Ik wil mijn hart openen als ik bij mijn geliefde ben, Ik wil weten hoe het voelt om een orgasme te ervaren, ik wil meer voelen tijdens seks, Ik wil in de overgave, ik wil mijn seksuele energie voelen als ik met de ander ben, ik wil me sexy voelen, ik wil dat mijn lichaam weer van mij is, ik wil mezelf vrijmaken van trauma's uit het verleden.  

Je bestaansrecht én ruimte
Al deze vragen gaan over het innemen van je bestaansrecht op aarde in jouw lichaam, hier én nu en het claimen van jouw ruimte. Zodat je in verbinding bent en blijft met jezelf én de ander. That’s where magic can unfold! 

Your Body Knows.

De meesten van ons hebben het bestaansrecht niet of nog maar net geclaimed. Dit bestaansrecht gaat over het gevoel dat je hier mag zijn, dat je het waard bent én dat je daar ook naar mag handelen. En...de meesten van ons leven nog in het hoofd en vanuit een verkramping van het lichaam. In gevoelens van angst, schuld, rouw, schaamte, verlangen, trots of apathie. Volgens R. Hawkins is dat zo’n 80%. Het is maar een nummertje én toch geeft het iets van inzicht!

Breng je spirit in je lichaam
Gelukkig maken velen met mij de weg naar beneden, brengen spirit in het lichaam, het weefsel. Deze weg naar beneden gaat over, de verbinden met je lichaam, voelen wat er in je leeft, je seksualiteit omarmen, erkennen, toelaten en uitleven, emoties voelen en bevrijden, uitdrukking geven aan je verlangens/grenzen, verantwoordelijkheid nemen voor wat je ontvangt.Je spirit in je lijf brengen is een proces van jaren, misschien is het wel het ultieme levenswerk.  Steeds wanneer je iets vrijmaakt komt er meer spirit in je lichaam. 

Vragen of gevraagd worden
Intiem zijn is net als lijm of als een brug. Het is het bindmiddel tussen jou en de ander om verbinding te voelen en in de verbinding te doen wat goed voelt voor jou én de ander. Hiervoor heb je kwetsbaarheid én kracht nodig. De verbinding ontstaat waar beide verlangens elkaar ontmoeten. Daarin heb je twee otpies:

Eén. De ander wil iets van jou en jij kunt antwoorden in de basis antwoorden met ‘ja’, ‘nee’, ‘misschien’. 
Twee: Jij wilt iets van de ander en de ander kan antwoorden met ‘ja’, ‘nee’, of ‘misschien.’

Simpel. 

Of toch niet? 

Blokkades die je kunt ervaren...
Voor de mind is dit simpel, voor het lichaam niet! Je kunt tegen allerlei programmeringen en blokkades aanlopen die je zelf hebt ontwikkeld of hebt meegekregen in je DNA. Misschien….
* Ervaar je onbewust de angst om ‘nee’ te zeggen wanneer iemand je iets vraagt
* Zit je vast in hoe je denkt dat het hoort en voel je niet wat je lichaam wilt
* Durf je niet te gaan voor wat je echt wilt
* Heb je het idee dat je teveel bent als je vraagt om wat je wilt
* Durf je iemand anders niet af te wijzen
* Kun je geen nee / of ja zeggen zonder je ongemakkelijk te voelen
* Vind je het makkelijker om jezelf af te wijzen
* Kun je je verlangens of je nee niet voelen
* Voel je je teveel als je vraagt, bijstuurt, vraagt, bijstuurt 
* Heb je het idee dat als je A zegt je ook B moet zeggen

Hoe kun je dan toch meer intimiteit creëren?

Oefenen! Get yourself out there en oefen in een veilige setting om te vragen wat je wilt. 
Dit kan met een vriendin, vriend, je partner of een professional die voor jou kan spaceholden.

Creëer en versterk je imprint
Je hebt een nieuwe of sterkere imprint/blauwdruk nodig waarin je ervaart hoe het is om:
 • Verantwoordelijkheid te nemen voor wat je ontvangt
 • In jouw kracht te staan
 • Te voelen hoe het is wanneer iemand je ‘nee’ onmiddellijk respecteert
 • Of misschien wel een ‘nee’ te ontvangen op je verlangen
 • Gezien én gehoord te worden in je verlangen
Wat gebeurt er als je in jouw kracht gaat staan?
Dit is wat er kan gebeuren als je in jouw kracht blijft staan in de verbinding en vraagt om wat je wilt:
 • Je zenuwstelsel kan ontspannen én je seksuele energie stromen
 • Je kunt jezelf vertrouwen met de ander omdat je jezelf serieus neemt
 • Je seksuele energie kan vrij(er) stromen
 • Je ervaar veiligheid in intieme situaties
 • Je co-creëer jouw ervaring
 • Je opent je voor magie  
Empowerment Sessie
In een empowerment sessie ga je je verbinden met je lichaam, verlangens, je 'ja', 'nee', 'misschien' je hoofd begrijpt het al, nu je lichaam nog!
Mocht je interesse hebben in het ontvangen hiervan, mail me gerust voor een afspraak via info@youreden.nl en laat me weten waar je tegenaan loopt én wat je wilt ervaren. Wanneer je in jouw kracht gaat staan, aanwezig blijft in de verbinding ook al wordt het ongemakkelijk, spannend of heet, dan kan ware intimiteit/verbinding ontstaan. De basis voor al het andere; orgasme, overgave, een open hart, healing én een open sex etc. 

Hoe ziet een Empowerment Sessie eruit?
De empowerment sessie is een fysieke één op één sessie op locatie van ongeveer 1,5 van binnenkomen tot weggaan. We starten met een klein stukje Theta healing waarin ik je bestaansrecht én je eigen ruimte in je systeem zet. Daarna gaan we over naar het fysieke deel. Dan ben jij aan zet. Jij vraagt om wat jij nodig hebt én ik antwoord. Jij voelt en stuurt bij als het nodig is. Wat je gaat leren is afhankelijk van je intentie, maar om je een idee te geven dit is wat je zou kunnen leren:
 • Contact te maken met je lichaam én verlangens 
 • Je te openen om te ontvangen
 • Je ‘ja’, ‘nee’ of ‘misschien’ te voelen én uiten
 • Het verschil tussen passief en actief te ontvangen
 • Hoe verschillende aanrakingen voelen voor je systeem 
 • Bij te sturen 
 • De veiligheid te creëren die je nodig hebt
Wat anderen zeggen 
De sessie heeft veel omhooggebracht en veel gebracht. Wat ik opvallend vind is dat ik in het dagelijks leven veel helderder kan communiceren wat mijn gens is, waar m’n behoefte ligt en wat ik wel/niet kan geven. Dat vind ik mooi.  Verder merk ik ook heel duidelijk een aantal dingen op in de intimiteit/seksualiteit die ik met andere deel: ik kan me veel meer, en zelfs in een aantal momenten, volledig overgeven in het ontvangen. En ik speel echt met het actief/passief ontvangen en het zelf nemen door een ander aan te raken ipv alleen te geven. Heeeeel leuk! En heerlijk!
Louise

Eén week na de sessie wist ik het even niet. Er waren allerlei emoties die loskwamen en twee weken daarna toen dat geland was. Ik ben me nu zo bewuster van mijn eigen gevoelens en van hoe anderen mensen me laten voelen. Dan vraag ik me af of ik dat wel wil. 
Anneloes

Boek een sessie
Interesse in een sessie? Stuur me een email en laat me weten waar je op dit moment tegenaan loopt én wat je hoopt van de sessie. 
 
  Mirjam     27-08-2019 14:27     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.