YoniDelight - TARA YoniDelight rozenkwarts rozenkwarts TARA | Yoni-Delight
YoniDelight - TARA YoniDelight rozenkwarts rozenkwarts TARA | Yoni-Delight
TARA | Yoni-Delight
Deze Healing Toy is van 100% natuursteen. TARA is gemaakt van rozenkwarts en is perfect als je op een bewuste manier contact wil maken met je sensualiteit & seksualiteit.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 135,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Pre order // verzendingen in de week van 13 December
 

Your Eden’s Healing Toy zijn gemaakt van 100% natuursteen. De Healing Toy is perfect als je op een bewuste manier contact wil maken met je sensualiteit en seksualiteit en diepere lagen van jezelf wil voelen, voeden en openen. TARA is gemaakt van rozenkwarts en wordt geleverd in handgemaakte etui om haar veilig in op te bergen. Door de ronde knots op het einde is ze perfect om het gebied rond je g-spot te activeren. 

Kenmerken:

 • Afmetingen: 17x2x4cm (lengte, dikte voor- en dikte achterkant)  
 • Materiaal: rozenkwarts 100% natuurlijk
 • Chakra: hart (4e)
 • Kleur: roze(kleur kan afwijken van afbeelding, ze is van natuursteen…:-)
 • Accessoires: je krijgt een mooie handgemaakte etui cadeau 

Manieren om haar te gebruiken

Je bepaald natuurlijk zelf hoe je haar gebruikt. Er is geen goed of fout gebruik van de Healing Toy. En om je wat ideetjes te geven. Je kunt haar o.a. op de volgende manieren gebruiken:

 • De-armouring
  Gebruik haar voor het vrijmaken van gevoelloze en pijnlijke plekjes in je yoni. Die kunnen daar zitten door bijvoorbeeld vroegtijdige penetratie (van vingers/penis/dokter), de bevalling of traumatische ervaringen. Daarnaast is de yoni een magneet voor spanning en stress die afgevoerd wil worden.

 • Conscious Pleasure
  Gebruik haar voor vaginaal en/of anaal plezier en ontdek jouw unieke route naar plezier. Je kunt bijvoorbeeld voelen of je yoni klaar is om penetratie te ontvangen en haar milimeter voor milimeter naar binnen zuigen met je bekkenbodemspieren. Of je kunt ontdekken welke diepte, plekjes en snelheid ze op dit moment lekker vindt. 

Massage & Energetische healing
Gebruik haar voor uitwendige massage van je buik of uitwendige drukpunt tool van je schaambot, buik, hart etc.

Wil je ontdekken hoe je de HealingToy kunt gebruiken voor meer genot en Healing? Start vandaag nog met mijn e-mail cursus SeksDeva en ontvang #7 sleutels voor Diepe Healing & méér Genot met je toy (of vingers).
 

En natuurlijk staat jou veiligheid voorop. Zorg voor je veiligheid, gezondheid en plezier en lees meer over hoe je de Healing Toy optimaal gebruikt zodat je toy en jij zo lang mogelijk meegaan.