TAMAR - Yoni Delight Obsidiaan Dildo Obsidiaan Dildo + Katoenen opbergetui Obsidiaan Dildo met uitlegkaartje
TAMAR - Yoni Delight Obsidiaan Dildo Obsidiaan Dildo + Katoenen opbergetui Obsidiaan Dildo met uitlegkaartje
TAMAR | Yoni-Delight
Deze Healing Toy is van 100% natuursteen. TAMAR is gemaakt van obsidiaan en is perfect als je op een bewuste manier contact wil maken met je sensualiteit & seksualiteit.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 135,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Your Eden’s Healing Toy zijn gemaakt van 100% natuursteen. De Healing Toy is perfect als je op een bewuste manier contact wil maken met je sensualiteit en seksualiteit en diepere lagen van jezelf wil voelen, voeden en openen. TAMAR is gemaakt van obsidiaan. Door de grote en dikte heb je een gevuld gevoel en kun je spelen met het vergroten van ontvangkracht, vertragen en spelen. 

Kenmerken:

 • Afmetingen: 18x4x4cm (lengte, dikte voor- en dikte achterkant)  
 • Materiaal: Obsidiaan, 100% natuurlijk
 • Chakra: basischakra (1e) 
 • Kleur: zwart  (kleur kan afwijken van afbeelding, ze is van natuursteen 
   

"Open je mind én free your body".


Ontdek jezelf
De seksuele vrouw is in Nederland niet sociaal geaccepteerd. Misschien ben je er (nog) niet zo mee bezig of denk je dat het wel los zal lopen, maar wat vertelt je lichaam je?

 • Hoe staan je bekken, ik gok dat ze wat naar achteren staan gekanteld.
 • Kun je jouw yoni voelen?
 • Weet je wat je fijn vindt? 
 • Kun je goed ontvangen of geef je liever?
 • Als er iets gebeurt wat je niet zo fijn vindt, wat doen je dan?

Jij, ik onze moeders en overgrootmoeders hebben duizenden boodschappen ontvangen van onze opvoeders, cultuur, kerk en de media dat we wel een lustobject zijn, maar seks hoh maar. Daar hebben we toch niets over geleerd. Your Pleasure is Medicine! Maar dat toelaten gaat niet vanzelf, je mag ontdekken. 
 

Manieren om haar te gebruiken

Je bepaald natuurlijk zelf hoe je haar gebruikt. Er is geen goed of fout gebruik van de Healing Toy. En om je wat ideetjes te geven. Je kunt haar o.a. op de volgende manieren gebruiken:

 • De-armouring
  Gebruik haar voor het vrijmaken van gevoelloze en pijnlijke plekjes in je yoni. Die kunnen daar zitten door bijvoorbeeld vroegtijdige penetratie (van vingers/penis/dokter), de bevalling of traumatische ervaringen. Daarnaast is de yoni een magneet voor spanning en stress die afgevoerd wil worden. Check het blog Yoni De-Armouring in 5 fasen. Of koop de E-guide Awaken Your Yoni met 50% bundelkorting bij aanschaf van de YoniDelight. 

 • Conscious Pleasure
  Gebruik haar voor vaginaal en/of anaal plezier en ontdek jouw unieke route naar plezier. Je kunt bijvoorbeeld voelen of je yoni klaar is om penetratie te ontvangen en haar milimeter voor milimeter naar binnen zuigen met je bekkenbodemspieren. Of je kunt ontdekken welke diepte, plekjes en snelheid ze op dit moment lekker vindt. 
 • Massage & Energetische healing
  Gebruik haar voor uitwendige massage van je buik of uitwendige drukpunt tool van je schaambot, buik, hart etc.


Wil je ontdekken hoe je de HealingToy kunt gebruiken voor meer genot en Healing? Start vandaag nog met mijn e-mail cursus SeksDeva en ontvang #7 sleutels voor Diepe Healing & méér Genot met je toy (of vingers).


En natuurlijk is je veiligheid het allerbelangrijst. Zorg voor je veiligheid, gezondheid en plezier en lees meer over hoe je de Healing Toy optimaal gebruikt.  


Wat anderen zeggen
"Wat een mooie ontdekkingstocht is het tot dus ver! Ik gaf aan een crystal wand te willen omdat deze quarantaine tijd uitermate geschikt is voor self pleasure. En of het dat is! Super blij met de Frida en met de tijd die ik mezelf gun. Een flinke pot kokosolie (die inmiddels al ver op is), rustig masseren, mediteren, ademen en nieuwe plekjes ontdekken! Wowie!"  - Marijke  

"Ik had echt een rot nacht en wist even niet meer wat ik met mezelf aan moest. Toen heb ik mijn hele lichaam heerlijk met kokosolie ingesmeerd en mezelf een massage gegeven, aan de pijnlijke plekken in mijn bekken gewerkt en uiteindelijk met mijn nieuwe roze vriend gespeeld. Eerder had ik hem met mijn partner gebruikt, maar het is ook echt lekker om het zelf te doen. Waanzinnig dat de steen zo warm wordt én mooi dat je zelf je armour kunt voelen en die gevoelige plekjes dus los kunt laten. Ik had niet verwacht dat het zo heel goed zou werken, want ik had dat nog nooit eerder gedaan bij mezelf." - Tamar D.

Ik ben Mirjam van Your Eden
Mijn naam is Mirjam én het is mijn missie om ambitieuze vrouwen én koppels te leren zichzelf te openen voor de wijsheid van hun lichaam, emoties, seksualiteit met de mind als grootste vriend. En..Ik geloof dat jouw plezier het ultieme medicijn is tegen stress, spanning én een middelmatig leven. En ze is het ingrediënt voor een vervullend leven vol funk & juice. 
www.youreden.nl/over-mij