Tamar; YoniDelight AMI - 21/07/2019 om 22:44

Ik wilde verslag uitbrengen van de magic happy tool. Wow, dat is wel echt next level.

Hier een very happy customer. Ik had echt een rot nacht en wist even niet meer wat ik met mezelf aan moest. Toen heb ik mijn hele lichaam heerlijk met kokosolie ingesmeerd en mezelf een massage gegeven, aan de pijnlijke plekken in mijn bekken gewerkt en uiteindelijk met mijn nieuwe roze vriend gespeeld. Eerder had ik hem met mijn partner gebruikt, maar het is ook echt lekker om het zelf te doen. Waanzinnig dat de steen zo warm wordt én mooi dat je zelf je armour kunt voelen en die gevoelige plekjes dus los kunt laten. Ik had niet verwacht dat het zo heel goed zou werken, want ik had dat nog nooit eerder gedaan bij mezelf. Al met al een ervaring die voor herhaling vatbaar is! ❤

Sabrina - 30/06/2019 om 22:47

Toen ik de training van powervrouw Mirjam zag op Instagram wist ik direct ‘I’m in’. Na de start zette ze me aan het werk met een sensuele reis naar mezelf.

Alle stappen en info werden gedeeld via verdiepende audio en geleide oefeningen en ik werd aan het denken gezet door het werkboek. Tijdens de training moet je natuurlijk ook de tips en tools te ervaren. Ik wilde graag de stap zetten om alles te voelen en snappen en kreeg inzichten over mijn eigen sensualiteit. Op het moment dat ik aan de slag ging met alle input, voelde ik de ene sensatie naar de ander, niet alleen door de powertools en de inzichten in jezelf ook door de verhalen die ze deelt in haar audio. Ik kwam er achter dat mijn sexy self naar de achtergrond was verdwenen en door meer te voelen, steeds meer naar voren kwam!

Tijdens de wekelijkse calls besprak ik al mijn inzichten en gaf ze veel praktische tips en ideeën, daarnaast is het ook super fijn om al je ervaringen te delen met deze leuke vrouw. Ik ben Mirjam enorm dankbaar voor de training en laat met veel liefde mijn sensuele zelf zien!

Claire over Yoni Healing - 30/05/2019 om 15:36

Heeft me veel energie gegeven, direct na de sessie had ik zo'n voelde ik me gelukzalig, veel vrijer én had ik een kick. Wow ik heb dit gedaan!

Mirjam wist me zo op mijn gemak te stellen. Ze is 100% echt en heeft een rustgevende vriendelijkheid. Ik ervaar haar als super laagdrempelig, alles mag en kan, maar niets moet en jij als klant beslist tempo én waar je uit wilt komen.

Die middag na de sessie moest ik naar school, daar kwam ik aan en zag een lid van collega van bestuur. Normaal zou ik wat meer afwachten en nu dacht liep ik er naartoe. Zeker, onafhankelijk en autonoom.

En ik merk dat ik naar mijn kinderen en man minder afhankelijk. Bewust en onbewust hield ik steeds weer rekening met mijn gezin, terwijl ze er niet perse om vroegen. Ik beperkte mezelf voorheen daardoor, door steeds er voor hen te zijn. Nu ik het heb losgelaten voel ik me zoveel vrijer.

Mirjam heeft in mijn leven echt iets teweeggebracht, waar ik tot de dag van vandaag elke dag plezier van heb. Ze is iemand die, als je echt iets wilt, jou helpt dat mogelijk te maken.

Het waren voor mij onbetaalbare ervaringen.

Anneloes over De-armouring - 30/05/2019 om 14:55

Eén week na de sessie wist ik het even niet. Er waren allerlei emoties die loskwamen en twee weken daarna toen dat geland was. Ik ben me nu zo bewuster van mijn eigen gevoelens en van hoe anderen mensen me laten voelen. Dan vraag ik me af of ik dat wel wil.

Mijn allermooiste ervaring was deze week met een jongen die ik nog niet zo goed ken, maar wel een hele fijne klik mee heb. Ik ben met hem naar bed ben geweest. Tijdens de penetratie kon ik gewoon genieten en het was zo bijzonder dat ik het echt voelde. Voor zover ik me kan herinneren heb ik dat nog nooit zo gevoeld. Het gevoel was helemaal van mij! En tijdens de vrijpartij mocht alles er zijn en vroeg ik mezelf af of ik dingen prettig vond Ik was veel bewuster was en die dag erna voelde ik energie golven stromen van mijn tenen tot de binnenkant van mijn dijen.

Ik vind Mirjam een mooi mens, ik voel me heel erg veilig en het voelde gelijk vertrouwd. Dit was voor mij zo waardevol.

Loes - Erotic Profile - 23/05/2019 om 10:07

Ik kan ieder stel op aarde de erotic profile-sessie van Mirjam aanraden!!! Wat een geweldig initiatief van Mirjam om dit aan te bieden. Mijn vriend & ik hebben een hele bijzondere sessie met haar gehad, waarin we veel wijsheid en inspiratie hebben opgedaan. Het smaakt naar meer. Mirjam is heel integer, open en laat je je snel op je gemak voelen. Wij blijven haar volgen! Dikke aanrader dus!!!

     
Eva - over De-armouring - 22/05/2019 om 07:58

‘Lieve Eva, je de-armouring sessie is inmiddels even geleden. Zou jij je ervaringen willen delen met anderen?’
‘Natuurlijk!!!’ Was mijn eerste reactie. Dat antwoord was makkelijk. Maar hoe beschrijf je zoiets groots, bijzonders en tegelijkertijd zoiets ongrijpbaars?

Ik begin bij het begin.
Toen ik Mirjam tegen kwam ging ik door een moeilijke periode. Mirjam vertelde mij over de-armouring. Ik was er niet mee bekend maar wat zij vertelde sprak mij aan en ik voelde een connectie met haar.
Ik hoefde er niet lang over na te denken, ik voelde een ‘Ja!’. Maar waar begon ik aan? Ik had eigenlijk geen idee. Dat mijn omgeving ging googelen en op nare verhalen uit de krant stuitte maakte mij niet aan het twijfelen. Ik had vertrouwen in Mirjam.

Wat heeft het voor mij gedaan? Als ik dit in één woord moet beschrijven is dat: kalmte.
Ik voel me kalm. Ik voel rust. Ik sta meer in contact met mijn gevoel. Ik sta meer in contact met het hier en nu. Ik durf te voelen. Ik durf de tijd te nemen om te voelen en ik durf mijn gevoel te volgen. Ik durf voor mijzelf te kiezen.
Deze gevoelens zijn uiteenlopend. Van groot geluk tot dikke tranen van intens verdriet. Het is er en ik durf het te voelen.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik Mirjam tegen kwam. Op de juiste plaats en op het juiste moment. Dankjewel Mirjam. Wat jij doet is bijzonder, groots en het heeft mijn leven veranderd. Ik ben dezelfde persoon gebleven maar ik voel me anders. Ik kan wel zeggen; ik ben een mooiere versie van mijzelf.

Violetta - De-armouring - 04/01/2019 om 19:20

I am in deep appreciation of the session and I feel it has liberated me on a very deep level. You helped me access the tears and the grief that I could not tap into for months, and now it feels like a door is open, and my emotional flow is unstuck. Something shifted in a subtle and gentle way, and I am so glad it did. I also really appreciate your way of working. It was so safe and so tuned in. I am really impressed by your level of getting and your intuitive ability to calibrate the touch and attune it to my needs. Everything was just 100%! So nourishing and so healing. I felt held and seen and supported by you fully. Truly fascinating level of purity, that's what I felt - real purity of how you work. No projections and no agenda. This is rare to come by, and I have seen many, many professionals...) you have a gift

C from France - Erotic Profile - 04/01/2019 om 19:19

It was great, exciting for both my partner and I! We had the chance to travel, so that was a perfect fit. Also, I haven't had my period in years and have been working on that: and it happened this month!! I don't know if there's a link but feeling free as a woman definitely plays a role :) I feel more fulfilled in my sexual life, free to explore and be guided. These past few days, we have been overwhelmed by work and life in the city so unable to connect, but we're leaving for the weekend and I can't wait to continue on this path."

Lodie - De-armouring - 11/12/2018 om 21:50

Wauw. No other words to be said than what an incredible experience. It is like my skin is a new organ. I can breath like never before and that said from a yogateacher! The massage was just perfect. Mirjam knows exactly what she is doing and takes you on this beautiful journey through all the layers within yourself. This massage is something i have never experienced before. Through the breathing, the touch, sounds but also because of her well developed intuition she knows how to let your body do the work and silence the mind. If you ever doubt about doing this: do it! You Will experience your body in a new kind of way and let me say in a better way than you have ever felt before.

Inez - Yoni De-armouring - 11/12/2018 om 21:48

Mijn yoni dearmouring bij Mirjam voelde voor mij als een waar een enorme ontlading plaatsvond. Door het zachte en liefdevol begin, waarin we werkelijk verbinding met elkaar maakten, voelde ik dat ik vrij snel in dieper contact kwam met mijn lichaam. Het voelde als een enorme golf van ontlading in mijn lijf. Dit bleef zich enige tijd aanhouden en het raakte mij zo dat ik die verlangens nooit heb gezien voor wat ze werkelijk zijn. Want ik voelde zo hoe magisch en krachtig ze zijn. De energie van het magische leven

N.v.W - De-armouring - 11/12/2018 om 21:47

Ik ben intens dankbaar voor deze sessie en onze ont-moeting, in onszelf en in verbinding. Magisch en voelbaar op lagen waar ik niet ieder geweest ben. Ontroerd en geraakt gaat de diepgang door in het navoelen en dringt tot me door wat de essentie voor mij is. Ik ben gezien, voluit, in al jouw aanwezigheid en voelbare liefde in mijn grootste angst en terughoudendheid.

Shanna - De-armouring - 11/12/2018 om 21:46

Eenmaal in de juiste ademhaling en ontspanning gaf ik mij over. Van verdriet tot frustratie tot blijheid. Wat er tijdens de sessie gebeurde is moeilijk te omschrijven maar ik was trots op mijzelf dat ik mij overgaf en de emoties loskwamen. Het lijkt wel of je zweeft. Einde van mijn sessie kon ik Mirjam alleen maar bedanken. Er kwam niks anders uit.

Daisy - De-armouring - 11/12/2018 om 21:45

Steeds weer geef ik met vol vertrouwen me over aan de liefdevolle handen van Mirjam die overduidelijk in verbinding staan met haar stralende hart.

Inge - De-armouring - 11/12/2018 om 21:44

Mirjam laat je thuis voelen in je eigen lichaam. In het (vaak) gejaade leven dat ik lijd, zijn haar sessies een verademing. Je kunt het vergelijken met het pebble effect: de kringen van golvendie onstaatn als je een ‘pebble’, een steentje, in het water gooit. Het fijne en ontspannen gevoel dat je naderhand hebt, hou je nog een hele tijd vast!

Renske - De-armouring - 11/12/2018 om 21:44

“Ik vond het heel bijzonder om te ervaren dat zij de ‘juiste’ punten wist te pakken; daar waar het pijn deed en vast zat. Na een intense, mooie reis lag ik in een heerlijke meditatie en toen ik wakker werd praatten we na en was er ruimte voor vragen. Het was een hele bijzondere ervaring!”

 
Pagina 1 van 1