Free Your Seks Deva*

Meer zelfvertrouw, vrijheid én plezier in de slaapkamer in slechts 8 weken

Sex DevaJe Seks Deva*, innerlijke vrouw, sacred slut, courtisan wil gezien, begeerd & gehoord worden. Ze verlangt naar liefde en belichaming van zelfliefde. Je Deva weet hoe ze grenzen stelt, in haar kracht staat, wat haar opwindt én hoe ze plezier creëert en haar verlangens voedt. Seks Deva is mijn 8 weekse coach & doe traject voor vrouwen die vastzitten in hun seksleven én ultieme vrijheid & plezier willen in bed. En daarbuiten, met zichzelf én/of met hun partner. Met eenvoudige maar diepgaande tools, reflectieopdrachten maken we je vrij om te genieten, in je kracht te staan en volledig jezelf te zijn. 
*Deva is een verzamelnaam voor alle goddelijke of bovennatuurlijke wezens in Sanskriet 

 

Your woman craves power, intuition, wisdom & love. Open your body & Free your  Download gratis Worksheet - 11 vragen die je Mind openen voor vrijheid én plezier in de slaapkamer. 

 

Misschien herken je de volgende gedachten of gevoelens...

Je inner woman verbergt zich achter zakelijk succes, een rijk sociaal leven, relatie ruzietjes (of de verkeerde partners aantrekken) én zit vast achter een masculine muur van 'I can do this myself'. Your innerwoman is dying. En je vuur ook. Nog één nacht zonder intimiteit met je partner en je dooft het licht in je hartje. 
 • Ik voel me niet sexy/vrouwelijk 
 • Ik ben verveeld, niet opgewonden en afgeleid tijdens seks
 • Ik ben te .......oud/dik/lelijk/saai/dom
 • Seks is niet zo'n big deal, ik heb het liever niet
 • We kunnen eigenlijk over alles praten maar niet over intimiteit
 • Ik doe 'het' voor hem/haar 
 • Seks voelt als een 'moetje'
 • Met mezelf experimenteren doe ik niet meer... 
 • Ik voel niet goed wat ik wil
 • Eigenlijk schaam ik me voor mijn........lichaam/seksleven/verlangens 
 • Ik ben bang dat dit invloed heeft op mijn relatie  

Als onze seksuele energie niet stroomt, kunnen we gevoeloosheid of pijn ervaren tijdens seks. Maar Seks Deva gaat niet alleen om seks... Door het woord 'seksleven' lijkt het net of je twee levens hebt. Je 'gewone leven' en je 'seksleven' maar ze zijn één! Seksuele energie is je levensenergie. En als dit stroomt, stroom de rest van je leven ook. Je plezier, humeur, efficientie, gemoed.

Herken je jezelf in de bovenstaande gedachten en gevoelens? Weet dan dat het aanwijzingen kunnen zijn van dieperliggende issues die zich aan je laten zien. Misschien worstel je met:
 • De verbinding met je lichaam
 • Het stellen van grenzen
 • Gebrek aan energie
 • Het uitspreken van je verlangens
 • Je eigenwaarde
 • De connectie met je/een partner

Niemand heeft ons de magie van seksualiteit geleerd...

De meeste vrouwen weten niet wat ze plezier geeft, of dat plezier uberhaupt een optie is. Onze moeders en grootmoeders leefden om hun man, je vader, je opa of overgrootopa te plezieren. Kerkelijke invloeden. Wij nemen dit, onbewust of bewust, mee in ons DNA: Wist je dat:

 • Je clitoris 8.000 zenuwuiteinden bevat met als enige functie jouw plezier?
 • Er vagina types zijn die anatomisch beter gebouwd zijn om klaar te komen door penetratie?
 • De meerderheid van de vrouwen 85% een responsief verlangen heeft (versus 15% van de mannen) en daardoor veel meer seksuele prikkels nodig heeft?
 • Je baarmoedermond (cervix) één van de zes lichaamsdelen is die je tot een orgastisch hoogtepunt kunnen brengen?
 • Jij zelf de chemie van je lichaam kunt veranderen door je af te stemmen op plezier en op die manier je feel bad hormoon cortisol bestrijdt met endorphinen, dopamine en serotonine?  
Misschien heeft niemand je geleerd dat seksualiteit normaal is en een bron is van creativiteit en levensenergie. Als je niet zelf op onderzoek uitgaat of hele vooruitstrevende ouders hebt, komt het niet op je pad. Dat was voor mij niet anders. Your inner woman craves for power, to live an ecstatic life, filled with pleasure and turn-on. 
 

Mijn recept voor pijnlijke seks  


Als afgestudeerde rechtsfilosofe wist ik niets van mijn seksualiteit, vond ik de geur en vorm van mijn vagina walgelijk en mijn borsten te klein, was ik van mening dat je plezier eerst moest verdienen, seks was voor... 'vieze' mensen én ik was geconditioneerd om te pleasen. Mijn perfectionist vond alles wat met dit onderwerp te maken had doodeng. En ik kan je zeggen, dit is het recept voor pijnlijke seks én een vlakke gevoelswereld. 

Bij mij was de pijn soms fysiek, maar het uitte zich vooral emotioneel in de vorm van schaamte, verderiet en frustratie. En ik deed er alles aan om dat niet te voelen. Ik had mijn handen vol aan mijn baan, koffiedates, diner afspraken, het huis tussen neus en lippen door schoonhouden, de zorg voor de boodschappen en last but not least kwamen mijn partner en als allerlaatst mijn plezier.

Gelukkig stuurde mijn inner viking me in 2016 naar mijn eerste de-armouring training op Ibiza, gevolgd door sexual healing trainingen bij House Of Tantra en de deur stond open. Ik las boeken alsof het studieboeken waren én leerde zo over wat seks wel/niet is, hoe ik mijn grenzen kon stellen, aangeven wat ik wel wilde, over de anatomie van mijn opwinding, hoe culturele overtuigingen me beperken. Ik ervaar nu ook de magie van MIJN seksualiteit. Meer verdieping, energie én plezier door anders met mijn seksuele energie te werken.  

 Stel je voor dat jij...  

 • Energie en speelsheid voelt in iedere cell van je lichaam
 • Je jouw lichaam het allermooiste wonder vindt dat er is
 • Met zelfvertrouwen je verlangens en grenzen uitspreekt  
 • Je vrouwelijk en sexy voelt 
 • Zonder 'sorry' nee zegt tegen shit die je niet wil
 • Je in jouw kracht staat
 • Weet wat je moet doen voor jouw plezier 
 • Je stralend en orgastisch voelt op alle vlakken van je leven  
Wat je ook verlangt, jij verdient het én het is mogelijk. En als ik als hoogopgleide, boogschutter, manifesting generotor*, bewustzijns junkie én mindfreak mezelf ALLEEN uit een pijnlijk sekleven kon wumren, kan jij dat met hulp van buitenaf ook. Niet zo heel lang geleden, zat ik dicht, stotterde als ik mijn verlangens moest uitspreken en verliet mijn lichaam omdat ik mijn grensen niet kon aangeven. Er is een gouden regel: alles wat je aandacht geeft groeit. Je hebt jouw seksualiteit gewoon nog niet de aandacht gegeven die het nodig heeft om volledig te bloeien.    
*Eén van de vier persoonlijkheidstypes van Human Design

Zo ga ik te werk

Ik geloof dat seksuele vrijheid, meer zelfvertrouwen en plezier in bed ook voor jou mogelijk zijn. Het is niet perse moeilijk, maar je moet wel weten wat je moet én het ook doen. Als je ‘ja’ zegt tegen zo'n heldenreis, zeg je 'ja' tegen een doe-traject met mij waarin we wekelijks of tweewekelijks een sessie hebben via Skype én als je wilt nemen we die op en krijg je die toegestuurd!  

 1. Voor we officieel beginnen ontvang je pre-playwork om je optimaal klaar te stomen en jij je ego patronen herkent en weet te doorbreken als ze de kop op steken. 
 2. Iedere twee weken (oneven weken) hebben we een sessie via Skype of Zoom a 60 - 75 minuten via Skype 
 3. Na deze call krijg je 'huiswerk' of liever gezegd 'playwork' mee in de vorm van dagelijkse meditaties en reflectievragen om dieper te zakken en te gaan belichamen wat je weet/hebt geleerd.  
 4. Iedere twee weken (even weken) hebben we een emobodiment call a 45 - 60 minuten. We kijken waar je staat, hoe ver je bent, waar je tegenaan loopt en wat de volgende stap wordt.
 5. Tussentijds ben ik beschikbaar voor support via WhatsApp om je vragen te beantwoorden.
Mijn rol in jouw verhaal  
Mijn rol in jouw verhaal is om jouw innerlijke vrouw, sacred slut, courtisane uit de kast te lokken, haar nieuwe dingen te leren over haarzelf en voor jou een veilige container te bieden wanneer je door ongekende ups and downs gaat om je beste zelf te worden. Ik ben je gids, je innerlijke cheerleader, coach en vraagbaak. Feel excited to work with me? 
 

Wat in onze 8 sessies aan bod kan komen:

Ieder traject is een individueel traject en passen we aan, aan waar je momenteel staat en aan je behoeften.
Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn: Zelfliefde - Opwinding & Orgasme - Balans tussen Yin & Yang - Uit je hoofd in je lichaam - Grenzen voelen & stellen - Communicatie met je partner - Tantra - Self De-armouring.  


En ieder traject heeft een structuur die ons houvast geeft zodat je niet alleen dingen weet, maar je ook een belichaamde ervaring hebt!

 • Stip op de horizon - verlangens en blokkades
  We starten met neerzetten van een framework die je gaat helpen je bewustzijn te vergroten. Daarna duiken in je diepste verlangens en maken die super concreet! Dat is de stip op de horizon waarvoor we het doen. En we inventariseren blokkades die je remmen. We kijken naar stress, lichaamsbeeld, beperkende overtuigen, afkeer van je lijf en trauma. 
 • Vrijmaken - make room for your Deva
  We focussen ons op de belangrijkste blokkades en maken je mind én je lichaam vrij zodat je energie kan gaan stromen. Dit doen we door middel van theta healing, breathwork, emotional release ritual, inquiry of self de-armouring. 
 • Ontdekken, leren, belichamen - what's your courtesan like?
  Je leert alles wat je had moeten weten m.b.t. je seksualiteit voor jouw eerste keer. En je ontdekt jouw unieke recept om jouw seksuele energie aka levensenergie te laten stromen door bijvoorbeeld Orgasmic Breath, Orgasmic Meditation. 
 • Ankeren & Kristalliseren - treasure hunting
  Kristalliseren gaat niet alleen over het terug- én vooruitkijken. Waar stond je voor je aan dit traject begon en wat ga of blijf je doen om die seksuele vrije jij te voeden? Samen kijken we naar haalbare kleine stapje die je dagelijks kunt doen om je Seks Deva te voeden. Als afsluiter doen we het jouw Deva ritueel en stap je in de nieuwe godelijke, vrije jij.
   

Mijn clienten zijn fantastisch...

Ik werk met geweldige vrouwen die de moed hebben deze reis aan te gaan én bereid zijn volledige verantwoordelijkheid te nemen voor hun kant van het verhaal. Ze zijn eerlijke, reflectief en gedragen zich niet als slachtoffer van hun omstandigheden. Ze weten dat ze zelf aan het roer staan en stijgen boven de omstandigheden uit. En ik snap je! Stress, je baan, je partner, je gebruik aan verlangen of liefde kun je makkelijker te schuld geven. We weten allebei dat dat slecht gaat uitpakken. 
 

Claim je eigenwaarde

Seks Deva is voor vrouwen die....

 • zich seksueel vrij en zelfverzekerd willen voelen
 • hun eigen creatie kracht en creativiteit willen activeren
 • zichzelf sexy, vrouwelijk én krachtig tegelijkertijd willen voelen
 • met hun seksuele energie bergen willen verzetten
 • de kracht van body & mind optimaal willen voelen
 • verlangen naar het gevoel om AL-EEN te zijn
 • een diepe verbinding willen ervaren met zichzelf én hun partner
 
 

Heb je zin deze transformatie te starten?  

Als je tijd en geld wilt investeren in de groei en bloei van je Seks Deva is het enige wat je hoeft te doen een gesprek met mijn in te planne. Plan een gratis 30 minuten Advies Gesprek in. We ontmoeten elkaar dan op Skype of WhatsApp, dus lekker vanaf je vertrouwde plekje. Het gesprek is 100% vertrouwelijk en de intake vragen die je beantwoord worden alleen door mij gelezen. Tijdens dit gesprek:

 • Checken we of er een coach-client klik is
 • Scheppen we helderheid rondom je verlangens en blokkades
 • Beantwoord ik met alle liefde jouw vragen


Plan via mijn online tool een gesprek in of mail me voor andere mogelijkheden. 
 

De investering voor je innerlijke transformatie

De belangrijkste investering is je lef tijd én natuurlijk geld. Je kunt kiezen voor een kort en lang traject.
 • Twee maanden traject -  €444,- per maand
 • Vier maanden traject - €400,- per maand
Tarieven zijn inclusief btw. 
Excited ready to start? Mail me om te beginnen.