Join The Yin Sex Revolution

Yin Seks is voor veel vrouwen én stellen het missende ingredient 
voor ultiem plezier én diepe seksuele vervulling 

 


"Who needs 'The Big O' when you can have a lot of small ones? 'ooooooooooooooooooooooooooo'! ;-)" - Me - Mirjam Ravensbergen


Wat is Yin Seks?
Yin Seks is een vorm van seksualiteit waarbij het vrouwenlichaam, haar manier van opwinding (vaak langzaam & responsief) én haar coole yin energie centraal staan. Als je de term googled, zul je niet perse iets vinden. Het is een eigen uitvinding en voor mij een mix van Slow Seks technieken, Tantra én De-armouring. In mijn persoonlijke onderzoek naar Heilige & Yin Seksualiteit vind ik steeds meer bewijs van Yin georienteerde practices waarbij het cultiveren van het vrouwelijke plezier centraal staat. Ik ontdekte Kunyaza (Rwanda), Sexual Practices of White Tigress (China) én Karezza (Europees).

Drievoudig pad tot seksuele transformatie 
 • Nieuwe vaardigheden leren (communicatie, ademhaling, bekkenbodem, energiewerk, nidra) 
 • Seksueel Bewustzijn verruimen (herdefineren van seksuele kaders)
 • Sexual healing (zoals bijvoorbeeld yoni healing, de-armouring of ademwerk)  

Waarom Yin Seks zo fijn kan zijn...
 • Nooit meer te stressen over wel of geen orgasme, want pleasure is your girl
 • Plezier en verbinding staan voorop
 • Het stijf blijven van de penis is géén must (wegvallen van prestatiedruk voor mannen)
 • Geen druk van jezelf of de ander om zin in seks te hebben
 • Hoe hoog of laag je libido is een non-issue 
 • Je tempo van opwinding wordt gerespecteerd
 • Een diepere verbinding met jezelf en je lichaam
 • De missende link tussen seks én spiritualiteit

Alles wordt geboren in het vrouwelijke
De Quoudouska, Tantrica's en andere aanhangers van het linkshandige pad kennen deze universele waarheid van binnen en van buiten. Alles wordt geboren in het vrouwelijke. De Quoudoushka hebben hier zelfs een wet van gemaakt (Ze hadden er maar twee, de ander was 'Doe kinderen niets aan'.) Het vrouwelijke (Yin, Shakti, Cosmic Womb) geeft bedding en het mannelijke (Yang, Shiva, Consciousness) bevrucht. Op alle niveau's. Babies verwerkken, creativiteit, manifestatie, in je cellen, maar ook als we kijken naar diep bevredigende seks. 

Hoe Yin Seks werkt
De vrouwelijke seksualiteit, opwinding en plezier hebben veiligheid, vertrouwen, tijd én ontspanning nodig om geactiveerd te worden en volledig tot bloei & uiting te kunnen komen. 

Dus géén (innerlijke) man die zachtjes pusht om plezier, een orgasme of seks te hebben. Weet je? Wanneer een vrouw alleen maar wordt ontmoet in haar yang seksualiteit (opwinding, lust, geilheid) én intimiteit als vanzelfsprekend vervalt tot routine zal haar zin om seks te hebben steeds meer afnemen. Het wordt een sleur. Ze voelt zich leeg, onvervuld. Haar hoofd wil wel, er kan liefde zijn, maar haar lichaam wil niet meer... En dat is pijnlijk voor beiden!  

Onverwerkte emoties of trauma dat opgeslagen ligt in het lichaam kunnen invloed uitoefenen op het zenuwstelsel. 
Hoe meer ze geblokkeerde energie vrijmaakt én hoe dieper ze ontspant, hoe meer ruimte ze maakt voor de natuurlijke orgastische staat die verbinding, intimiteit en opwinding brengt. "When pleasurable sex isn't taught, unsatifying sex becomes the norm." - Habeeb Akande


De seksuele kracht van...
Tijdens Yin seks doet haar hele lichaam mee. Van top tot teen, haar hart en borsten vibreren, haar keel is open, haar yoni is open. Ze voelt hoe de seksuele energie (het orgasme) door haar heenstroomt, ze weet hoe ze door meer te ontspannen een grotere vessel kan zijn voor haar orgastische energie  en ze gebruikt o.a. de seksuele kracht van ontspanning, traagheid, receptiviteit én aandacht. Plezier in het hier én nu is de focus, niet het toekomstige orgasme. 


Ben jij of zijn jullie klaar voor verdieping?
Wanneer we ons afstemmen op de Yin energie, ontdekken we dat de orgastische golven al in ons aanwezig zijn. Als we verzachten, ons masker, controle, stress en spanning en de controle die onze natuurlijke staat van zijn blokkeren loslaten komt er zoveel meer plezier beschibaar. Je komt in een natuurlijke staat van meditatie, zen, licht en in je centrum. 
 
Voor mannen & vrouwen
Het pad van yin seksualiteit is zowel voor mannen als voor vrouwen en is een pad van intimiteit, conscious relating en de heilige seksualiteit. Ze nodigt je uit om seksualiteit te gaan ontdekken zoals ze bedoelt is voor beide partners. Verbonden met het hart én met het bewustzijn. 
 

"Sexuality invokes a spirituality that is free and that looks at itself as a creator. However, very seldom is sexuality used as a bridge to take you to higher levels of consciousness."
- Barbara Marciniak 


1:1 met mij werken via Zoom? 

Ik werk met koppels en individuen de yin seks principes eigen te maken en nieuwe gebieden te verkennen in de mind en in het lichaam via coaching, gesprekken en rituelen. Stuur me een e-mail en laat me daarin weten wat voor jou/jullie de blokkade is voor dit moment. Dan beginnen we daar en maken we een persoonlijk plan waarin we in 5 sessies jou/jullie openen voor meer. Meer liefde, meer verbinding, meer seks.