alles?" waren vragen die regelmatig door mijn gedachten gingen als ik aan mijn seksleven dacht. Als 'seks' onderwerp van gesprek was verstopte ik mezelf liever. Want waar mijn seksleven eerst oke was, werd het vrijen steeds meer een moetje. Dat 'moetje' bracht me weinig tot geen plezier en leidde tot weerstand. Om het goed te praten voor mezelf, had ik mezelf ervan overtuigd dat seks onbelangrijk was en alleen iets voor asociale vieze mensen. Dat was toen mijn coping. Toch, deep down, knaagde het. Ik had een gezonde levensstijl, een leuke relatie, een baan met fijne collega's, maar iets klopte niet. Ik zat seksueel op slot. Toen ik me dat besefte ontstond er ruimte voor verandering. Die verandering begon met het verlangen om wel een fijn seksleven te hebben, plezier voor mij! Het antwoord van het leven was Yoni De-Armouring. Dat was een belangrijke eerste stap om mijn seksuele blokkades te bevrijden. Met deze e-guide deel ik mijn kennis, ervaring én yoni oefeningen om je te ondersteunen bij het herkennen én transformeren van jouw seksuele blokkades zodat jij ook jouw mooiste seksleven kunt leven. 
 

   ik wil deze E-guide
  

Deze Yoni De-Armouring E-guide is voor jou als je...

  • Teveel op de ander bent gericht tijdens seks
  • Niet weet wat je zelf fijn vindt of dat niet durft uit te spreken
  • Te vaak over je grenzen gaat
  • Pijn ervaart tijdens het vrijen. Of...gevoelloosheid. Of...verveling. 
  • Met een onbevredigd gevoel de vrijpartij afsluit
  • Je geblokkeerd voelt over seks te praten
  • Jouw vulva, hoe ze eruit ziet, hoe ze smaakt of ruikt afkeurt  
  • Steeds minder zin in seks ervaart
Misschien herken je jezelf in één of alle bovenstaande omschrijvingen. Mocht dat zo zijn, weet dat je niet alleen bent en deze gebeurtenissen eerder de regel zijn dan de uitzondering. Het is misschien lastig of oncomfortabel om te erkennen dat je seksleven niet (meer) fantastisch is, maar het erkennen is zo'n belangrijke eerste stap. Dan ontstaat er pas echt ruimte voor verandering en een nieuwe relatie met jouw yoni. 
 

Wat kun je verwachten van deze gids...
Deze gids nodigt je uit om jouw eigen heldenreis te maken naar jouw seksualiteit door theorie, reflectievragen en oefeningen zodat je niet alleen de kennis hebt, maar ook zelfkennis ontwikkelt én met oefeningen meer en meer thuis komt in jouw bekken door seksuele blokkades te transformeren. 
✓ 151 pagina’s kennis, verhalen over yoni healing, de-armouring en vrouwelijke seksualiteit zodat jij jouw eigen seksualiteit kunt ontdekken

✓ Wat armour én de-armouring is 
✓ Het verschil tussen Yoni Awakening, Yoni Massage en Yoni De-Armouring
✓ Hoe je yoni armour bij jezelf kunt herkennen
✓ Hoe je kunt voorkomen dat je armour ontwikkelt preventieve de-armouring
✓ Welke de-armouring tools je al in huis hebt en hoe deze te gebruiken
✓ Hoe je tijdens het vrijen met je geliefde de-armouring kunt toepassen

✓ Vijf Yoni Oefeningen om jouw blokkades stap voor stap te transformeren
Hulpbronnen die je helpen thuis te komen in je bekken en jouw seksualiteit te leven op jouw voorwaarden
Veelgestelde vragen van andere vrouwen én de onbeperkte mogelijkheid jouw vragen te stellen
✓ Een invulbare Desire Map om contact te maken met jouw diepere verlangens

Blokkades te transformeren
Bij Yoni Healing én het leven van je mooiste seksleven gaat het erom dat je een liefdevolle relatie ontwikkelt met je yoni. Het beoefen van Yoni Healing is géén quick-fix, maar het woord relatie zegt het al. Het is een levenslang pad, een blijvende investering in jezelf. Dat Yoni Healing pad kent drie terreinen, deze omschrijf ik uitvoeriger in mijn E-boek Yoni Healing en kun je gratis downloaden, en benoem ik hier kort. De drie terreinen van YoniHealing zijn:  
1. Somatische Veiligheid Opbouwen
2. Blokkades Transformeren
3. Plezier Ontwikkelen
In deze Yoni De-Armouring E-guide gaan we vooral aan de slag op het terrein van blokkades transformeren. Door middel van theorie, vragen en verschillende yoni oefening nodig ik je uit om te ontdekken welke mentale, emotionele of fysieke blokkades je hebt opgeslagen. Zodat je met kennis, zelfkennis en de hulpbronnen uit deze E-guide blokkades kunt transformeren. Stap voor stap. 

Wil je de relatie met je yoni & vrouwelijkheid verdiepen, inzicht krijgen in je seksuele blokkades en deze stap voor stap transformeren?

   Ik wil deze E-guide
 

 


Iets over mij....
Mijn kennis en ervaring van vier jaar Yoni Healing gebundeld in deze gids  
Yoni Healing de gids voor sexual healing, pleasure én orgasm

Als jong volwassene wist ik NIETS van mijn vrouwlijkheid seksualiteit en had daar 0 bewustzijn op zitten. Ik studeerde, dronk, ging naar festivals en leefde vooral in mijn hoofd. Tijden seks deed ik gewoon wat ik dacht dat hoorde als het om seks ging zonder te voelen en stil te staan bij wat ik fijn vond. Dat ik jarenlang niet naar mijn eigen lichaam en yoni had geluisterd werd pijnlijk duidelijk toen ik als dertig jarige vrouw verlangde naar een 'ik wil een nooooooit meer seks contract'. Wanneer mijn vriend me aanraakte of zoende op een manier die ik associeerde met voorspel, schoot ik dicht. Dat was zo pijnlijk, voor beiden. Hoe kwam ik op dat punt? Gebrek aan kennis, tools en begleiding om mezelf te begrijpen. De praktische gids is een opstapje een handreiking een uitnodig om jou dat te bieden wat ik zelf gemist heb.

In 2016 ontving ik mijn eerste Yoni Healing sessie en een paar maanden later zat ik met samengeknepen billetjes in een vliegtuig naar Ibiza voor mijn eerste De-Armouring training waar naakt zijn, seksuele energie en Yoni Healing mij vrijmaakte mijn potentieel te gaan leven als vrouw. Yoni Healing heeft mijn (seks)leven compleet veranderd. Nu weet ik beter wie ik wel ben, wat ik wel en niet wil (ook buiten de slaapkamer) en hoe ik daar kom. 

Wat Yoni De-Armouring voor mij heeft gedaan
✓ Mezelf vrijgemaakt van schaamte om gezien te worden in mijn plezier
✓ Ik heb geleerd om te zakken in mijn lichaam en uit mijn hoofd te komen met mijn tools
✓ Te begrijpen waarom ik dissocieerde tijdens seks én mijn partner hierin te betrekken
✓ Mijn opgeslagen emoties in mijn yoni, maar ook de rest van mijn lijf te bevrijden
✓ Mezelf te zien én voelen als seksuele vrouw  
✓ Het diepe besef dat pelzier ook voor mij is 
✓ De vaardigheid om mijn grenzen beter aan te geven
✓ De geur en het uiterlijk van mijn yoni in een ander licht te plaatsen
✓ Meer ruimte gemaakt voor plezier en orgastische potentie
En zoveel meer... Ik weet zeker dat als jij dit pad gaat bewandelen er ook mooie ervaringen op jouw staan te wachten en je vastzittende energie weer in beweging gaat brengen zodat jouw levensenergie vrijer kan stromen, jij meer jezelf kan zijn en jouw mooiste (seks)leven kunt gaan leven. Stap voor stap.  

                Ja ik wil deze E-guide


Wat anderen zeggen 


           
    
Ja ik wil deze E-guide
 

Productomschrijving:
✓ Dit is een E-guide. Na afronding van je bestelling heb je hem direct: via e-mail ontvang je een downloadlink. (3 maanden geldig én 3 downloads mogelijk)
✓ Verschijningsdatum 03-03-2021 (geupdate 27-06-2023)
✓ 144 pagina’s (PDF)
✓ Lees deze E-guide op: Android (smartphone en tablet) | Desktop (Mac en Windows) | iOS (smartphone en tablet) | Windows (smartphone en tablet)                                Ja ik wil deze E-guide

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 57,00 * € 22,00 *
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Relevante producten