Yoni Healing

Het pad van zelfliefde 
 

Er zijn twee soorten vrouwen in de wereld. Soort één, de vrouwen die hun yoni in meer of mindere mate negeren, afkeuren, bekritiseren, verwaarlozen, ontkennen, laten gebruiken of misbruiken. Niet omdat ze dat willen of daar bewust voor kiezen. Het is een gevolg van onze mannelijke cultuur, eenzijdige media geluiden én hoe de wetenschap kijkt naar vrouwenlichamen en seksualiteit. Soort twee, vrouwen die dezelfde gedachten en patronen hebben ontwikkeld als 'het eerste soort' maar kiezen om een blijvende liefdevolle relatie te ontwikkelen met hun yoniDat doe je enerzijds door bewustwording anderzijds door beoefening. Wil jij een liefdevolle relatie met je yoni en je seksualiteit, begin dan vandaag nog en vraag mijn gratis Yoni Healing E-guide t.w.v. €22,- aan. Of kies voor mijn persoonlijke support in de vorm van 1:1 coaching, lichaamswerk of de Praktische Awaken Your Yoni E-guide.

   

 "Yoni Healing is het pad van de Zelfliefde en bevrijding van je ego. Ze begint bij bewustzijn van lichamelijke sensaties, emoties en gedachten  rondom je yoni, masturberen/zelfbeminning én seks."   


Yoni Healing is voor jou als je...

 • geen toegang tot of afgevlakte emoties hebt
 • moeite ervaart om echte, authentieke diepere verbindingen aan te gaan
 • verminderde levenslust of apathie ervaart
 • onvermogen voelt om je voorkeuren én afkeer te voelen en communiceren
 • niet kan voelen wat je fijn vindt, je plezier geeft  
 • vooral in je hoofd zit en niet in je lichaam
 • gebrek aan creativiteit ervaart en je vooral anderen kopieert in plaats van je eigen creatiekracht gebruikt
 • keuzes maakt vanuit angst in plaats van liefde


Je (seks)leven en alledaagse leven zijn één
We benaderen ons seksleven en ons alledaagse leven als gescheiden werelden, maar of we nu op werk zijn, ons bedrijf runnen, moeder van onze kinderen of vrijen met onze geliefde we nemen hetzelfde lichaam, hetzelfde trauma, dezelfde spanning, dezelfde patronen mee. Door te beginnen bij een liefdevolle relatie met je yoni en hier blijvend in thuis te komen, beinvloedt je alle levensgebieden van binnenuit. 


Trauma en Yoni Healing
We hebben allemaal in meer of mindere mate trauma in ons lichaam opgeslagen. Ook in ons bekkengebied. Trauma ontstaat niet alleen doordat we iets heftigs meemaken in ons leven, denk aan het krijgen van ongeluk, operatie of het slachtoffer zijn van geweld of (seksueel) misbruik. Trauma in ons systeem kan ook het kan ook het gevolg zijn van het opgroeien in een gezin waarin we ons niet veilig genoeg voelen om onze binnenwereld te uiten of een opstapeling van alledaagse stress. Teveel achter de pc zonde te bewegen, te lang doorgaan terwijl ons lichaam wil plassen of eten. Om duidelijk te maken dat we allemaal in een bepaalde mate geraakt worden door trauma, gebruik ik liever de term 'vastzittende overlevingsstress', dat dekt de lading meer of voor iedereen. Deze vastzittende overlevingsstress zit in ons lichaam, in onze yoni. Hierdoor is het moeilijk of soms zelfs onmogelijk om aanwezig te zijn in zowel ons lichaam als in onze omgeving, de ander. We zijn of in de binnenwereld, of in de buitenwereld, maar zelden in beiden tegelijkertijd en daardoor missen we belangrijke signalen om onze levensenergie (ook wel seksuele energie genoemd) optimaal te laten stromen. Door de beoefening van yoni healing en het thuiskomen in je bekken, reken je af met overlevingstress. 


 

 “Trauma is fundamentally a disruption in our ability to be in the here and now." Bessel van der Kolk in The Body Keeps The Score

 

Waarom met mij samenwerken?
Zelf heb ik jaren geworsteld met mijn lichaam, mijn yoni en mijn seksualiteit. Ik was in de relatie eigenlijk altijde degene die steeds minder en uiteindelijk het liefst geen seks meer wilde, maar het toestond omdat ik niet beter wist. Eerst zocht ik het probleem buiten me en dacht ik dat het aan mijn partner lag. Hij benaderde me te seksueel, raakte me niet goed aan, voelde niet genoeg in, ging te snel etc. Later besefte ik me ik degene was die seksueel op slot zat en iets moest veranderen in mezelf. Niet met sexy lingerie, niet door te leren hem te verleiden of mijn libido te fixen maar door de verbinding met mijn lichaam aan te gaan en de relatie met mij yoni te helen. Ik greep alles aan wat los en vast zat en deed steeds een stapje. Yoni healing, de-armouring, Erodanza, self pleasure, borstmassage. En nu is de verbinding met mijn lijf, yoni, borsten een unoging practice. Iedere dag opnieuw, steeds zak ik weer een laagje dieper. 
Meer over mij


Mijn Yoni Healing Aanbod & diensten 
Ieders pad is anders en jij weet wat jij nodig hebt om die liefdevolle relatie te ontwikkelen. Zelf sprong ik in het diepe en ontving, zonder me eerst grondig te hebben verdiept, een fantastische yoni healing sessie. Gevolgd door de-armouring trainigen en tantra. Met de wijsheid van nu zou ik het anders doen én het was perfect zoals het was. 

Mijn aanbod

 • 1:1 Online Coaching; in een traject van 7 sessies begeleid ik jou naar een duurzamer seksleven, meer verbinding met je vrouwelijkheid, lichaam en yoni. Naar 1:1 coaching
   
 • Healing Toys: de YoniDelight is de ultieme yin seks leraar of de-armouring tool. Ze leert je te vertragen, te voelen, te zakken, thuis te komen in je bekken en de opgebouwde spanning vrij te maken en daarmee je plezierpotentieel te vergroten. Naar webshop.
   
 • Awaken Your Yoni E-guide: dit is een praktische gids (144 pagina's PDF) die je helpt om de verbinding met je yoni te herstellen, verdiepen en aan te wakkeren. Bestel de Awaken Your Yoni E-guide
   
 • Yoni Healing Traject 3 weken: een combinatie van online coaching en lichaamswerk op locatie. Samen helderen we je hulpvraag op tijdens een klikgesprek. Als je een ja voelt gaan we aan de slag. Je ontvangt een werkboek als voorbereiding op de yoni healing sessie, we doen een zoom kick off (sessie 1), gevolgd door een yon healing op locatie (sessie 2) en eindigen met een integratie sessie (sessie 3) zodat je de opgedane inzichten en ervaring dieper kan integreren. 


 

Wat anderen zeggen

Anneloes - De-armouring

"Eén week na de sessie wist ik het even niet. Er waren allerlei emoties die loskwamen en twee weken daarna toen dat geland was. Ik ben me nu zo bewuster van mijn eigen gevoelens en van hoe anderen mensen me laten voelen. Dan vraag ik me af of ik dat wel wil. Mijn allermooiste ervaring was deze week met een jongen die ik nog niet zo goed ken, maar wel een hele fijne klik mee heb. Ik ben met hem naar bed ben geweest. Tijdens de penetratie kon ik gewoon genieten en het was zo bijzonder dat ik het echt voelde. Voor zover ik me kan herinneren heb ik dat nog nooit zo gevoeld. Het gevoel was helemaal van mij!"

 

Claire - Yoni Healing

"Heeft me veel energie gegeven, direct na de sessie had ik zon voelde ik me gelukzalig, veel vrijer én had ik een kick. Wow ik heb dit gedaan! Mirjam wist me zo op mijn gemak te stellen. Ze is 100% echt en heeft een rustgevende vriendelijkheid. Ik ervaar haar als super laagdrempelig, alles mag en kan, maar niets moet en jij als klant beslist tempo én waar je uit wilt komen. Die middag na de sessie moest ik naar school, daar kwam ik aan en zag een lid van collega van bestuur. Normaal zou ik wat meer afwachten en nu dacht liep ik er naartoe. Zeker, onafhankelijk en autonoom.
En ik merk dat ik naar mijn kinderen en man minder afhankelijk. Bewust en onbewust hield ik steeds weer rekening met mijn gezin, terwijl ze er niet perse om vroegen. Ik beperkte mezelf voorheen daardoor, door steeds er voor hen te zijn. Nu ik het heb losgelaten voel ik me zoveel vrijer. Mirjam heeft in mijn leven echt iets teweeggebracht, waar ik tot de dag van vandaag elke dag plezier van heb. Ze is iemand die, als je echt iets wilt, jou helpt dat mogelijk te maken. Het waren voor mij onbetaalbare ervaringen."

 

➵ Andere ervaringengg

 

Mirjam, ik wil je support

Heb je het idee dat je mijn support goed kunt gebruiken, plan dan een vrijblijvend klikgesprek van 30 minuten in. Samen

 • helderen we je hulpvraag op
 • bekijken we of ik je kan supporten én met welk aanbod  
 • voelen we of er een wederzijdse klik is

➵ Klikgesprek Yoni Healinggg