Yoni-ei

YONI EI LOVE YOU

Vibrators, snelle en harde seks (je weet wel, die we uit de porno kennen) en je steeds weer afdwalende gedachten (boodschappenlijstjes, onzekerheid, pijn, verveling, dit-is-niet-voor-mij-achtige gedachten), je smartphone, schaamte voor je lichaam of seksualiteit kunnen leiden tot een ‘verdoofde vagina’. Je voelt niet zoveel (meer) tijdens de seks, bent of raakt niet ontzettend opgewonden en je orgasmes zijn niet zo intens meer. Goed nieuws! Je kunt jouw vuurtje laten vlammen en de seksgodin op laten staan met een gebruik uit het oude China!   VOORDELEN VAN WERKEN MET JE EI:

 • Bewustzijn van je vagina
  Jouw yoni.... Wat wil ze? Wat wil ze niet? Hoe voelt een ‘nee’? Maar ook hoe voelt een ‘ja’? Door te werken met het yoni-ei leer je haar grenzen en verlangens te herkennen, ervaren en bewaken. You are her new BFF!
 • Versterken van je spieren
  Je vagina- en je bekkenbodemspieren spelen niet alleen een belangrijke rol in het hebben van een orgamse, maar ook bij incontinentie en verzakking van de organen. Sterke spieren helpen incontinentie en verzakking tegen te gaan.
 • Orgastischer te worden
  Je versterkt niet alleen je vaginawand maar activeert ook je weefsel, stimuleert de groei van zenuwen en vergroot zo je gevoeligheid. Wanneer je het ei draagt, doorbloed je dit gebied weer. Meer doorbloeding betekent meer gevoel én meer zenuwuiteinden, nog meer gevoel. We zeggen één + één = drie.  ;-)
 • Vergroten van je libido en aanwakkeren van je sensualiteit
  Je yoni is een magneet voor emoties en trauma (dat hoeft niet alleen seksueel te zijn). Je yoni zet onverwerkte emoties vast in het weefsel en wordt daardoor gevoelloos, droog en/of pijnlijk. Door te werken met het ei raak je deze delen aan en heelt ze, waardoor je ruimte maakt voor sensualiteit.
 • Voorbereiden op de bevalling of het herstellen na de bevalling
  Een ‘soepele vagina’ zorgt voor een ‘lichtere’ bevalling met minder gescheurd weefsel. Ben je al bevallen? Dan kan werken met het yoni ei helpen beschadigde zenuwuiteinden te herstellen en je vagina gevoeligheid terug te krijgen.
 • Je partner plezieren
  In en rond je vagina bevinden zich allerlei soorten spieren die je los van elkaar kunt bewegen. Niet alleen in theorie, maar ook in de praktijk. Krijg controle over je vagina spieren en maak je partner gek!
 • Vergroten van natuurlijke lubricatie, ook na de menopauze
  Het gebruik van het ei stimuleert de Bartholin klieren in je vagina. Deze zijn verantwoordelijke voor de productie van je natuurlijke glijmiddel.

VORSTELIJKE VAGINA'S
In het oude China werden, in het keizerlijke paleis, ei-vormige stenen in de vagina gedragen om de voortplantingsorganen sterker te maken. Zo trainden de vorstelijke vrouwen hun bekkenbodemspieren (ook wel ‘seksspier’ of ‘pc-spier/pubococcygeus’’ genoemd) en hun vaginawand voor geestelijke en lichamelijke gezondheid. Power to the royal pussies! Hoe goed klinkt dat?!  

VOOR VERDOOFDE VAGINA'S
In deze tijd van kantoorbanen en smartphones zitten we niet alleen de hele dag, maar leven het grootste gedeelte van de tijd in ons hoofd. Met een beetje geluk ga je een paar keer per week naar de sportschool, doe je aan yoga of neem je de fiets in plaats van de auto naar je werk. Maar veel verder dan dat komen we niet… Jammer genoeg. De doorbloeding van je lichaam is gering en we doen doen niet of nauwelijks een beroep op onze bekkenbodemspieren met alle nadelige gevolgen van dien: verlies van gevoeligheid van je vagina, weinig energie (doordat je seksuele/levensenergie weglekt), een pijnlijke menstruatie of voortplantingsproblemen.

MOEITE MET ORGASME
Eén op de drie vrouwen heeft moeite met het bereiken van een orgasme én 80% van de vrouwen heeft moeite met het hebben van een orgasme tijdens geslachtsgemeenschap. Hopelijk behoor jij tot de lucky few! Zo niet dan is er in de meeste gevallen iets aan te doen! Grote kans dat je gevoelloze of opgedroogde vagina het gevolg is van een gebrek aan onverdeelde liefdevolle aandacht van jezelf of partner. Een verwrongen beeld van seksualiteit. Je bent als vrouw onderhevig aan het maria-of-hoer principe en wordt vooral geleerd je grenzen te stellen in plaats van je te ontwikkelen als een wulpse vrouw. Tot slot zou het het goed kunnen zijn dat je negatieve emoties of trauma (hoeft overigens geen seksueel trauma te zijn) op hebt geslagen in je lijf. Voor vrouwen is de yoni een magneet voor negatieve emoties en een plek waar die vast kunnen gaan zitten in het weefsel. 

MEER SEKSUEEL GENOT
Wil jij meer seksuele energie in je vagina, je gevoeligheid verdiepen en jezelf ontwikkelen om jouw Drie Poorten* te activeren? Ontdek dan wat een yoni-ei voor jou kan doen. Waarom zou je? Seks, orgasmes, klaarkomen of hoe je het ook wilt noemen; het is super gezond! Denk aan een beter afweersysteem, laat je beter slapen, verzacht menstruatie kramp, minder stress)
* (Taoisten gebruikten de term Drie poorten om drie typen orgasmes aan te duiden; clitoraal, g-spot en cervix)

TRAIN JE YONI
Met een yoni-ei-workout train je jouw seksspier door deze aan te spannen en te ontspannen. Simpel! Je PC-spier is een bundel van kleinere spieren om je baarmoeder, vagina en anus heen. Trek je de spier samen dan stimuleer je de bloedtoevoer naar het bekken gebied, waardoor je seksuele energie vergroot en de vochtigheid in je vagina! Koop je een yoni-ei dan krijg je een gebruikersinstructie (hoe moet je het ei schoonmaken) én basisoefening, die je zelf kunt uitbreiden, van ons cadeau.