Wil je ook leven vanuit je gevoel?
Vrij als jezelf...

We brengen zo ontzettend veel tijd door in ons hoofd, we zitten vast in een negatieve gedachtentrein, soms zelfs zonder dat we dat zelf doorhebben. Voor de meesten van ons zo is het zo gewoon om het meerendeel van de tijd door te brengen in ons hoofd. Te denken. Daardoor weten we niet meer hoe we moeten zakken, verbinding moeten maken met ons lichaam, onze impulsen. Dat gaat gepaard met de nodige stress én angst. Je ziel wil alleen maar liefde, leven vanuit vrijheid, jou uniekheid omarmen!

Wanneer je dit doet, laat je jouw levensenergie stromen. En daar help ik jou heel graag bij in met bodywork (empowerment, de-armouring, yoni-healing, pleasure sessie) én mijn online training & coachingsprogramma LoveUp
  


Herken je dit?
Je...

> hebt geen zin om op te staan, je snoozt liever even door
> ervaart geen zin in seks....  en vind dat wel oke. 
> voelt geen emotionele pieken maar ook geen dalen 
> droomt van een nieuwe baan, relatie, leven maar blijft dromen
> kijkt vol bewondering naar de durf en moed van anderen  
> kunt niet echt voelen wat jij zelf wilt

Gebrek aan focus op wat we wèl willen, de juiste tools & kennis in combinatie met armour maakt ons stuurloos en afgestompt. We voelen niet zo goed meer wie we zijn en wat we willen, maar ergens voelen we ook dat er meer is! Ja er is meer, dat is een ding wat ik je kan garanderen. Het startpunt is je lijf. Jouw lichaam is de tempel waarin alles samenkomt. Wacht niet langer en maak verbinding met haar.  

 


Stop nu met wegvliegen in je gedachten en start met voelen

Het leven wordt zoveel voller, vrijer en zoveel rijker wanneer we leven vanuit ons gevoel. Op alle gebieden. Je werk, je relaties, je sekleven. Om dat te bereiken, hebben we ons lichaam toch echt nodig.
We mogen weer leren; naar ons lichaam te luisteren, verantwoordelijkheid te nemen om te ontvangen én de mindset te ontwikkelen om ons klaar te stomen voor leven vanuit liefde. Zonder angst. 

Ik geloof dat als ik het kan, jij dat ook kan. Waarom? Ik ben opgevoed als beroeps-pleaser, 'the good girl' én als universitaire rechtsfilosofie een 'hoofd-meisje' getraind in het denken. Ik wist niet eens dat ik een lijf had! En mijn
seksdrive was nul. De-armouring, yoni-healing en tantra hebben me geleerd te voelen. In mijn lichaam te zakken, ook al voelen emoties soms onprettig. En ik deel graag mijn ervaring én kennis met jou zodat jij ook vriendjes kunt worden met je lichaam, emoties, seksualiteit én spirit. Dat gun ik iedereen!


Iets over mijn reis

Mijn naam is Mirjam, gevoelig net als iedereen op deze aardbol maar leefde vooral in mijn hoofd en sloot me af van alles om me heen. Ik heb nooit geleerd om mijn lijf te voelen en onbewust vooral geleerd om me af te stemmen op wat mijn omgeving; mijn partner, vrienden, collega's leraren en wat de maatschappij van mij verwachtte. Ik sloot me af van het leven, van seksualiteit, van genot en legde de verantwoordelijkheid daarvoor bij anderen. Zonder dat te weten! Vipassana Meditatie, Ecstatic Dance, Ayahuasca, De-armouring, Tantra maakten me wakker en ik ben nog steeds op reis. ;-)  
Meer over mij

Nu kan ik zeggen dat ik al die tijd totaal niet in mijn lichaam leefde. Wist ik veel?! Terwijl het lichaam, mijn lijf juist de ingang is naar voelen, naar leven, naar Mijn Eden. De heilige plek waarin ik voel en weet dat ik de creator ben van mijn leven, waarin synchronisiteit zich meer en meer voordoet, waarin mijn lichaam steeds fijner voelt. En het is mijn missie vrouwen & koppels te inspireren en begeleiden weer in je lichaam te komen. Your Body Knows. Het is de veiligste en mooiste plek die er is. Het is veilig om te voelen.


"You can only go as fast as the slowest part of you feels safe to go!" 

Karen Drucker - Gentle With Myself