Over mij

Mijn missie is om in Mijn Eden te leven en daarnaast jou te leren in Your Eden te leven. Hoe fijn zou het zijn als we allemaal vanuit deze heilige innerlijke plek leven? Ik kan inmiddels goed omschrijven wat ik wil, weet beter wie ik ben. Maar dat is zeker anders geweest. Ik was een gevoelig persoon die in mijn hoofd leefde en totaal niet wist wat ik wilde. Twee keer met mijn studie gestopt, de derde keer was het raak. ;-) Rechtsfilosofie. 


VAN ONLINE MARKETEER NAAR BODYWORKER
Mijn innerlijke werk begon in in het bovenste deel van mijn lijf: mijn hoofd. Dit in de vorm van een aantal Vipassana retraites in Thailand ongeveer. Het ontdekken van mijn monkey mind en het ervaren van innerlijke stilte waren de beste cadeaus die ik mezelf had kunnen geven. Het was afzien en een zegen die me klaar maakte voor the next level het hart. In dat kader deed ik de Priestess of Avalon training bij Klara Adalena. Dit bracht me verder naar de wens om mijn derde oog te openen met behulp van moeder Ayahuasca.Voor mij waren dit heftige maar bijzondere reizen waarvan ik tot op de dag van vandaag nog steeds niet helemaal weet wat er is aangeraakt, maar ik geloof dat mede hierdoor meer in waarheid ben gaan leven en realiseerde dat mijn seksuele centra het onderste deel van mijn lichaam. Toen ik me dat realiseerde hebben tantra en de-armouring hebben mij gevonden.

Mijn eerste de-armouring training deed in oktober 2016 op Ibiza en ben daar sindsdien enthousiast over. Voorheen woonde ik totaal niet in mijn lichaam, ik dacht mijn leven in plaats van echt te voelen en had het idee dat ik de gebaande paden (huisje, boompje, beestje moest lopen). Daar heeft de-armouring verandering in gebracht. Met de support van een van mijn teachers Suzanne Rousgaard, startte ik in de zomer van 2017 officieel mijn praktijk. Hoewel 'innerlijk werk' al lange tijd deel uitmaakte van mijn leven, was de stap naar bodyworker en coach toch wel groot. I 

SEKS LIEFDE EN BEVRIJDING
Wanneer onze seksuele energie vrij stroomt, zijn we sterker, gelukkiger en meer onszelf. Waarom? Seksuele energie is de krachtigste energie die er is, het is de basis van al het nieuwe leven op deze aarde. Het heeft jou gecreëerd en het creëert op dit moment het leven. Klaar om dit te ervaren en in Your Eden te leven?

WORKSHOPS & TRAININGEN
  • School of life ;-)
  • De-armouring trainers training bij Susanne Rousgaard, -Sanna Sannita en De’An Matuka. - 2016
  • Phoenix Rising – House of Tantra - 2017, 2018
  • De-armouring vervolg training – Susanne Rousgaard 2017
  • Tantra training Four Pillars – House of Tantra 2018
  • Liberating and finding Dakini Powers – House of Tantra 2017
  • Essence of tantra & Evolving Through Tantra  - Agama Thailand 2018
  • Full-Body De-armouring – De Gaia Methode – Susanne Rousgaard 2018
  • Sexual Female Body De-armouring - Susanne Rousgaard 2018
  • Kashmiri Massage - House of Tantra 2018

MEER OVER MIJN REIS

Volg me op Instragram of schrijf je in voor de nieuwsbrief (scroll naar beneden) om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in mijn Eden. 

 

Een selectie uit mijn aanbod