Yoni De-armouring Guide PDF
Yoni De-armouring Guide PDF

Want to start de-armouring your yoni but don't know where to start? Check this simple guide to get you started.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 1,11 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Yoni De-armouring isn't something to be done by a professional alone. You can do it with your partner or do it yourself. This simple gives you 6 simple steps to get yourself started. You don't need to use a took, you can also use your own fingers! 
 


 

Zoek je iets anders? 

Misschien ben je iets minder van het praten en wil je een op een met mij ervaren wat het is om een de-armouring of yoni healing sessie te ontvangen? Dit kan solo of met je partner
Check die pagina's of stuur me een mailtje
 

Iets over mij

Ik ben Mirjam, gevoelig net als iedereen op deze aardbol maar leefde vooral in mijn hoofd en sloot me af van alles om me heen. Ik heb nooit geleerd om mijn lijf te voelen en onbewust vooral geleerd om me af te stemmen op wat mijn omgeving; mijn partner, vrienden, collega's leraren en wat de maatschappij van mij verwachtte. Ik sloot me af van het leven, van seksualiteit, van genot en legde de verantwoordelijkheid daarvoor bij anderen. Zonder dat te weten! Vipassana Meditatie, Ecstatic Dance, Ayahuasca, De-armouring, Tantra maakten me wakker en ik ben nog steeds op reis. ;-)  
Meer over mij

Nu kan ik zeggen dat ik al die tijd totaal niet in mijn lichaam leefde. Wist ik veel?! Terwijl het lichaam, mijn lijf juist de ingang is naar voelen, naar leven, naar Mijn Eden. De heilige plek waarin ik voel en weet dat ik de creator ben van mijn leven, waarin synchronisiteit zich meer en meer voordoet, waarin mijn lichaam steeds fijner voelt. En het is mijn missie vrouwen & koppels te inspireren en begeleiden weer in je lichaam te komen. Your Body Knows. Het is de veiligste en mooiste plek die er is. Het is veilig om te voelen.

"You can only go as fast as the slowest part of you feels safe to go!" 

Karen Drucker - Gentle With Myself