Hey

Ik ben Mirjam  


De vrouw achter Your Eden.

Veel mensen vinden mij ongrijpbaar, willen weten wie ik ben én wat ik precies doe én waarom ik ‘dit’ ben gaan doen.

Volgens mijn astrologe kom ik gereserveerd, cool, intellectueel en soms wat lomp over door mij ascendant in Waterman.

Dat is een stukje van wie ik ben... En denk dat het tijd nu tijd is om meer te vertellen. 

Maar ze vertelde me ook dat door mijn acedant in Waterman ik wil weten hoe de wereld in elkaar steekt en nieuwsgierig ben naar bepaalde onderwerpen.

Dat is natuurlijk de Heilige Seksualiteit en alles wat daarmee te maken heeft. Yoni awakening, yin seks, communicatie, zelfliefde, zelfbeminning, relatie dynamieken, bewustzijnsontwikkeling, sterrentaal, orgasmic breath etc. En niet alleen om het zelf te leren én ervaren maar vooral ook om mijn kennis en ervaring weer door te geven.

 

Mag ik je meenemen op een kleine ‘Tour De Mirjam’?

Mijn ‘Yoni Business’ begon zo’n 5 jaar geleden. Ik bedacht en ontwikkelde Kutkruiden samen met mijn nicht. We wilden bewustzijn rondom seksualiteit brengen. 

Er zijn heel wat ‘kut’ grappen gemaakt en hilarische verhalen rondom de kutkruiden, maar ik weet niet of de missie helemaal geslaagd was. 

De vaginastoomkruiden waren niet ‘mijn corner of the universe’, maar de Heilige Seksualiteit, de-armouring en yoni healing zijn dat wel.

Mijn missie was er absoluut niet gelijk, ik ben er niet mee geboren. Sterker nog, mijn reis is juist begonnen bij een slecht seksleven. Ik verzamelde na 6 a 7 jaar in een liefdevolle (maar bijna seksloze relatie) te zijn de moed om de diepe gewetensvraag “er moet toch meer zijn?” echt te onderzoeken. 

En dat vond ik MEGA spannend en een innerlijke criticus circus ging aan.
Tantra is toch voor vieze mensen?! En... Wat zegt dit wel niet over jou of je relatie?! En... "Is dit echt nodig?"


Maar desalnietemin zette ik kleine stappen.
En startte mijn onderzoek "Er moet toch meer zijn?"

Ik deed allerlei ‘kleine dingen’ in mijn eigen veilige omgeving. Lekker thuis, zonder dat iemand mij kon zien of horen want dat was veel te eng. Ik...

 • Kocht een yoni eitje en ging daarmee aan de slag. 
 • Deed een training Erodanza en ontdekte dat de slet die ooit zo had genoten naarmate mijn relatie vorderde volledig verdween. 
 • Ging op mastrubeerles bij OMG yes. 

En maakte me klaar om ook grotere dingen te doen.

Eén van de sleutelmomenten was mijn eerste yoni healing sessie. Deze fysieke ervaring veranderde alles. Ontvangen zonder agenda, zachtheid, tederheid, sensualiteit. Zo was mijn yoni nog nooit behandeld! Ik wist niet dat dit bestond. 

Annemiek Barnhoorn die mij de sessie gaf opende zonder dat te weten een deur voor mij. Ze zei ‘Ik zie jou dit ook doen’. Ook al zag ik dat toen totaal niet voor me als projectleider in de IT, het openbaarde een volgende stap.

Tijdens één van mijn vijf Ayahuasca reizen bij de Gewijde Reis ontmoette ik Susanne Rousgaard (nu mijn favoriete de-armouring teacher) en voelde dat het tijd was om in het diepe te springen.  

Een eerste 8 daagse de-armouring training op Ibiza. Wow. Ik heb heel wat verdriet, boosheid, frustratie en weet ik wat nog meer los mogen laten. Mijn lichaam en emoties mochten meedoen.

En ik kan je zeggen die heb je echt nodig voor het leven van je mooiste seksleven. Check mijn gezicht na 8 dagen de-armouring. Ik was vol verbazing van alles wat ik ervaren had. En…. wilde meer. :-)

 

Op aanraden van een goede vriendin Nynke Feenstra, volgde een Phoenix Rising bij House Of Tantra waar ik mocht leren over de mysteriën van de heilige seksualiteit. That was pure magic! Nieuwe dimensies in mezelf, zonder drugs. En vooraal zoveel meer ruimte om mezelf te ervaren, te voelen, te zijn. 

Daarna was het hek van de dam geloof ik.

Ik ontmoette niet alleen Leo, de man met wie ik nu nog steeds (én...weer) de sterren van de hemel vrij. We hebben ook wat hobbels onderweg. En ik vermoed dat die blijven komen. 

En ik deed ook verschillende de-armouring én House Of Tantra trainingen, oefensessies en startte mijn eigen bedrijf om alles wat ik ervaren en geleerd had door te geven aan iedereen (vooral vrouwen en een enkele man) die daarvoor open stond.

Met de verkoop van Yoni Healing Toys, de gratis E-book Yoni Healing, mijn uitgebreide meesterwerk E-guide Awaken Your Yoni en 1:1 coaching & rituelen (een combinatie van coaching en lichaamswerk/temple arts of solo coaching) heb ik heel wat vrouwen en koppels mogen begeleiden om vorm te geven aan hun mooiste seksleven.

Meer open, meer in verbinding. 

Lees vooral ook wat anderen zeggen over mij.Mijn grootste droom en passie is om een Sacred Brothel te bouwen online én offline om mensen zoals jij te helpen seksuele energie te activeren en te delen met de gebieden in je leven die dat nodig hebben. Je eigen lichaam, relatie(s), business.  WORKSHOPS & TRAININGEN

Mijn eigen 'school of life' is natuurlijk de grootste, diepste meest uitdagende training. En...als je het interessant vind om te weten welke workshops en trainingen ik nog meer heb gevold, check het rijtje hieronder.  

 • NLP Practitioner - 2007
 • Vipassana Retraite - Thailand 2008 - II
 • Vipassana Retraite - Duitsland - 2009
 • De-armouring trainers training bij Susanne Rousgaard, -Sanna Sannita en De’An Matuka. - 2016
 • Phoenix Rising - House of Tantra - 2017, 2018, 2019, 2020, 2021
 • De-armouring vervolgtraining – Susanne Rousgaard 2017
 • Tantra training Four Pillars – House of Tantra 2018
 • Liberating and finding Dakini Powers – House of Tantra 2017
 • Essence of tantra & Evolving Through Tantra  - Agama Thailand 2018
 • Full-Body De-armouring – De Gaia Methode – Susanne Rousgaard 2018
 • Sexual Female Body De-armouring - Susanne Rousgaard 2018
 • Kashmiri Massage - House of Tantra 2018
 • Theta Healing Basis - Annemiek Coenen - 2019 
 • Theta Healing Advanced - Annemiek Coenen - 2019
 • House Of Tantra (Phoenix Rising, Underground, Cosmic Ground) 2020
 • House Of Tantra (Underground 2x) 2021

 

Mijn aanbod