Open jezelf voor vrijheid én plezier met onze HealingToys!

Stel jezelf eens voor als Seks Deva. Je bent god(in)
in bed op je eigen manier. Je volgt de regels van je lichaam en voelt je vrij te genieten, gezien te worden in je genot, geluid te maken, de tijd te nemen, jezelf te bevredigen, te vragen of er op los te
fantaseren. Onze HealingToys - YoniDelights - zijn een hulpmiddel je gestagneerde energie in je bekken vrij te maken (de-armouring) én je orgastisch potentieel te vergroten door te spelen, ontdekken, te voelen en te volgen wat lekker voelt voor jou.  

SEXUAL HEALING IS VOOR IEDEREEN
Sexual healing is niet alleen voor mensen die het slachtoffer zijn van seksuele misbruik, maar voor iedereen die niet (meer) in staat is te genieten van seksualiteit. En dat zijn er veel meer dan je denkt. Waarom? We hebben niet geleerd fijn seks te hebben. Onze Seks Deva’s leiden onder alledaagse stress, afkeer van het ons  lijf, onderdrukking van emoties en belemmerende overtuigingen rondom seksualiteit en blokkades door trauma. Het gevolg? Onze (seksuele) energie stagneert, ons vuurtje en daarmee dooft de zin in seks langzaam uit. Wanneer we zelf niet op ontdekkingstocht gaan lopen we vroeg of laat tegen de lamp met alle gevolgen van dien.  

PLEZIER IS GEZOND  
Wanneer je jezelf afstemt op plezier (of een variatie hierop vreugde, liefde, blijdschap, genot etc.) verandert de chemie in je lichaam én daardoor veranderen je sensaties, emoties en gedachten mee. In positieve zin. Je blije hormonen bestrijden dan het stresshormoon cortisol. Bijzonder toch hoe onze lichamen werken? Eigenlijk is plezier de natuurlijke multivitamine pil die we allemaal zoeken. Meer plezier én orgasmes maken ons blijer, onze menstruaties lichter, vermindert stress én doet ons nog meer naar seksualiteit verlangen. Dat is toch een win - win?!

DE YONI-DELIGHT IS VOOR VROUWEN DIE:
  • Meer sensaties willen voelen in hun yoni
  • Verantwoordelijkheid nemen voor hun zelfbevrediging
  • Nieuwe routes naar plezier willen ontdekken 
  • De magie van seksualiteit en seksuele energie willen ervaren
  • Zelf gestagneerde energie vrij willen maken
  • Armour (pijnlijke of gevoelige plekjes) willen helen
  • De verbinding met hun yoni willen verdiepen
  • Willen leren af te stemmen op hun yoni. Wel of geen penetratie, zacht, hard etc. 
  • Hun orgastisch potentieel willen vergroten
  • Willen ontdekken wat seks allemaal is!

SOLO OF MET JE PARTNER
Je kunt de YoniDelight gebruiken voor healing (met stress, spanning, emoties of trauma in je pijnlichaam aan de slag) of om je plezierlichaam te ontdekken en stimuleren en dat kan alleen of met je partner. Alleen oefenen heeft zo zijn voordelen. Je ontdekt wat JIJ fijn vindt zonder dat je iemand anders hoeft te pleasen, je kunt de tijd nemen om te luisteren naar je lichaam, je kunt zoveel tijd nemen als je wilt, nieuwe pleasure spots ontdekken zonder dat het gelijk ‘lekker’ moet zijn, je kunt vrijuit huilen. Sommige dingen zijn gewoon makkelijker als niemand met je meekijkt en je het idee hebt dat niemand (behalve jijzelf) iets van je verwacht. 

TWEE FUNCTIES IN ÉÉN
Deze HealingToy heeft twee functies. Je kunt de YoniDelight gebruiken om armour in je yoni (yoni de-armouring) vrij te maken of je kunt haar gebruiken om je bliss body te activeren door te ontdekken wat je plezier geeft. Je kunt iedere seconde kiezen welke van de twee het wordt.   

HET HOOGST HAALBARE?
Wat is het hoogst haalbare tijdens seks? Klaarkomen en het liefst tegelijkertijd! Dat is één van de boodschappen die we meekrijgen uit de media. We zitten vol met beperkende ideeën uit onze cultuur. Van sommige zijn we ons bewust, van anderen niet. Ik heb er nog eentje voor je. “Alleen penetratie is echte seks!” Overtuigingen beïnvloeden ons gedrag en het kan zomaar zijn dat je gedrag op dit moment wordt beïnvloed door overtuigingen die je Seks Deva beperken. Door zelf met je YoniDelight te gaan ontdekken, ga je leren je eigen seksuele energie te cultiveren en ga je jouw eigen opvattingen over seks vormgeven. 

Wil je je mind verder openen, download gratis de worksheet 11 vragen om je mind te openen voor vrijheid in de slaapkamer. 

HEB JE NOG VRAGEN?
Stuur een mail naar info@youreden.nl. of kies één van de HealingToys in de YourEden Shop.


 
  Mirjam     17-12-2019 15:56     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.