Yoni Healing

Verlang je ernaar om te leven vanuit jouw kracht, je intuïtie, je hart als kompas te gebruiken en in verbinding te staan met je gevoelswereld en innerlijke wijsheid? Met een vrije yoni leef je vanuit diepe verbinding met je vrouwelijk intuïtie, is je hart jouw kompas, sta je volledig in verbinding met je gevoelswereld en innerlijke wijsheid. Yoni Healing kan je alleen ontvangen (solo sessie). Of kies voor een Yoni-Healing met partner of om het vanaf jou bank zelf te leren na een Skype Sessie.
⏃ Boek een solo-sessie
⏃ Bekijk prijslijst & services


WAT IS YONI DE-ARMOURING

Yoni healing richt zich op het vrijmaken van blokkades in en rond de yoni. Yoni is Sanskriet voor vagina en wordt ook wel vertaald met heilige tempel.  Deze heilige tempel is de plek van waaruit nieuw leven geboren wordt, creatieve ideeën ontstaan en waar onze kracht zit. Maar ook de plek die snel vervuild raakt. Onze Yoni is als een magneet voor stress, spanning, schaamte, collectieve pijn en emotioneel trauma. Dit kan armour zijn wat is ontstaan door seksuele relaties, maar hoeft niets met seks te maken te hebben. De eerste en oudste armour ontstaat in onze kindertijd. De tijd waarin we volledig afhankelijk zijn van onze ouders om te overleven. Armour is dan ook niet perse slecht, het helpt ons om te overleven. Alleen kan het goed zijn dat we die ‘schroefjes’ net iets te strak hebben staan en deze armour ons belemmerd om vrij en onszelf te zijn.
 

WAT YONI DE-ARMOURING VOOR JE KAN DOEN 

 • Verbinding met je lichaam én yoni herstellen

 • Blokkades, pijn, emoties of trauma vrijmaken

 • Verhard weefsel weer verzachten

 • Grenzen voelen en aangeven

 • Een fijner en vrijer (seks)leven

 • Schaamte rondom seksualiteit aangaan

 • Spanning loslaten

 • Meer voelen tijdens seks

 

IETS VOOR JOU ALS JE:

 • Weinig energie hebt  

 • vaak leeg en onvervuld voelt

 • Het lastig vindt om ‘nee’ te zeggen

 • Wat je doet ervaart als ‘moeten’ in plaats van ‘willen’

 • Vaak eerst aan anderen denkt, dan pas aan jezelf

 • Regelmatig over je eigen grenzen gaat

 • Het moeilijk vindt jezelf te uiten


WAT PAST BIJ JOU?

Een yoni de-armouring is niet niets. Ik weet nog mijn eerste keer, ik vond het doodeng. Super spannend en huilde al voordat ik uberhaupt een voet over de drempel had gezet. Het is niet voor iedereen om een een op een sessie te ontvangen, of met een partner. Daarom biedt ik verschillende mogelijkheden.

 • Solo sessie - bij jou thuis of in Amsterdam - €180,- 
 • Solo sessie + Integratie sessies  €350 ipv,- €378,- bij boeking in een keer.
 • Partner sessie -  bij jullie thuis of in Amsterdam - €260,-
 • yoni de-armouring training - Online Sessie zodat je de basics hebt om jezelf te de-armouren €66,-
 • Yoni Healing Guide om het zelf je eigen practice te starten €5,55

HOE ZIET WERKEN MET MIJ ERUIT?

Ik ben er om jou te begleiden de verbinding met je lichaam te versterken. We starten met een korte vragenlijst via email, zo kan ik je een beetje leren kennen en beoordelen of we een goede match zijn. Als dat zo is doen we:

 • Check in
  We doen een telefonische check in. Hierin fine tunen we jou intentie, leg ik nog wat uit over de sessie en is er ruimte om vragen te stellen n.a.v. het lezen van "Hoe ontvang je een de-armouring sessie" . 
 • Sessie
  De-armouring sesie van 2,5 uur (ofwel op locatie of bij jou thuis)
 • Check out 
  Een paar dagen na de sessie doen we een telefonische check-out. Hierin heb je de mogelijkheid om te delen wat er in je is aangeraak, vragen te stellen en kun je aangeven of je behoefte hebt aan verdere vervolgstappen. Zijn er meer sessies nodig?
 • Integratie sessies
  Wanneer je een sessie hebt gehad, gaat het erom deze de dagen en weken na de sessie te integreren. 
  Doe dit zelf om samen met én onder leiding van mij met het handboek dat ik voor jou heb gemaakt. 
  Download gratis jouw integratie werkboek.


DE SESSIE ZELF
Deze duurt 2,5  uur. van binnenkomen tot weggaan. Wanneer je aankomt bij mij of ik bij jou, doen we een theetje. Ik leg kort uit wat we gaan doen, jij kunt je vragen stellen. Dan kunnen we even aan elkaar wennen. Jij bepaalt zelf hoeveel kleren je wilt aanhouden. Er is geen goed of fout. Jij bent. 

We beginnen deze met het testen van je gas, rem en stuur. Oftewel, je geeft aan wat je wilt, wanneer ik moet stoppen en je stuurt bij. Zo creeeren we een veilige container waarin jij weet en voelt dat jij de touwtjes in handen hebt, bijstuurt en stopt wanneer jij dat wilt.  We starten om deze manier om jou de mogelijkheid te geven jezelf te voelen, je te verbinden met je lichaam, je stem te gebruiken en in JOUW eigen kracht te stappen.

Van daaruit gaan we verder met het openen van je energie kanalen en drukpunten. De sessie is een co-creatie met jouw intentie als leidraad en jij aan het stuur! Jij bent altijd in controle. Ofwel we werken onder jouw leiding rustig naar je yoni toe. Dit is super empowerend. Jij stapt helemaal in jouw kracht.  Of je geeft het stokje bewust over aan mij, dan werk ik vanuit mijn intuitie, met zachtheid om je armour vrij te maken. En jij kunt ten alle tijden bijsturen.

Wanneer je als j er klaar voor bent, beginnen we aan de yoni-healing. Eerst aan de buitenkant. En wanneer je voelt dat je klaar bent voor een interne de-armrouing mag je mij daartoe uitnodigen. Iedere yoni healing is uniek. Dit kan zijn een hand op je vagina, het aanraken van drukpunten aan de buiten en/of binnenkant, een yoni-mapping of massage.

Aan het einde van de sessie is er 15 minuten integratietijd. 


DAGEN & TIJDEN
Sessies zijn op maandag en woensdag overdag start ofwel om 11:00 of wel om 14:00. 
Wil je een sessie in de avond of in het weekend? Kan dat tegen een meerprijs van  €30,-

JA IK WIL EEN SESSIE  

Misschien voel je NU al een 'jaaaaaa' ik vertrouw Mirjam en wil je een graag sessie boeken. Stuur dan een mailtje naar info@youreden.nl
Of misschien twijfel, is het nog niet je tijd, ben ik niet de juiste persoon voor jou of wil je nog wat meer info om jezelf te overtuigen. It's all good. Check gerust mij blog, mijn Instagram account om mij wat beter te leren kennen. Of vraag een kennismakingsgesprek aan, deze is kostenloos wanneer je een sessie bij me boekt anders €30,-


Your Eden is de plek in jezelf van waaruit je liefhebt en leeft vanuit zachtheid en overgave. Je lichaam, Emoties, Seksualiteit & Spiritualiteit zijn jouw tools naar die magische bestemming. En ik ben hier om jou daarbij te begeleiden.
↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 


Iets over mijn reis

Ik ben Mirjam, gevoelig net als iedereen op deze aardbol maar leefde vooral in mijn hoofd en sloot me af van alles om me heen. Ik heb nooit geleerd om mijn lijf te voelen en onbewust vooral geleerd om me af te stemmen op wat mijn omgeving; mijn partner, vrienden, collega's leraren en wat de maatschappij van mij verwachtte. Ik sloot me af van het leven, van seksualiteit, van genot en legde de verantwoordelijkheid daarvoor bij anderen. Zonder dat te weten! Vipassana Meditatie, Ecstatic Dance, Ayahuasca, De-armouring, Tantra maakten me wakker en ik ben nog steeds op reis. ;-)  
Meer over mij

Nu kan ik zeggen dat ik al die tijd totaal niet in mijn lichaam leefde. Wist ik veel?! Terwijl het lichaam, mijn lijf juist de ingang is naar voelen, naar leven, naar Mijn Eden. De heilige plek waarin ik voel en weet dat ik de creator ben van mijn leven, waarin synchronisiteit zich meer en meer voordoet, waarin mijn lichaam steeds fijner voelt. En het is mijn missie vrouwen & koppels te inspireren en begeleiden weer in je lichaam te komen. Your Body Knows. Het is de veiligste en mooiste plek die er is. Het is veilig om te voelen.

 

"You can only go as fast as the slowest part of you feels safe to go!" 

Karen Drucker - Gentle With Myself


 


Meer over Armour

HOE ONTSTAAT ARMOUR

Armour hebben we in een zekere zin allemaal en de trauma’s die dat veroorzaken ook! Dit ontstaat doordat we jeugdtrauma, dagelijkse stress, angsten en pijnlijke ervaringen niet van ons weten af te schudden, ook als is de situatie voorbij. Onze yoni is hier extra gevoelig voor, ze is als een magneet voor spanning en houdt onze eerste én oudste spanning vast. Armour in je yoni kun je voelen als harder weefsel en concentreert zich vaak rondom de vaginaopening en baarmoedermond. Grote kans dat je ouders je niet aanmoedigden toen je baby of kleuter jouw seksueel genot begon te ontdekken. En kreeg je daardoor het gevoel dat je het stiekem moest doen. Of misschien heb je een vervelende seksuele ervaring gehad. Dat kan in het meest extreme geval seksueel misbruik zijn, maar kent mildere varianten zoals het toestaan van penetratie. Denk bijvoorbeeld aan het ondergaan van seks terwijl je niet (meer) volledig opgewonden bent. Of een bevalling die niet goed verliep, een gynaecoloog die iets te plots naar binnen gaat.


DE EFFECTEN VAN ARMOUR

Met armour in je yoni kunnen we prima oud worden en het is niets om ons voor te schamen! Maar het is niet helemaal zonder gevolgen. Armour beïnvloedt de verbinding met ons lichaam, energielevel, libido, levenskracht, de sensitiviteit van onze vagina’s en ons ook seksleven. Hebben weer meer armour, dan voelen we ons vaak minder sensueel of seksueel en staan we minder vrij en open in ons leven. Het is niet voor niets dat in Taoïstische en Tantrische tradities seksuele energie als levensenergie wordt gezien. Stroomt je seksuele energie, dan stroomt je leven.  
Meer over de-armouring
 


Wat je misschien ook interessant vindt...