Over Mirjam

Mijn droom voor mezelf, jou, de wereld... 

Ik kan je misschien wel het meest vertellen over mezelf als ik mijn droom met je deel. Een droom die diep verstopt lag in mij en die ik langzaam maar zeker aan het ontdekken ben.

Ergens heb ik altijd al het gevoel gehad dat ‘Het Paradijs’, Het Hof van Eden, hier nu al is. Hier op aarde. Vlak onder onze neus. Als kind zei ik al "Mam, de hemel is hier". En dat is ze misschien altijd al geweest. Ik geloof dat het jou en mijn geboorterecht is om in dat Paradijs te leven. Right here, right now. En ons lichaam, emoties, seksualiteit en spirit vormen samen de toegangspoort. 

Om te zijn in vrijheid, in liefde én in een diepe verbinding met onszelf, andere aardbewoners (dieren, geliefden, collega’s, vreemden) en onze planeet. Ons potentieel wil geleefd worden en we mogen onszelf zijn dat is de uitdaging waar we voor staan. Voel je hem ook? 

Ik droom van een wereld waarin we genoeg zijn én waar genoeg is. Waar gelijkgestemden elkaar vinden, stimuleren om onze (seksuele) levensenergie te laten stromen. 

En als ik me dan inbeeld hoe dat eruit ziet
➵ Genoeg financiële middelen, overvloed op ieder vlak en innerlijke rijkdom.
➵ ‘Anders zijn’ wordt toegejuicht
➵ Je ‘nee’ wordt gevierd omdat iedereen weet dat een ‘nee’ tegen de ander een ‘ja’ is tegen jezelf.
➵ We volgen de impulsen van onze ziel
➵ Onze levensenergie bruist én
➵ Samen co-creëren we het leven in vrijheid en de high vibes van liefde, vreugde en verlichting. 
Voel je hem ook? 

Dit is misschien een droom....

Of niet. 

Steeds weer heb ik bijzondere ontmoetingen met mensen die dit ook geloven en doe ik ervaringen op die me vertellen dat deze droom zich aan nu op dit moment aan het ontvouwen is.  Bewijs!

Er zijn zoveel mooie zielen op deze planeet die toegewijd zijn om deze nieuwe aarde te bouwen, zichzelf te bevrijden van trauma, beperkende overtuigingen en vastzittende emoties met respect en eerbied voor alles wat is. Doe mee en word ook vriendjes met je lichaam, emoties, seksualiteit en spirit! Over Mirjam Ravensbergen

Mirjam is de-armouring therapeut sinds 2017, pleasure coach, webshopeigenaar en teamlid bij House Of Tantra. Ze is de bedenker van Kutkruiden, PussyStore en wil meer persoonlijke ontwikkeling.

Ze heeft een master in filosofie van het recht (Universiteit Leiden), haar eerste werkervaring opgedaan als communicatiemedewerker en was voor een groter deel van haar 'normale carriere' projectleider en Scrummaster bij een maatwerk internetbureau en runde haar eigen team. 

Maar daarom staat ze niet waar ze nu staat. Spiritualiteit is de rode draad geweest in haar leven.  Op haar 16e las ze "De Kracht van het Nu" van Eckhart Tolle en wist toen zeker dat het leven meer inhield dan studeren, werken en slapen. In 2008 zette ze haar eerste stap op het Boeddhistische pad door met een 3 weekse Vipassana Retraite tussen de monniken en locals. Pas later zakte haar bewustzijn in haar bekken, naar haar seksualiteit en opende het pad van de-armouring en tantra.  Dit past helemaal bij iemand die geboren is onder de 9 van de Tantrische Numerology. Mensen die geboren zijn onder de 9 zijn intens spiritueel, willen hun licht laten schijnen en zo anderen de weg wijzen. Ze heeft grote sprongen gemaakt, diepe dalen gezien en hoge bergen beklommen om haar zielsmissie te vinden en waar te maken. "Mensen begeleien te leven in dit aardse bestaan." 

WORKSHOPS & TRAININGEN
 • NLP Practioner - 2007
 • Vipassana Retraite - Thailand 2008 - II
 • Vipassana Retraite - Duitsland - 2009
 • De-armouring trainers training bij Susanne Rousgaard, -Sanna Sannita en De’An Matuka. - 2016
 • Phoenix Rising - House of Tantra - 2017, 2018
 • De-armouring vervolg training – Susanne Rousgaard 2017
 • Tantra training Four Pillars – House of Tantra 2018
 • Liberating and finding Dakini Powers – House of Tantra 2017
 • Essence of tantra & Evolving Through Tantra  - Agama Thailand 2018
 • Full-Body De-armouring – De Gaia Methode – Susanne Rousgaard 2018
 • Sexual Female Body De-armouring - Susanne Rousgaard 2018
 • Kashmiri Massage - House of Tantra 2018
 • Theta Healing Basis - Annemiek Coenen - 2019 
 • Theta Healing Advanaced - Annemiek Coenen - 2019

 

Mijn aanbod