Yoni Healing 

Thuiskomen in je bekken
 

Als we beginnen aan Yoni Healing, starten we aan een reis die ons uitnodigt om thuis te komen in onze basis. Sorry geen quick-fixes. Vanuit een stevige basis kunnen we een liefdevolle relatie aangaan met onze gehele seksualiteit; de blokkades én het plezier die zorgen voor weerstand tegen seks, pijn tijdens penetratie, (nog) niet kunnen genieten of een onvervuld gevoel na het vrijen. Wil jij vandaag beginnen met jouw Yoni Healing reis, vraag dan mijn gratis Yoni Healing E-guide aan én leer over de weg naar healing én voldoening voor iedere vrouw.

 

 "Yoni Healing is alles wat je kunt doen om een liefdevolle relatie met je yoni te ontwikkelen."   Wat is Yoni Healing?
Yoni Healing is alles wat je kunt doen om een liefdevolle relatie met je yoni te ontwikkelen, maar dat zegt je misschien nog niet zoveel kan ik me zo voorstellen. Laat me je een kader meegeven waarbinnen je zelft kunt onderzoeken. Yoni Healing omvat drie terreinen waarop je je kunt ontwikkelen:   
1. Somatische veiligheid opbouwen - zodat je je veilig voelt op buikniveau én verbonden met je lichaam. Dit heeft alles te maken met trauma en het zenuwstelsel én het laten stromen van je seksuele energie. 
2. Blokkades vrijmaken - lichamelijke blokkades, emoties en gedachten die zich in je systeem hebben opgeslagen zitten die zijn ontstaan door zowel seksuele als niet seksuele ervaringen. 
3. Plezier ontwikkelen - zodat je kennis, zelfkennis en tools hebt om je plezier te vergroten. Denk aan Yoni Massage. 
Op elk van deze terreinen kun je kennis opdoen, zelfkennis ontwikkelen én oefenen. Dat doe je ofwel zelfstandig, of je gaat aan de slag met een professional die bij je past. 


Voor wie is Yoni Healing? 
Yoni Healing is voor vrouwen die...

 • geen lichamelijke behoefte ervaren aan seks maar wel willen 
 • het lastig vinden hun eigen behoefte te voelen en eigen timing te volgen én te uiten 
 • niet of slechts oppervlakkig vervuld zijn na een vrijpartij of na het masturberen
 • geneigd zijn om over hun grenzen heen te gaan of te doen alsof ze iets fijn vinden (faken).
 • het lastig vinden om in verbinding te blijven tijdens seks en de neiging hebben te dissocieren of na te denken.
 • het plezier van de partner voorop zetten en zelf geen idee hebben wat ze fijn vinden
Herken je jezelf in één of meer van bovenstaande omschrijvingen? Dan  is het pad van Yoni Healing zeker iets om te onderzoeken. Zet een eerste stap, eentje die veilig en goed genoeg voelt. 

Mijn Aanbod
Ieders pad is anders en jij weet wat jij nodig hebt om die liefdevolle relatie te ontwikkelen. Zelf sprong ik in het diepe en ontving, zonder me eerst grondig te hebben verdiept, een fantastische yoni healing sessie. Gevolgd door verschillende de-armouring trainigen en  nog meer tantra trainingen. Met de wijsheid van nu zou ik het anders doen én ik liep mijn pad en jij weet wat goed is voor jou.
 

 • Yoni Healing Sessies - gericht op blokkades vrijmaken vanuit veiligheid
  Je ontvangt in drie weken 2 online coachingsessies én 1 yoni healing sessie op locatie in Amsterdam waarin we samen kijken naar je hulpvraag en wat er nodig is om je thuis te laten komen in je bekken. In een fysieke vergroten we het contact met je lichaam, je bekken en nodigen we blokkades uit om te transformeren via aanraking en aanwezigheid en volgen we het tempo van jouw lichaam. Misschien kom je voor een Yoni Healing, maar is je yoni er nog niet klaar voor. Jouw lichaam bepaald!
  Interesse? Vraag een klikgesprek aan door een e-mail te sturen naar info@youreden.nl of lees meer in de flyer.
  Investering €549,- 
 • 1:1 Online Coaching - mix van drie terreinen
  In een traject van 7 sessies begeleid ik jou om stap voor stap je mooist seksleven te leven. In het traject wisselen we oefeningen af met praten zodat je niet alleen kennis én zelfkennis ontwikkeld, maar ook een belichaamde ervaring. 
  Investering €987,-
 • Healing Toys - om blokkades vrij te maken of plezier te stimmuleren 
  De YoniDelight is een hulpbron waarmee je spanning en blokkades uit je yoni kunt vrijmaken, je gevoeligheid kunt vergroten én je plezierspots kunt activeren. 
  Investering: vanaf €124,95
 • Yoni De-Armouring E-guide - gericht op blokkades vrijmaken vanuit veiligheid
  Een digitale gids voor bewustwording én transformatie van jouw seksuele blokkades. Je ontvangt 151 pagina’s PDF aan kennis, verhalen over yoni healing, de-armouring en vrouwelijke seksualiteit zodat jij jouw eigen seksualiteit kunt ontdekken.  
  Investering: Tijdelijk €22,-
 

 "Trauma is elke onopgeloste reactie van ons zenuwstelsel." - Peter Levine  


Trauma & Yoni Healing
Trauma ontstaat niet alleen doordat we iets heftigs meemaken in ons (seks)leven, denk aan het krijgen van ongeluk, het ondergaan van een operatie of het slachtoffer zijn van geweld of (seksueel) misbruik. Dit zijn voorbeelden van trauma met een grote 'T', maar er bestaat ook zoiets als trauma met een kleine 't'. Denk enerzijds aan een opeenstapeling van alledaagse stress, door werk, veel to-do lijsten, te weinig beweging, het negeren van lichaamssignalen. Anderzijds kan trauma met een kleine 't' ook het gevolg zijn van onze ontwikkeling tussen 0 en 6. Denk bijvoorbeeld aan een afwezige moeder/vader, een overlijden in de familie, geen borstvoeding, geboortetrauma of onvoldoende signalen krijgen dat het veilig is, uithuilen, structureel niet genoeg voeding, geboren worden met weeenopwerkkers. Dat zijn geen seksuele trauma's maar beinvloeden ons seksleven diepgaand. Waarom? Trauma verbreekt verbindigen, met ons lichaam, behoeften, grenzen, verlangens en seksualiteit. We kunnen onszelf simpelweg niet goed voelen, we kunnen niet goed verbinden, we kunnen niet goed ontvangen, we kunnen niet vragen, we kunnen niet voor onszelf opkomen én...ons lichaam is aan het overleven. Seks is wel het laatste waar ze aan denkt. 

Waarom met mij samenwerken?
Zelf heb ik jaren geworsteld met mijn lichaam, mijn yoni en mijn seksualiteit. Ik was in de relatie eigenlijk altijde degene die steeds minder en uiteindelijk het liefst geen seks meer wilde, maar het toestond omdat ik niet beter wist. Eerst zocht ik het probleem buiten me en dacht ik dat het aan mijn partner lag. Hij benaderde me te seksueel, raakte me niet goed aan, voelde niet genoeg in, ging te snel etc. Later besefte ik me ik degene was die seksueel op slot zat en iets moest veranderen in mezelf. Niet met sexy lingerie, niet door te leren hem te verleiden of mijn libido te fixen maar door de verbinding met mijn lichaam aan te gaan en de relatie met mij yoni te helen. Ik greep alles aan wat los en vast zat en deed steeds een stapje. Yoni healing, de-armouring, Erodanza, self pleasure, borstmassage. En nu is de verbinding met mijn lijf, yoni, borsten een unoging practice. Iedere dag opnieuw, steeds zak ik weer een laagje dieper. 
Meer over mij

Klikgesprek aanvragen
Heb je het idee dat je mijn support goed kunt gebruiken, plan dan een vrijblijvend klikgesprek van 30 minuten in. Samen
 • helderen we je hulpvraag op
 • bekijken we of ik je kan supporten én met welk aanbod  
 • voelen we of er een wederzijdse klik is


 

Wat anderen zeggen

Anneloes - De-armouring

"Eén week na de sessie wist ik het even niet. Er waren allerlei emoties die loskwamen en twee weken daarna toen dat geland was. Ik ben me nu zo bewuster van mijn eigen gevoelens en van hoe anderen mensen me laten voelen. Dan vraag ik me af of ik dat wel wil. Mijn allermooiste ervaring was deze week met een jongen die ik nog niet zo goed ken, maar wel een hele fijne klik mee heb. Ik ben met hem naar bed ben geweest. Tijdens de penetratie kon ik gewoon genieten en het was zo bijzonder dat ik het echt voelde. Voor zover ik me kan herinneren heb ik dat nog nooit zo gevoeld. Het gevoel was helemaal van mij!"

 

Claire - Yoni Healing

"Heeft me veel energie gegeven, direct na de sessie had ik zon voelde ik me gelukzalig, veel vrijer én had ik een kick. Wow ik heb dit gedaan! Mirjam wist me zo op mijn gemak te stellen. Ze is 100% echt en heeft een rustgevende vriendelijkheid. Ik ervaar haar als super laagdrempelig, alles mag en kan, maar niets moet en jij als klant beslist tempo én waar je uit wilt komen. Die middag na de sessie moest ik naar school, daar kwam ik aan en zag een lid van collega van bestuur. Normaal zou ik wat meer afwachten en nu dacht liep ik er naartoe. Zeker, onafhankelijk en autonoom.
En ik merk dat ik naar mijn kinderen en man minder afhankelijk. Bewust en onbewust hield ik steeds weer rekening met mijn gezin, terwijl ze er niet perse om vroegen. Ik beperkte mezelf voorheen daardoor, door steeds er voor hen te zijn. Nu ik het heb losgelaten voel ik me zoveel vrijer. Mirjam heeft in mijn leven echt iets teweeggebracht, waar ik tot de dag van vandaag elke dag plezier van heb. Ze is iemand die, als je echt iets wilt, jou helpt dat mogelijk te maken. Het waren voor mij onbetaalbare ervaringen."

 

➵ Andere ervaringengg