Yoni Healing

Verlang je ernaar om te leven vanuit jouw kracht, je intuïtie, je hart als kompas te gebruiken en in verbinding te staan met je gevoelswereld en innerlijke wijsheid? Met een vrije yoni leef je vanuit diepe verbinding met je vrouwelijk intuïtie, is je hart jouw kompas, sta je volledig in verbinding met je gevoelswereld en innerlijke wijsheid. Yoni Healing kan je alleen ontvangen (solo sessie). Of kies voor een Yoni-Healing met partner of om het vanaf jou bank zelf te leren na een Skype Sessie.
⏃ Boek een solo-sessie


WAT IS YONI DE-ARMOURING

Yoni healing richt zich op het vrijmaken van blokkades in en rond de yoni. Yoni is Sanskriet voor vagina en wordt ook wel vertaald met heilige tempel.  Deze heilige tempel is de plek van waaruit nieuw leven geboren wordt, creatieve ideeën ontstaan en waar onze kracht zit. Maar ook de plek die snel vervuild raakt. Onze Yoni is als een magneet voor stress, spanning, schaamte, collectieve pijn en emotioneel trauma. Dit kan armour zijn wat is ontstaan door seksuele relaties, maar hoeft niets met seks te maken te hebben. De eerste en oudste armour ontstaat in onze kindertijd. De tijd waarin we volledig afhankelijk zijn van onze ouders om te overleven. Armour is dan ook niet perse slecht, het helpt ons om te overleven. Alleen kan het goed zijn dat we die ‘schroefjes’ net iets te strak hebben staan en deze armour ons belemmerd om vrij en onszelf te zijn.
 

WAT YONI DE-ARMOURING VOOR JE KAN DOEN 

 • Verbinding met je lichaam én yoni herstellen
 • Blokkades, pijn, emoties of trauma vrijmaken
 • Verhard weefsel weer verzachten
 • Grenzen voelen en aangeven
 • Een fijner en vrijer (seks)leven
 • Schaamte rondom seksualiteit aangaan
 • Spanning loslaten
 • Meer voelen tijdens seks
   

IETS VOOR JOU ALS JE:

 • Weinig energie hebt  
 • vaak leeg en onvervuld voelt
 • Het lastig vindt om ‘nee’ te zeggen
 • Wat je doet ervaart als ‘moeten’ in plaats van ‘willen’
 • Vaak eerst aan anderen denkt, dan pas aan jezelf
 • Regelmatig over je eigen grenzen gaat
 • Het moeilijk vindt jezelf te uiten

 

HOE ZIET SAMEN-WERKEN MET MIJ ERUIT?

Ik werk vanuit mijn hart met zachtheid en aandacht voor jou en jouw proces. Als je me nog niet zo goed kent, meer wil weten (dat snap ik heel goed en moedig ik aan. Een de-armouring sessie ontvangen is niet niets. Check dan mijn Instagram daar deel ik mezelf, tools, tips & tricks. 100% echt). Na ons eerste contact starten we met een korte vragenlijst via email en kan ik beoordelen of ik iets voor je kan betekenen. Als dat zo is hebben we drie contactmomenten. Twee telefonisch en een in real life. 

1. Voorbereiden -  afstemmen, openenstellen en veiligheid 

Dit telefoongesprek is bedoeld om op jou en je wensen af te stemmen.
Ik wil een aantal dingen van je weten. Wie ben je, waar loop je tegen aan en vooral wat zou je willen? Vaak merk ik dat het uitspreken hiervan al veel in beweging kan zetten.

Samen fine tunen we de intentie voor je sessie en deel ik met jou de fijne kneepjes van het ontvangen zodat jij tijdens de sessie kunt ontspannen, voelt hoe je jezelf kunt openen en bijsturen en je de veiligheid voelt die er tijdens een sessie nodig is. 
Lees meer op 'Hoe ontvang je een sessie?'

2. De sessie zelf - verbinden, voelen en losmaken

De-armouring sesie van 2,5 uur (bij jou thuis of op locatie in Amsterdam). Wanneer je aankomt bij mij of ik bij jou, doen we een theetje. Ik leg nog een keertje kort uit wat we gaan doen. Just to be sure en ook fysiek aan elkaar te wennen.

Daarna starten we de de-armouring. Jij bepaalt zelf hoeveel kleren je wilt aanhouden. Er is geen goed of fout. Jij bent. We beginnen deze met het testen van je gas, rem en stuur. Oftewel, je geeft aan wat je wilt, wanneer ik moet stoppen en je stuurt bij. Zo creeeren we een veilige container waarin jij weet en voelt dat jij de touwtjes in handen hebt, bijstuurt en stopt wanneer jij dat wilt.  Je hoeft niets te ondergaan, de sessies is voor jou! We starten om deze manier om jou de mogelijkheid te geven jezelf te voelen, je te verbinden met je lichaam, je stem te gebruiken en in JOUW eigen kracht te stappen.  

Van daaruit gaan we verder met het openen van je energie kanalen en drukpunten. De sessie is een co-creatie met je intentie als leidraad en jij aan het stuur! Jij bent in controle, altijd. Ofwel we werken onder jouw leiding rustig naar je yoni toe. Dit is super empowerend. Jij stapt helemaal in jouw kracht. Of je geeft het stokje bewust over aan mij, dan werk ik vanuit mijn intuitie, met zachtheid om je armour vrij te maken.  

Alleen wanneer je er klaar voor bent, beginnen we aan de yoni-healing op fysiek niveau. Jouw lichaam is de baas. Eerst aan de buitenkant. Stapje voor stapje in overeenstemming met jouw proces. En wanneer je voelt dat je klaar bent voor een interne de-armouring mag je mij daartoe uitnodigen. Iedere yoni healing is uniek. Jij bent uniek. Dit kan zijn een hand op je vagina, het aanraken van drukpunten aan de buiten en/of binnenkant, een yoni-mapping of massage.

Aan het einde van de sessie is er 15 minuten integratietijd en lig je bedekt met een doek over je heen. 
Meer weten over een sessie check dan 'Alles wat je moet weten voor een de-armouring of yoni healing sessie.'

3. Nazorg  - inzicht en landen

Wanneer je ruimte maakt voor integratie, haal je het meest uit de sessies. Tenminste dat geloof ik en heb ik aan de levende lijve ondervonden. Dit is bij de sessie inbegrepen, maar optioneel. Alleen als jij een 'ja' voelt. We starten ons gesprek met het delen wat er voor jou is gebeurd. Wat voelde je, wat waren momenten die je zijn bij gebleven, wat zijn ve vragen of wat had je verwacht/gehoopt dat er zou gebeuren, maar is niet gebeurd? En hierin kun je ook nog vragen aan mij stellen. Door stil te staan, te benoemen, te delen wat bij je is aangeraakt en is losgekomen brengt je dat meer naar je dagelijks bewustzijn. Dat is een eerste belangrijke stap van jou integratie.  
 
 

"If you keep reminding yourself of who you want to be, while at the same time staying conscious of who you no longer want to be, eventually your personal reality will transform to match your new personality."
- Dr Joe Dispenza


  

4. Integratie traject - de nieuwe jij voeden

Om je verdere integratie te ondersteunen heb ik voor jou een werkboek gemaakt. Deze helpt je stap voor stap om wat je wilt, je intentie, meer handen en voeten te geven, acties te bepalen zodat je ook anders kunt doen. Download gratis het integratie werkboek.
Dit kun je ofwel alleen doen door de stappen te volgen, ofwel samen met mij.

Wanneer je het samen doet, dan sta ik je met raad en daad terzijde in het prille proces van het integreren van je inzichten, het anders doen (nieuw gedrag) en het aanreiken van tools die je daarbij helpen. Het integratietraject bestaat uit drie telefonische sessies. Daarin bespreken we wekelijks je voortgang, wat je bent tegengekomen en sturen we een betje bij. 

Na die drie sessies heb je:
 • Bewustzijn op je oude of onbewuste patronen
 • Weet je wat je anders kunt doen
 • Heb je de tools om daadwerkelijk anders te doen om je kersverse inzichten onderdeel te maken van de nieuwe jij.


VOOR WIE

 • Vrouwen 18+ en je bent nooit te oud of wijs om nog meer te voelen
 • Mannen die zich identificeren als vrouw inclusief trans- en niet-binaire mensen.
 • Mannen die zich willen verbinden met hun innerlijke vrouwDAGEN & TIJDEN
Sessies zijn op maandag en woensdag overdag start ofwel om 11:00 of wel om 14:00. 

WAT PAST BIJ JOU?

Een yoni de-armouring is niet niets. Ik weet nog mijn eerste keer, ik vond het doodeng. Super spannend en huilde al voordat ik uberhaupt een voet over de drempel had gezet. Het is niet voor iedereen om een één op een sessie te ontvangen, of met een partner. Daarom biedt ik verschillende mogelijkheden.

 • Solo sessie één op één 
 • Partner sessie, met jou je partner en mij
 • Online sessie samen met mij om dit te leren 

 
JA IK WIL EEN MEER VOELEN

Misschien voel je NU al een 'jaaaaaa' ik vertrouw Mirjam en wil je een graag sessie boeken. Stuur dan een mailtje naar info@youreden.nl
Of misschien twijfel, is het nog niet je tijd, ben ik niet de juiste persoon voor jou of wil je nog wat meer info om jezelf te overtuigen. It's all good. Check gerust mij blog, mijn Instagram account om mij wat beter te leren kennen. 
⏃ Boek een solo-sessie
⏃ Stuur mij een mail voor de tarieven


Your Eden is de plek in jezelf van waaruit je liefhebt en leeft vanuit zachtheid en overgave. Je lichaam, Emoties, Seksualiteit & Spiritualiteit zijn jouw tools naar die magische bestemming. En ik ben hier om jou daarbij te begeleiden.
↓ ↓ ↓ ↓ ↓