Dag lief wezen,

Je bent op deze pagina omdat je 'ja' hebt gezegd tegen een de-armouring sessie met mij, jezelf of je partner. De-armouring is niet zomaar iets als je het mij vraagt. Het vraagt veel bewustzijn om aanwezig te zijn en blijven tijdens een sessie. Daarom wil ik je optimaal voorbereiden voor de sessie zelf. Daarom bellen we voor de sessie, ons eerste contact moment. Het doel van deze pagina is jouw optimaal voor te bereiden voor de sessie zodat je weet wat je moet doen en weet wat er gaat komen.
 

1. VERBINDT JE MET JOUW INTENTIE
Je intentie is niets anders dan hetgeen jij wenst uit te nodigen op dit moment van je leven. Het is de reden dat je een sessie wilt. Deze intentie is een boodschap uit je onderbewuste en gaan we voordat we de sessie ingaan ophelderen en finetunen zodat deze richting geeft.  

Een voorbeeld van een intentie: "Ik voel me goed", "Ik geniet van mijn lichaam, "Ik voel me vrij", maar hij kan ook specifieker. Bijvorobeeld. "Ik geef me volledig over wanneer ik met mijn partner seks heb."

Intentie check. Een intentie werkt het best als ie positief is en gericht op de tegenwoordige tijd. Dus
 1. Zorg dat deze positief is, dus gericht op iets dat je wel wilt in plaats van wat je niet wilt.
 2. Plaats je intentie in de tegenwoordige tijd. Alsof het hier al is. Wanneer je intentie de woorden 'wil', 'moet' of 'ga' bevat, staat deze meestal niet in de tegenwoordige tijd. Een intentie in het hier en nu start meestal met de woorden 'Ik voel me...." of "Ik ben....."
 3. Check of wat er staat goed voelt in je lichaam. Deze gevoelens zijn de sleutel naar het verwezenlijken van je intentie in de sessie en daarbuiten. Als het niet helemaal lukt, geen punt! Tijdens ons eerste telefonische gaan we je intentie fine-tunen zodat die helemaal past.
 4. Zorg dat het jouw woorden zijn. Het is een boodschap voor jou onderbewuste en belangrijk dat deze geaccepteerd en herkent wordt.

2.  OP DE DAG ZELF
Ik wil je vragen om voor de sessie zelf licht te eten en geen koffie of andere stimmulerende middelen te drinken. Zo ontvang je de sessie in de meest pure vorm. 

Wanneer we de sessie bij jou thuis doen bereid dan je kamer voor:
 • Zet wat thee of water klaar voor we beginnen
 • Maak het lekker warm in de kamer waar we de sessie doen, het liefst 25 graden is het fijnst. Dan hoeft je lichaam niet te dealen met kou.
 • Leg een handdoek op je bed zodat er geen olie op komt.
 • Leg wat extra dekentjes klaar zodat we je kunnen inpakken, mocht je het wel koud krijgen
 • Zet een glas water naast je bed voor na de sessie

3. WEET WAT JE KUNT VERWACHTEN TIJDENS DE SESSIE
De sessie zelf duurt van binnenkomst tot weggaan ongeveer 2,5 uur.
Dit volgende hoe je niet allemaal te onthouden, maar deel ik  met jou zodat je de kaders waar binnen de sessie zich afspeelt een beetje weet zodat je je alertheid kunt laten zakken en je je op je gemak kunt voelen. Wanneer je dit leest, herinnert jou onderbewuste precies wat het zich moet herinnerne op het juiste moment, daar mag je op vertrouwen.

⏄ We starten met thee of water! Zo kun je wennen aan mij en aan de ruimte. Je mind heeft dat niet nodig, maar je lijf wel. Trust me. 
⏄ Armour komt vrij in de vorm van emoties, sensaties en inzichten. Welke is vooraf niet te zeggen en dat kan ook per sessie verschillen. De een is niet beter dan de ander. 
⏄ We starten met thee, zodat we samen landen in de ruimte.
⏄ Je mag komen zoals je bent. Emotioneel, gespannen of niet, jij bent helemaal welkom.
⏄ Je ontvangt, maar bent actief. Ja ademt door de mond en voelt en aanvaardt de pijn. 
⏄ Jouw input bepaald mede de uitkomst van de sessie, we doen het samen. 
⏄ Meer pijn is niet beter, we gaan niet verder dan een 7 op een schaal van 0 tot 10.
⏄ We gebruiken drukpunten, ademhaling en geluid om de gestagneerde energie in beweging te krijgen.
⏄ Ademen doe je in en uit door de mond om contact te maken met het limbisch deel van je hersenen. Dat is het deel dat over je hersenen gaat.
⏄ Je lichaam bepaald wat het wil loslaten en in welke mate. 
Meer weten, check dan 'Wat je moet weten voor een de-armouring sessie?' Hier vind je veelgestelde vragen en antwoorden. 

4. WEET WAT JE KUNT ONTVANGEN
Schaamteloos ontvangen is een kunst! De meesten van ons geven liever, dat is makkelijker op de een of andere manier. Volgens de Wheel Of Consent zijn er twee manierne om te ontvangen.

1. Je kunt passief ontvangen.
De ander is actief/doet en jij ontvangt. De ander doet iets voor jouw plezier.
Dit kun je aangeven door te zeggen 'Wil je...'
In het Engels noem je dit 'serving' en 'accepting' dit kunnen we het beste vertalen met geven & ontvangen.

2. Je kunt actief ontvangen.
Jij bent actief en de ander ontvangt, met andere woorden jij doet iets met de ander voor jouw plezier
Dit kun je aangeven door te zeggen 'Mag ik...'
In het Engels noem je dit 'taking' en 'allowing'. 

Heb je een grote voorkeur voor een en afkeer van een ander dan ontwikkel je een schaduw en loopt je batterijtje langzaam leeg, je grenzen vervagen, je weet niet meer wat je wilt, je kunt jezelf niet goed voelen of je geeft te veel. Wanneer dat het geval is, is het juist de kunst is om goed te worden in ontvangen. "Fill your own cup first!"  Dit opladen van je eigen batterijtje gaat in twee stappen. De eerste stap is helderheid krijgen over wat je wilt en de tweede stap is dit zo duidelijk mogelijk te communiceren naar de ander, ik in dit geval! Wanneer ontvangen je makkelijk afgaat, zul je merken dat je ook dieper kunt geven, je energiebalans beter geregeld is doordat je jouw grenzen beter aanvoelt en leert uit te spreken wat je nodig hebt. 
 
5. JIJ ALS ACTIEVE ONTVANGER

In onze sessie houden we ons met name bezig met geven (ik, je partner geeft), jij ontvangt. Jij hebt daarin de taak om alleen te ontvangen wat je daarin wilt ontvangen of te nemen wat je wilt nemen! Je hoeft niets toe te staan. Dat ontvangen een kunst is weet je misschien al wel. Hoe moeilijk is het wel niet om een massage te ontvangen en erbij te blijven?

Tijdens een een op een sessie ontvang je actief. Dat betekent vooral dat je bewust blijft, erbij blijft en voelt. 
 •  Je ademt door je mond
 • Je voelt wat je destijds niet kon voelen, zo komt armour vrij
 • Je geeft aan wanneer het een 7 is op een pijnschaal van 0 tot 10
 • Je volgt je impulsen (naar de wc gaan, iets vragen, iets mededelen)
In de audio leg ik je de fijne kneepjes uit van het ontvangen.6. DIRECT NA DE SESSIE INTEGREREN
⏄ PRATEN: na de sessie zal ik niet zoveel met je praten. Het is fijn om uit de woorden te blijven en (nog) niet allerlei verklaringen aan je sessie te koppelen. Zo blijf je trouw aan je ervaring en kan het nog nawerken. 
⏄ EMOTIES: Er is zoiets als emotional echo, wat betekent dat je de dagen na de sessie wat emotioneler kunnen zijn. Mijn uitnodiging is om ook hier je impulsen te volgen. Als je wil schreeuwen, schreeuw in een kussen. Als je wilt huilen, huil etc. Geef het ruimte! De emoties zijn een echo van het verleden die naar boven komen omdat ze je lichaam willen verlaten, zet het niet vast. 
⏄ DRINK: voldoende water, minimaal 1,5 liter, om je afvalstoffen af te voeren.
⏄ CHECK OUT: een aantal dagen na de sessie bellen we met elkaar zodat je de inzichten uit de sessie kunt kristalliseren en kunt bepalen wat je kunt doen om je inzichten te integreren in je gewone leven. :-)

7. INTEGRATIE (OPTIONEEL)
Ik gun het iedereen om de tijd te nemen voor een gedegen integratie. Niet alleen vlak na de sessie, maar ook om echt wat met je inzichten te gaan doen! Dat is natuurlijk super saai. Ik weet het. Het is veel leuker om iets nieuws te gaan doen dan iets wat je nog niet zo goed kunt daadwerkelijk te gaan toepassen en integreren.

Dat is herkenbare weerstand die om de hoek komt kijken. Logisch. Want je lijf wil het gewoon lekker bij het oude houden. Geen gedoe, gewoon zijn. Maar als je echt, echt, echt wilt veranderen zul je ook iets moeten doen.

Sorry that's the ugly truth.

Daarom heb ik voor jou een werkboek gemaakt die jezelf kunt doorlopen. Download gratis jouw integratie werkboek.

Of je doet het samen met mij! Ik ben dan jou steun, toeverlaat, kennisbank, luisterend oor, geweten en stok achter de deur. Het vraagt een investering in tijd (en geld) als je het met mij doet. Maar ik beloof je dat wanneer je dit doet, je sneller je inzichten kristalliseert en grotere stappen maakt. <3 

WAAROM INTEGRATIE SESSIES MET MIJ?
◭ Expertise en kennis van het lichaam
◭ Gezamenlijk en gedeelde doelen zijn krachtiger
◭ Voor mentale en liefdevolle support, de stok achter de deur
◭ Om je meer richting en inspiratie te geven
◭ Een eerlijke spiegel  die helpt je patronen te zien/doorbreken.  
◭ Ik ben je vertrouwenspersoon en zal je niet veroordelen om wat je met me deelt. Alles wat je met mij deelt is veilig.

LEES OOK: