Welke toy kan je een beginneling aanraden? 


Vorige week kreeg ik een leuke vraag van een 30 jarige madam uit Antwerpen. Ze schreef “Ik ben sinds enkele jaren vrijgezellig. Dat is soms leuk en soms niet leuk. Intimiteit mis ik wel enorm en ik ben aan het ontdekken hoe ik dit mezelf kan geven. Op de een of andere manier kwam ik op jouw site terecht en ik ben er al een paar keer op gaan kijken. Het is een hele mooie site. Graag zou ik dit gebied dieper ontdekken bij me met veel tederheid en openheid. Ik heb nog nooit van yoni-ei of iets anders gedaan. Dus dacht ik om eens wat tips aan jou te vragen. De YoniDelight 'DAI' roept me, maar ik weet niet of het slim is om ineens voor zoiets heftigs te gaan? De ELIN, het yoni-ei in obsidiaan en amethist lijken me ook leuk. Wat kan jij voor een beginneling aanraden? "

Wat te doen bij het kiezen van een toy?

Er zijn maar drie regels! 
  1. Volg je hart
  2. Volg je hart
  3. Volg je hart

Er is geen goed of fout bij het kiezen van jouw HealingToy. Je intuïtie geeft je het juiste antwoord. Maar goed, het is een investering dus je wilt natuurlijk wel de ‘juiste keuze’ maken, ik snap je! En ik heb misschien wel wat handvatten die je kunnen helpen bij het maken van een keuze tussen de verschillende soorten healing toys. 

Handvatten om te kiezen

WAARVOOR WIL JE HAAR GEBRUIKEN?

Alle HealingToys zijn bedoeld om jouw energie down under in beweging te zetten. Of het nu voor plezier is of juist om pijnlijke plekken delen weer in beweging te krijgen zoder er weer meer ruimte is voor jouw plezier. Er zijn drie verschillende 'toepassingen' voor de HealingToys van YourEden:

* Zelfbeminning: wil je jezelf ontdekken, plezieren dan is de YoniDelight AMI (groot) of YoniDelight ELIN (curves) daar super geschikt voor. 
* Vrijen: wil je met je partner plezier hebben, kies dan voor de YoniDelight AMI (groot)
* Massage & Healing: YoniEitje & YoniDelight


Yoni-Eitje 

Veel vrouwen beginnen met een YoniEitje, dat voelt veiliger en is een stukje goedkoper dan de andere healingtoys. Het yoni-ei is een prachtige toy om je bekkenbewustzijn te vergroten, de verbinding met dat deel van je lijf te versterken. 

Een yoni-eitje is vrouwelijk, rond, het gebruik ervan is wat passiever. Na het inbrengen van het eitje (nadat je toestemming hebt gevraagd aan je yoni) heb je je handen vrij en gebruik je de kracht van je spieren om je bekken te ontspannen en aan te spannen. Of, zo doe ik het, je slaapt met het eitje en wacht tot ze er de volgende dag of die dag erna uitvalt.  Het eitje helpt me te verbinden met mijn vrouwelijkheid, me te verzachten én mijn bewustzijn meer in mijn yoni te brengen. Ik heb haar zeker 5 jaar en gebruik haar nog steeds met
 fases. Soms vergeet ik het even en dan roept ze me weer. 

GESCHIKT VOOR: Bekkenbodemspieren Training & Ontspanning, Zachte Massage, Bewustwording

 

YoniDelight AMI

De YoniDelight Groot, dat is de healing toy zonder curves is 17 centimeter lang met een omtrek van 4 cm beneden en 2 cm boven. In essentie is de YoniDelight een dildo van natuursteen en ze draagt een meer masculine energie. Masculine energie? Je gebruik haar actief én doelgericht, je doet er echt iets mee met je handen in tegenstelling tot het yoni eitje.  Hoe gebruik je haar dan? Tja, er is niet zoiets als zo moet je haar gebruiken. Het is meer een ontdekkingstocht. Jouw persoonlijk en unieke reis naar meer voelen. Je kunt je bewustzijn in je yoni vergroten, je pleasure spots te activeren of je kunt haar gebruiken om armour (gevoelig en pijnlijke plekjes) vrij te maken van spanning. Ik moet je bekennen dat ik niet gelijk fan was van mijn AMI. Ik vond haar prachtig maar vond haar ook groot en wist niet heel goed wat ik met haar moest doen. Dat had wat tijd nodig inmiddels ben ik fan en daagt ze me nog steeds uit te zakken in mijn gevoel. 

GESCHIKT VOOR: Selfpleasure, Deep Tissue Massage, Body De-armouring, Penetratie, Partner Play, Anale exploratie, Cervix exploratie

Meer handvatten voor YoniHealing? Check dan mijn YoniHealing Gids of mijn training Seksueel & Eigenwijs waar yoni healing een onderdeel van is. 


YoniDelight ELIN

De YoniDelight Klein is de rozenquartz toy met curves aan beide zijden, je gebruikt haar als verlengstuk van je vingers en is ideaal om je vaginawanden te masseren, de doorbloeding te verbeteren ,en om je g-spot (in Tantra noemen we die Sacred Spot) te verkennen en activeren.
Lange tijd was dit mijn favorite toy. Ze was klein, handzaam en het was niet gelijk duidelijk hoe ik deze moest gebruiken. Ze nodigde me meer uit mezelf te ontdekken. Meer dan de grote YoniDelight zonder curves omdat dat me aan een dildo/penis deed denken en het ‘logisch’ was wat daarmee te doen.

GESCHIKT VOOR: Zelfbeminning, Massage, Body De-armouring, Penetratie, Partner Play, G-spot stimulatie 

Ik hoop dat je hier wat aan hebt! Als je daaruit bent, dan is er natuurlijk nog de keuze voor de steen. Ook daarin is mijn advies volg je hart. Wat resoneert? Wat past? Mocht je nog vragen hebben, let me know!


 
  Mirjam     12-06-2019 20:14     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.