Yoni De-Armouring Sessie(s)

1:1 de-armouring sessies om je yoni én seksualiteit vrij te maken van blokkades en je lichaam te open voor plezier

 
De meeste vrouwen komen vroeg of laat tot de ontdekking dat ze niet kunnen genieten van seks. Of...tot de ontdekking dat seks nooit echt heel fijn was. Wist je dat volgens de GGZ zo'n 27% van de Nederlandse vrouwen last van een "seksuele disfunctie"? Een disfunctie volgens de GGZ is ofwel één seksuele interesse of opwindingsstoornis, twee pijn bij het vrijen of drie een orgasmestoornis. Dus bijna 1/3 van de vrouwen heeft hiermee te maken*. In de 1:1 Yoni De-Armouring sessies gaan jouw stap voor stap jouw seksualiteit vrijmaken van seksuele blokkades. De mentale, emotionele én lichamelijke. Zodat er meer ruimte ontstaat voor jouw plezier.  


 
"You can only go as fast as the slowest part of you feels safe to go." - Karen Drucker
 
Hoe ga ik te werk?
Als je interesse hebt in een Yoni Healing Sessie stuur dan een e-mail naar info@youreden.nl. Je ontvangt van mij een aantal intakevragen om jou alvast te leren kennen en hebben we een kort gesprek. Voel jij een 'ja' dan starten we met een eerste sessie. Hoeveel het er worden bepaal jij. Maar we beginnen we bij het begin; Somatische Veiligheid Opbouwen en Mentale De-Armouring voordat we de fysieke Yoni De-Armouring in persoon kunnen doen. 

Eerst werken we online aan de basis
 • De-Armouring van je gedachten (Zoom)  
  In een inquiry gaan we ontdekken welke belemmerende gedachten je hebt die maken dat je niet kunt genieten van seks aan de hand van gesprek en/of spiertesten. Hierover praten kan al een de-armouring opzich zijn en bevrijdend werken. Afhankelijk van de behoefte en wat er in een sessie naar bovenkomt kan dit één tot drie sessies duren. 
 • Somatische Veiligheid Opbouwen (Zoom) 
  In deze sessie leer je wat de impact is van een vastzittende overlevingsstress  (jeugdtrauma, schocktrauma alledaagse stress), of jij daar ook mee te maken hebt én wat je kunt doen om somatische veiligheid te ontwikkelen. Als je klaar bent voor de volgende stap, kunnen we verder met body de-armouring.   

Daarna kunnen we fysiek aan de slag
 • Body De-Armouring (in persoon)
  In een eerste ontmoeting gaan we niet gelijk aan de slag met een "sexual de-armouring", maar bouwen we veiligheid op die jij kunt voelen op buikniveau. We richting ons vooral op in ontspanning kunnen ontvangen van de aanraking én het kunnen voelen van de (pijnlijke) sensaties rond de kaken, het hart of de buik. Een aantal dagen na de sessie bellen we 30 minuten en krijg je de gelegenheid om te delen wat in jou is aangeraakt en om vragen te stellen. 
 • Yoni De-Armouring buitenkant (in persoon)
  In deze sessie borduren we voort op de body de-armouring sessie(s) en focussen we ons langzaam wat meer op de armour die zich bevind aan de buitenkant van de yoni. We doen een yoni mapping aan de buitenkant zodat jij verbinding kan maken met die lichaamsdelen die aangeraakt worden. Als dat goed voelt gaan we verder en focussen we ons op de de-armouring van o.a. het schaambot, de buitenste lippen, de binnenste lippen, de ruimte tussen de buitenste en binnenste lippen. Een aantal dagen na de sessie bellen we 30 minuten en krijg je de gelegenheid om te delen wat in jou is aangeraakt en om vragen te stellen. 
 • Yoni De-Armouring vagina opening (in persoon)
  In deze sessie borduren we voort op de eerste yoni de-armouring sessie en richten we ons op de armour die zich rond de yoni opening en het maagdenvlies bevindt. We gaan nog niet haar binnen, maar geven tijd en aandacht aan de plek die onze 'ja' en 'nee' heeft opgeslagen in het weefsel bijvoorbeeld doordat jij zelf of een ander te vroeg naar binnen is gegaan of in ieder geval voor je vagina daar klaar voor was. Ook hier checken we een paar dagen na de sessie telefonisch bij elkaar in om in te zoomen op wat de sessie bij jou heeft aangeraakt en je vragen. 
 • Yoni De-Armouring binnenkant (in persoon)
  Ook in deze sessie beginen we met een body de-armouring en werken we langzaam toe naar de exteren yoni en later ook de interne yoni de-armouring. Dit doen we alleen als je daar mentaal, emotioneel en lichamelijk klaar voor bent. Jouw hoofd kan het willen, maar je lichaam is de baas en bepaald waar we beginnen en eindigen. Een aantal dagen na de sessie bellen we 30 minuten en krijg je de gelegenheid om te delen wat in jou is aangeraakt en om vragen te stellen. 

Mirjam in wat steekwoorden
Ervaringsdeskundige 'slechte seks'
Afgestudeerd in Rechten aan de Universiteit van Leiden
Projectleider IT 
De-Armouring & Tantra practioner
Studente Zenuwstelsel Healing & Somatische Veiligheid
Holistisch Seks Coach
Meer over mij.

Investering & Tarieven*
 • Zoomsessie €90,- (1 - 1,5 uur) 
 • Bodywork sessies €250,- (2 - 2,5 uur)
  Een paar dagen na de sessie doen we een 30 minuten check-out. 
  De sessies vinden plaats in Amsterdam
*Vanaf januari 2024 maak ik gebruik van de  KOR en ben ik vrijgesteld van BTW op mijn sessies. 


Zelf vandaag nog beginnen?
Als je vandaag al wilt beginnen, check dan één van mijn onderstaande mogelijkheden. Ik kan je heel erg aanraden om mijn gratis E-guide Yoni Healing te leren welke puzzlestukjes er nodig zijn voor healing en genot.