Sessies & Tarieven

 

Sacred Body Work

Yoni Healing Initatie 3 sessies €549
Drie sessies, twee via Zoom en een Yoni Healing sessie.  
Download de Flyer

Yoni Healing Sessie  3 a 4 uur €350,-
In deze 1:1 sessie gebruiken we samen de kracht van intentie, aanraking, ademhaling, beweging en geluid om je gestagneerde seksuele energie in beweging te brengen in je lichaam, bekken en yoni. Daarin heb ik mijn eigen mix ontwikkeld van de-armouring, tantra en werken met The Great Mother. De sessie is een co-creatie en doen we vanuit consent, wat betekent dat jouw lichaam uiteindelijk de baas is en het zou kunnen dat we niet inwendig werken. We nemen de tijd om te landen in de ruimte, spreken vooraf nog eens door wat je verlangen en grenzen zijn, ik leg nog uit hoe de sessie in zijn werk gaat en wat je kunt verwachten, we doen consent oefeningen zodat je lichaam dit in de praktijk kan brengen. Dit is een onmisbare voorbereiding voor de uiteindelijke yoni healing. Twee dagen na de sessie checken we bij elkaar in voor een verdere integratie, eventuele vragen en om te beoordelen hoe je verder kunt. 

1: Koppel Workshop* 4 a 5 uur €679,-
Deze workshop stemmen we volledig af op jullie wensen, verlangens en grenzen. We starten met een intake, ieder afzonderlijk 30 minuten. We doen dit afzonderlijk omdat de ervaring leert dat je dan toch meer vrijuit kunt spreken dan wanneer je geliefde erbij is. Op de dag zelf hebben we de tijd om te vertragen, in te checken, vragen te stellen en neem ik jullie mee op reis. Elementen die onderdeel kunnen zijn van de workshop: Wheel of Consent, Vier Elementen Massage, Unroping Ritual, MoonPoint Massage, Yin Massage. Twee dagen na de workshop spreken we elkaar m.b.t. hoe je de dag hebt ervaren en hoe jullie samen verder kunnen. 


Temple Massage 2 uur €250,-
Tijdens deze temple massage gebruik ik tantrische technieken om je te helpen je lichaam te openen voor de zachte stroming van seksuele energie. De Yoni/Lingam wordt meegenomen als jij dat wilt, maar de focus ligt niet hierop. Evenmin op klaarkomen of het hebben van een orgasme. We werken vanuit de energie van The Great Mother, de cosmische baarmoeder, waar alles en niets tegelijkertijd aanwezig is, en ik nodig je uit om in de overgave te gaan en je lichaam het werk te laten doen.

Handig om te weten
  • Voor de sessie doen we een korte intake a 15 minuten en ontvang je een vragenlijst én na 2 dagen checken we in hoe het voor je was.
  • De tijden gelden van binnenkomst tot aan weggaan en zijn inclusief olie, thee en wat lekkers. 
  • Een factuur waarop vermeld staat 'coaching' is mogelijk
  • In de weekenden en avonduren is de prijs +25%
  • Je kunt cash of met tikki betalen
De Yoni Healing Sessie is inclusief gratis Awaken Your Yoni E-guide t.w.v. €57,-. 

Locatie(s):
Juni: Havendijk in Waspik
Juli & Augustus: Sint Oedenrode 


Coaching & Support
Uurtje helderheid €88,-
Extra ondersteuning na Sessie/Workshop €88,-
Uplevel je Seksleven - 7 weken a €779,-

 

Interesse? Mail naar info@youreden.nl voor een afspraak.