Yoni & Anus Delight

Alles wat je moet weten om je Healing Toy op een veilige en plezierige manier te gebruiken


Misschien wil je gelijk met je nieuwe tools aan de slag, dat snappen we heel goed. Maar voor je dat doet, lees deze informatie goed door. Het is voor je eigen gezondheid, veiligheid en duurzaam plezier. Je bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de Healing Toy, hoe lang ze meegaat en jou gezond- en veiligheid. Die gaan boven alles. Mocht je nog geen toy hebben of vind je het lastig een keuze te maken, check de Yoni Delight Keuzehulp

Ik heb mijn pakketje ontvangen wat nu?
Wat fijn dat ze is aangekomen en dankjewel voor jouw bestelling. Lees de bijgeleverde instructie goed door en controleer je Healing Toy binnen 24 uur nadat ze is bezorgd. Doe je het daarna dan vervalt je recht op een nieuwe Healing Toy, mocht ie niet heel zijn aangekomen. Voor de Healing Toys de deur uitgaan controleren we ze grondig, pakken haar goed in. Maar we weten niet hoe daarna het pakketje wordt behandeld. Pakketjes kunnen vallen, er kan mee gegooid worden, ze kunnen geopend worden. Haal de Healing Toy uit de verpakking en controleer die met je vingers of ze glad is, zonder barstjes of stukjes eruit. De Healing Toy zou glad moeten zijn, dus zonder voel- of zichtbare barstjes aan de buitenkant. Twijfel je? Stuur een foto of filmpje. Is ze glad, maak haar dan schoon met milde zeep.

Kan ik haar ruilen?  
De Your Eden tools zijn hygiene producten en kunnen alleen voor het eerste gebruik én binnen 24 uur na ontvangst van omgeruild worden. Stuur een mailtje naar info@youreden.nl om aan te geven welke Yoni Delight je liever hebt. De retourkosten zijn voor eigen rekening, maar de nieuwe Yoni Delight wordt kostenloos opgestuurd. 

Controleren voor ieder gebruik
Controleer je Healing Toy op beschadigingen voor je haar gebruikt. Door contact met harde oppervlaktes kan ze beschadigen. Doordat je haar laat vallen, doordat ze in je la rolt bij open en dichtdoen. Is de Healing Toy beschadigt, gebruik haar dan niet meer voor inwendige doeleinden. Dan kun je jezelf bezeren. Twijfel je of je haar kunt gebruiken, stuur een mail naar info@youreden.nl 


Schoonmaken 
Je hoeft haar niet schoont te koken in heet water, dan kan ze breken. Maak haar schoon met een milde zeep voor en na gebruik en droog haar af met een schone doek. Doe dit met zorg, want met zeep, water, glijmiddel kan het een glibberige bedoeling worden. Je wilt niet dat ze op de grond of in je wasbak belandt en daardoor breekt. Doe haar in je etui eventueel met extra bescherming eromheen en leg haar op een veilige plek. 

Opbergen & Reizen
Berg haar veilig op in het etuitje dat je erbij hebt gekregen en leg haar op een veilige plek waar ze ligt zonder ergens vanaf te rollen of tegen aan te stoten. Dus pas op het je nachtkastje of lades. Als ze tegen harde oppervlaktes stoot kan ze beschadigen. Ga je op reis? Wikkel haar dan heel goed in bijvoorbeeld een badlaken waarin ze niet kan bewegen. 

Hoe je haar kunt gebruiken
Je kunt haar gebruiken hoe jij wilt. Hoewel de vorm misschien wel ‘penetratie’ oproept, hoef je haar niet perse daarvoor te gebruiken. Je kunt haar ook gebruiken voor uitwendige doeleinden, massage. 

  • De-armouring 
    Gebruik haar voor het vrijmaken van gevoelloze en pijnlijke plekjes in je yoni. Die kunnen daar zitten door bijvoorbeeld vroegtijdige penetratie (van vingers/penis/dokter), de bevalling of traumatische ervaringen. Daarnaast is de yoni een magneet voor spanning en stress. Wil je hier meer over leren, check de de Heal Your Yoni E-guide. De gids nodigt je uit om via kennis, reflectievragen en rituelen de relatie met je yoni te verbeteren zodat jij je (seks)leven vanuit zelfliefde en verbinding kunt leven! 
  • Conscious Pleasure & Yin Seks
    Gebruik haar voor vaginaal en/of anaal plezier en ontdek jouw unieke route naar plezier. Leer dieper te ontvangen en jezelf verder te openen voor plezier. Je kunt bijvoorbeeld voelen of je yoni klaar is om penetratie te ontvangen en haar milimeter voor milimeter naar binnen zuigen met je bekkenbodemspieren. Of je kunt ontdekken welke diepte, plekjes en snelheid ze op dit moment lekker vindt. 
  • Massage & Energetische healing
    Gebruik haar voor uitwendige massage van je buik of uitwendige drukpunt tool van je schaambot, buik, hart etc.  

Wanneer gebruik je jouw Healing Toy niet?
Het is aan jou om te beoordelen of je haar beter niet kunt/wilt gebruiken omdat je bijvoorbeeld ziek of ongesteld bent, of andere vaginale problemen hebt. Volgens Ayurveda-tradities moet  bijvoorbeeld elke activiteit die de neerwaartse menstruatie belemmerd zoals penetratie, vermeden worden. Terwijl in Tantra de menstruatie juist wordt gezien als een moment van loslaten en sessies dan juist als extra krachtig worden gezien. 

Kan ik glijmiddel gebruiken?
Ja dat kan, voel je vrij om condooms, glijmiddel op waterbasis en kokosolie te gebruiken. Was haar met milde zeep na gebruik en droog haar af met een schone handdoek. 

Hoe maak ik de steen warm?
Jouw Healing Toy past zich aan aan de temperatuur van de kamer en is daarmee kouder dan je lichaamstemperatuur. Sommige vrouwen vinden de kou juist een fijne sensatie en gaan er gelijk mee aan de slag. Vind je dat te koud? Dan kun je haar opwarmen aan je lichaam, tussen je benen bijvoorbeeld. Of je kunt haar onder warm water houden. Doe dat met aandacht en zorg dat ze niet in je wasbak valt. Zolang je met haar speelt, haar vasthoudt gebruikt blijft ze warm. Kijk maar eens hoe lang ze warm blijft nadat je haar hebt gebruikt. 

Is het kristal poreus?
Misschien heb je weleens ergens gelezen dat stenen poreus zijn. Is een object poreus, dan kunnen bacteriën en schimmels in de kleine gaatjes van materialen binnendringen en zich daar nestelen. Er is vooralsnog geen onderzoek over gezondheidsrisico’s en de schade die een speeltje kan brengen wanneer die poreus is. Dat materiaal poreus is, wil nog niet zeggen dat het schadelijk is. Rubber en plastic zijn poreuzer dan edelsteen, glas of staal. Mocht dat niet veilig genoeg voelen voor je, gebruik dan een condoom en was haar zorgvuldig voor én nadat je haar gebruikt. 

Zijn de YoniDelights behandeld met toxische materialen?
Nee, de stenen woren geslepen met water en zand en niet met toxische stoffen behandeld. Wanneer we de stenen inkopen doen we een steekproef bij het Nederlandse Edelstenen Labratorium in Leiden om te controleren op toxische stoffen en echtheid van de materialen. Je kunt de rapporten onderaan de pagina vinden. 

Mijn Healing Toy is gebroken/er is een stukje af. Kan ik heb nog gebruiken?
Je kunt de Healing Toy gebruiken voor uitwendig gebruik of massage, maar niet meer voor inwendig gebruik. Je zou jezelf open kunnen halen. YourEden is niet verantwoordelijk voor je gezondheid. Als je twijfelt of je je toch kunt gebruiken, stuur dan een mailtje naar info@youreden.nl met een duidelijke foto en dan laten we je weten of je hem nog steeds kunt gebruiken. Heb je pech en is je Healing Toy gebroken? Stuur me een email en je ontvangt 25% korting op je volgende aankoop in de webshop.

Er zitten lijntjes in de steen, die zien eruit als barstjes. Is ie kapot?
We inspecteren elke Healing Toy voor we het verzenden, de lijnen of bellen die je  ziet, zijn insluitingen van bijvoorbeeld mineralen. Die komen van nature voor in de steen en zijn niets om je zorgen over te maken. Twijfel je of je haar kunt gebruiken, stuur ons een foto of filmpje dan controleren wij het voor je.

Mijn Healing Toy is gebroken, krijg ik een nieuwe?
De Healing Toys worden uitvoerig gecontroleerd en veilig verstuurd en we zijn verantwoordelijk voor het correct afleveren van het pakketje. Als je Healing Toy niet heel aankomt, meldt dit dan binnen 24 uur na levering anders vervalt het recht op een nieuwe levering. Na die 24 uur ben je zelf verantwoordelijk voor hoe je met haar omgaat en hoe lang ze meegaat.  

Mijn Healing Toy lijkt niet op die foto?
De Healing Toys zijn van 100% natuursteen. Iedere stukje natuursteen is uniek in vorm, puurheid, kleur en patroon. Er zitten geen imperfecties of fouten in de steen, elke steen vertelt haar eigen verhaal. Elke steen is speciaal net as jij en er zijn er geen twee hetzelfde.

Wordt het pakketje discreet verstuurd?
Het pakketje wordt verstuurd in een witte post enveloppe. Op de verzendsticker staat in de linkerbovenhoek Your Eden.


Onderzoeksrapporten NEL

Sinds januari 2020 doen we steekproeven op de Yoni Healing Toys op echtheid van de steen en eventueel toxische stoffen.