Dag mooi mens,  

Je bent op deze pagina omdat je een 'ja' voelt voor de-armouring, yoni healing of pleziersessie. Of omdat je 'ja' hebt gezegd. Op naar minder blokkades, meer voelen én meer jij! Bodywork is niet niets, we werken met jouw (seksuele) levensenergie, dat kan veel losmaken. Je moet er klaar voor zijn. En ik kan me voorstellen dat het spannend is. Terecht! Dat had ik ook mijn eerste keer en nog steeds wel. De eerste keer ging ik huilend naar binnen om je een ideetje te geven. ;-) Je weet nooit wat er precies gaat gebeuren. Ik wil je optimaal voorbereiden voor de-armouring of yoni-healing, deze informatie is een eerste stap. 

 
 

1. ONZE AFSPRAKEN

Voor de De Yoni Healing, De-armouring én Pleasure Sessies  plaatsvindt heb je aantoonbare ervaring met lichaamswerk of één of meerdere empowerment sessies gedaan. Dit is een voorwaarde om de gevorderde sessie te ontvangen.

 • Empowerment Sessie 1,5 uur - ♀️ &  ♂️    
 • Pleasure Sessie 1,5 - ♀️  
 • De-armouring 2 uur  -  ♀️ &  ♂️   
 • Yoni Healing 2,5 uur - ♀️  
 • Coaching -  ♀️ &  ♂️   of zie LoveUp voor een training + coaching + HealingToy

2. KEN ONZE SPELREGELS VOOR BODYWORK 

De-armouring, Yoni-Healing en Pleausre sessie duren gemiddeld1,5 tot 2,5 uur. De tijden gelden van binnenkomst tot weggaan dus inclusief het landen in de ruimte vooraf en de integratie erna.

Het volgende hoe je niet allemaal te onthouden of uit je hooft te leren. Ik deel dit met jou zodat je de spelregels kent waar binnen de sessie zich afspeelt. Dat vind de mind fijn, je alertheid kan wat zakken en de ontspanning verschijnen. Je mag erop vertrouwen dat je onderbewuste dit opslaat en jou er op het juiste moment aan herinnert.  

 • Je mag komen zoals je bent. Emotioneel, gespannen of niet, jij bent helemaal welkom met haar op je benen of zonder. Wel fijn als je schoon/gewassen bent. 

 • We werken vanuit The Wheel Of Consent een tool die ons helpt om een veilige container te creeren voor de ervaring. Daarin starten we met het testen van je Gas (ik wil) en Rem (ik wil niet). Dit is wat je gaat leren én ervaren in een Empowerment Sessie. 

 • Je bent zelf verantwoordelijk voor wat je ontvangt en daarmee bepaald jouw input mede de uitkomst van de sessie. Dit is zo'n belangrijke stap in meer self-empowerment! Dus je hoeft niets te ondergaan wat je niet wilt.

 • In De-armouring en Yoni Healing werken we met een pijnschaal van 0 - 10 en gaan niet verder dan een 7. Meer mijn is niet beter. Integendeel als je boven de 7 gaat, schiet je juist weer op slot. Iedere aanraking  is een uitnodiging aan je lichaam om te gaan voelen wat er zit, wat wordt aangeraakt of wat er onder de pijn zit.

 • Je ontvangt, maar bent actief.
  Wat betekent dat? Je ademt door je mond, voelt én aanvaardt de eventuele (emotionele of fysieke) pijn, brengt je bewustzijn steeds opnieuwe in je lijf én geeft aan wat je wel/niet wilt.  

 • Je bent uitgenodigd om je impulsen te volgen én ieder moment van gedachten te veranderen. Misschien wil je verliggen, hoesten, naar de wc, mag de muziek harder/zachter/uit, wil je meer druk of terug naar een bepaald drukpunt, meer plezier, minder druk. Jij bent jouw eigen beste heler en ik jouw assistent/coach/begeleider. 

 • ​Tijdens de sessie ademen je in en uit door de mond, dat is mijn advies maar niets moet. ;-) Dit doen we om contact te maken met het limbisch deel van je hersenen die onder andere onze emoties reguleert in plaats van de neo-cortex die regelt én coordineert. 

 • Je lichaam bepaald wat het wil loslaten en in welke mate. Onze mind is vaak zoveel sneller dan ons lichaam én klaar ergens mee. Maar je lichaam spreekt haar eigen taal, doet dingen in haar eigen tempo. Wees geduldig, geef het tijd en blijf voelen. 

Nog vraagtekens of dingen die niet duidelijk zijn? Check hier de veel gestelde vragen! of stuur me een e-mail. 


3. WEET WAT JE KUNT ONTVANGEN 

Het volgende ga je leren in de Empowerment Sessie, maar goed om alvast hier iets over te lezen. Schaamteloos ontvangen is een kunst! Waarom? Omdat er zoveel bij komt kijken. Je moet voelen wat je wel/niet wilt, dat aangeven, aanwezig blijven, bijsturen. Dat is niet niets kan ik je zeggen. De meesten van ons geven liever, dat is makkelijker op de een of andere manier, maar wanneer je een voorkeur hebt voor het een, ontwikkel je een schaduwpatroon op het ander. De sessie is voor jou. Daarom gaat de energierichting van mij naar jou. Jij bent degene die ontvangt en dat kan op twee manieren.

Eén: Je kunt passief ontvangen.
De ander is actief/doet en jij ontvangt. De ander, ik in dit geval, doet iets voor jou.
Dit kun je aangeven door te zeggen 'Wil je...'
In The Wheel heet deze dynamiek 'serving' en 'accepting'. De vertaling naar het Nederlands verloopt niet helemaal vlekkenloos, maar vertaal ik met 'dienen' en 'accepteren'.

Twee: Je kunt actief ontvangen.
Jij bent actief én ontvangt. Met andere woorden jij doet iets met de ander (ik in dit geval) voor jouw.
Dit kun je aangeven door te zeggen 'Mag ik...'
In The Wheel heet deze dynamiek 'taking' en 'allowing'. 

Heb je een grote voorkeur voor een en afkeer van een ander dan ontwikkel je een schaduw en loopt je batterijtje langzaam leeg, je grenzen vervagen, je weet niet meer wat je wilt, je kunt jezelf niet goed voelen of je geeft te veel. Wanneer dat het geval is, is het juist de kunst is om goed te worden in ontvangen. "Fill your own cup first!"  Dit opladen van je eigen batterijtje gaat in twee stappen. De eerste stap is helderheid krijgen over wat je wilt en de tweede stap is dit zo duidelijk mogelijk te communiceren naar de ander, ik in dit geval. Wanneer ontvangen je makkelijk afgaat, zul je merken dat je ook dieper kunt geven, je energiebalans beter geregeld is doordat je jouw grenzen beter aanvoelt en leert uit te spreken wat je nodig hebt. 


4. WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DE SESSIE

Vooraf weten we niet precies wat er loskomt, maar er zijn ook aan aantal dingen die we wel weten.

 • De opbouw/structuur van de sessie: thee/water - sessie - rustfase. 

 • We starten met thee of water! Zo kun je wennen aan mij en aan de ruimte. 

 • Daarna mag je liggen met of zonder klerend (dat is aan jou)  en testen we je gas (ik wil) en je rem (ik wil niet). zoals we dat deden in de Empowerment Sessie. Jij geeft aan waar je mijn hand/handen wilt hebben (gas), voelt wat er in je lichaam gebeurt en stuurt me weer weg (haal je hand weg). Dat doen we een paar keer om te kijken hoe dat gaat.

 • Wanneer je lichaam een impirint heeft gaan we verder en stuur jij mij op bepaalde lichaamsdelen af of geef je het stokje aan mij door iet te zeggen als 'Mirjam, ik wil dat je het overneemt met je expertise'. Dan blijf ik in verbinding met jou en kun jij voelen. 

 • Wanneer armour vrijkomt, kan dat zijn in de vorm van emoties, sensaties, inzichten of een willekeurige combinatie van die dree. Welke is vooraf niet te zeggen en dat kan ook per sessie verschillen. Het één is niet beter dan het ander.

 • We gebruiken drukpunten, ademhaling en geluid om de gestagneerde energie in beweging te krijgen. En jij bent uitgenodig om op eigen initiatief of met mij geluid te maken.

 • Aan het einde van de sessie blijven we uit de woorden én zal ik niet veel met je praten om jou de ruimte te geven je ervaring te integeren.


5.  VOORBEREIDING & ZELFZORG OP DE DAG VAN JE SESSIE

VOORBEREIDING  
Ik wil je vragen om voor de sessie zelf licht te eten en geen koffie of andere stimmulerende middelen te drinken. Zo ontvang je de sessie in de meest pure vorm.

Wanneer we de sessie bij jou thuis doen bereid dan je kamer voor:

 • Zet wat thee of water klaar voor we beginnen

 • Maak het lekker warm in de kamer waar we de sessie doen, het liefst 25 graden is het fijnst. Dan hoeft je lichaam niet te dealen met kou.

 • Leg een handdoek op je bed zodat er geen olie op komt.

 • Leg wat extra dekentjes klaar zodat we je kunnen inpakken, mocht je het wel koud krijgen

 • Zet een glas water naast je bed voor na de sessie


ZELFZORG NA SESSIE

 • PRATEN
  Na de sessie zal ik niet zoveel met je praten. Het is fijn om uit de woorden te blijven en (nog) niet allerlei verklaringen aan je sessie te koppelen. Zo blijf je trouw aan je ervaring en kan het nog verder zijn werk doen.  

 • PLANNEN & RUST
  Plan na de sessie niet teveel maar geef jezelf en je lichaam wat rust om te integreren. Ook al voel je het niet altijd bewust, een sessie kan heel wat losmaken. Geregeld voelen mijn clienten ineens dat ze super moe zijn, alsof er een deksel ergens is afgehaald. 

 • EMOTIES
  Er is zoiets als emotional echo, wat betekent dat je de dagen na de sessie wat emotioneler kunnen zijn. Mijn uitnodiging is om ook hier je impulsen te volgen. Als je wil schreeuwen, schreeuw in een kussen. Als je wilt huilen, huil etc. Geef het ruimte! De emoties zijn een echo van het verleden die naar boven komen omdat ze je lichaam willen verlaten, zet het niet vast. 

 • AFVOEREN
  Drink voldoende water, minimaal 1,5 liter om je afvalstoffen af te voeren.

 • KRISTALISATIE
  een aantal dagen na de sessie bellen we met elkaar zodat je de inzichten uit de sessie kunt kristalliseren en kunt bepalen wat je kunt doen om je inzichten te integreren in je gewone leven. Deze plannen we na de sessie in. 

 • MUZIEK

Mocht je nog in de vibes willen blijven, dan vind je hier mijn de-armouring muzieklijst op Spotify.

 • WERKBOEK
  Download hier mijn gratis werkboek om je sessie te integereren. 
  Heb je de sessie ontvangen kun je ervoor kiezen verder te gaan door zelf aan de slag te gaan met mijn werkboek. Deze is universeel voor alle sessies. Download hier het gratis werkboek. 

  Dit kun je alleen doen of samen met mij. Het vraagt een investering in tijd én geld als je het mèt mij doet. Maar ik beloof je dat wanneer je dit doet, je sneller je inzichten kristalliseert en grotere stappen maakt. 
  • Je hebt toegang tot mijn expertise 
  • Gedeelde beloftes én doelen zijn krachtiger
  • Ik ben er voor mentale support én je liefdevolle de stok achter de deur
  • Om je meer richting en inspiratie te geven
  • Een eerlijke spiegel  die helpt je patronen te zien/doorbreken.  
  • Ik ben je vertrouwenspersoon en zal je niet veroordelen om wat je met me deelt. Alles wat je met mij deelt is veilig.

 
LEES OOK: