Dag lieve vrouw,

Je bent op deze pagina omdat je 'ja' hebt gezegd tegen een de-armouring sessie met mijn, jezelf of je partner. De-armouring is niet zomaar iets als je geen ervaring hebt met lichaamswerk. Dit is iets wat we vaak nog mogen leren! Hier vind je hoe je je kunt voorbereiden.


1. ZET JE INTENTIE
Je intentie is niets anders dan wat jij wenst van de sessie. Plaats deze in positieve zin, dus bijvoorbeeld. "Ik wil me goed voelen", "Ik wil genieten van mijn lichaam", "Ik wil me vrij voelen om te doen wat ik wil". De eerste intentie hoeft niet gelijk raak te zijn, je mag ook best even puzzelen om te voelen welke bij jou en dit moment past.


Kom je er niet uit? Stuur me een mailtje.  

2.  OP DE DAG ZELF
Ik wil je vragen om voor de sessie zelf licht te eten en geen koffie of andere stimmulerende middelen te drinken. Zo ontvang je de sessie in de meest pure vorm.

3. WEET WAT JE KUNT VERWACHTEN
De sessie duurt van binnenkomst tot weggaan ongeveer 2,5 uur. Dit volgende hoe je niet allemaal te onthouden, maar deel ik  met jou zodat je de kaders waar binnen de sessie zich afspeelt een beetje weet zodat je je alertheid kunt laten zakken en je je op je gemak kunt voelen. 
⏄ Armour komt vrij in de vorm van emoties, sensaties en inzichten. Welke is vooraf niet te zeggen en dat kan ook per sessie verschillen. De een is niet beter dan de ander. 
⏄ We starten met thee, zodat we samen landen in de ruimte.
⏄ Je mag komen zoals je bent. Emotioneel, gespannen of niet, jij bent helemaal welkom.
⏄ Je ontvangt, maar bent actief. Ja ademt door de mond en voelt en aanvaardt de pijn. 
⏄ Jouw input bepaald mede de uitkomst van de sessie, we doen het samen. 
⏄ Meer pijn is niet beter, we gaan niet verder dan een 7 op een schaal van 0 tot 10.
⏄ We gebruiken drukpunten, ademhaling en geluid om de gestagneerde energie in beweging te krijgen.
⏄ Ademen doe je in en uit door de mond om contact te maken met het limbisch deel van je hersenen. Dat is het deel dat over je hersenen gaat.
⏄ Je lichaam bepaald wat het wil loslaten en in welke mate. 

4. LEER TE ONTVANGEN
Ontvangen is een kunst! De meesten van ons zijn het niet gewend om te ontvangen en geven liever. Dat is makkelijker. 
Volgens de Wheel Of Consent, en ook volgens mij, zijn alle aspecten even belangrijk en kun je meer/dieper geven als je ook kunt ontvangen.  Volgens The Wheel Of Consent zijn er vier kwadranten.
1. Geven  - 2. Ontvangen
3. Nemen - 4. Toestaan.
Er zit geen hierarchie in deze vier kwadranten, de een is niet beter of meer verheven dan een ander. Ze zijn gelijk en evenwaardig.
In onze sessie houden we ons met name bezig met geven (ik, je partner geeft), jij ontvangt. En dat ontvangen een kunst is weet je misschien al wel.
Dit ontvangen doe je actief. In de audio leg ik je de fijne kneepjes uit van het ontvangen.5. NA DE SESSIE, INTEGREREN
⏄ PRATEN: na de sessie zal ik niet veel met je praten. Het is fijn om uit de woorden te blijven en (nog) niet allerlei verklaringen aan je sessie te koppelen. Zo blijf je trouw aan je ervaring en kan het nog nawerken. 
⏄ EMOTIES: Er is zoiets als emotional echo, wat betekent dat je de dagen na de sessie wat emotioneler kunnen zijn. Mijn uitnodiging is om ook hier je impulsen te volgen. Als je wil schreeuwen, schreeuw in een kussen. Als je wilt huilen, huil etc. Geef het ruimte! De emoties zijn een echo van het verleden die naar boven komen omdat ze je lichaam willen verlaten, zet het niet vast. 
⏄ DRINK: voldoende water, minimaal 1,5 liter, om je afvalstoffen af te voeren.
⏄ CHECK OUT: ik vind het fijn als je twee dagen na de sessie laat weten hoe het met je gaat. Als je wit kunnen we samen de vervolgstappen bepalen om nog meer in Your Eden te leven.

INTEGRATIE
Wanneer je een sessie hebt gehad, gaat het erom deze de dagen en weken na de sessie te integreren. Je kunt dit zelf doen met het werkboek dat ik voor je hebt samengesteld,of samen met én onder leiding van mij. 
Download gratis jouw integratie werkboek.

De voordelen van mij als je integratie buddy:
INVESTERING voor 3 sessies: €198,-  en je commitment en tijd. 
Voel je een 'ja' en wil je dit aangaan? Stuur me een appje of mail naar info@youreden.nl

WAAROM INTEGRATIE SESSIES MET MIJ?
◭ Gezamenlijk en gedeelde doelen zijn krachtiger
◭ Voor  mentale en liefdevolle support
◭ Om je meer richting en inspiratie te geven
◭  Een eerlijke spiegel  die helpt je patronen te zien/doorbreken.  
◭ Ik ben je vertrouwenspersoon en zal je niet veroordelen om wat je met me deelt. Alles wat je met mij deelt is veilig.