Minder blokkades, Meer voelen & Meer jij!

Je twijfelt of je wel jouw leven leeft. Of je wel de dingen doet waar jij blij en gelukkig van wordt. Op werk, binnen je vriendschappen of in je intieme relaties.

Herkenbaar? Dan vind je het misschien ook lastig om je grenzen aan te geven, om emoties toe te staan en aan te geven wat je wel wilt. 


Wanneer we onszelf structureel blootstellen aan stress, traumatische gebeurtenisssen hebben ervaren of onszelf aanpassen voor 'de ander', soms zelfs zonder dat we dat echt doorhebben, dan remmen we onze levensenergie stroom. En wanneer we dit vaak genoeg doen de onze wilde levensenergie stroom in een kabbelend beekje. Je voelt je steeds vaster. Je leeft niet echt. Niet je eigen leven. De twinkeling verdwijnt uit je ogen en bent niet enthousiast over de dingen die je doet.

Het is zo subtiel en het gaat zo gelijdelijk die verandering en het aanpassen. Je slikt je emotie een keertje weg want ja....Je gaat nog even door ook al ben je moe, want tja het werk moet toch af. Je vertelt je partner niet wat je voelt, verlangt of niet wilt want bent diep down bang voor afwijzing. De aanpassingen die je doet zijn klein, maar de impact op lange termijn is enorm! Je raakt steeds verder verwijdert van jezelf.

 

Jij verdient het om jezelf te zijn! 

Ik geloof dat je weer kunt terugvinden naar jezelf. Dat je weer meer kunt voelen en jouw leven gaat leiden.
Je weet misschien niet zo goed hoe. Maar dat valt te leren. Ik weet zeker dat wanneer jij weer vriendjes wordt met je lichaam, emoties, seksualiteit en spirit je je heel anders gaat voelen én handelen.  

Dit is voor jou als je:
 • Het moeilijkt vindt je lichaam te voelen
 • Niet zo goed weet wat je wilt
 • Je weinig energie hebt
 • Je vaak leeg en onvervuld voelt
 • Het lastig vindt om ‘nee’ te zeggen
 • Wat je doet ervaart als ‘moeten’ in plaats van ‘willen’
 • Vaak eerst aan anderen denkt, dan pas aan jezelf
 • Regelmatig over je eigen grenzen gaat
 • Het moeilijk vindt jezelf te uiten
 

Zo ga ik te werk...

Ik combineer de-armouring, ademwerk, de kracht van de subconscious mind, The Wheel of Consent én mijn kennis van de Universele Wetten om jou te begeleiden de weg naar jezelf vrij te maken. Welk traject je ook kiest, het bestaat altijd uit de volgende drie onderdelen. We starten met de afstemsessie, gevolgd door een lichaamssessie én sluiten af met de kristallisatie. 

1. AFSTEM SESSIE -  VERBINDEN, VERTROUWEN & VERWACHTINGEN 
Dit doen we telefonisch. Tijdens dit gesprek leer ik je graag wat beter kennen, hoor ik waar je op dit moment tegenaan loopt. En wat je twijfels, angsten én verwachtingen zijn voor de de-armouring. Wanneer je dit met mij deelt, komt dit de sessie alleen maar ten goede. Op basis hiervan formuleren we jou intentie, dit vormt de leidraad voor de subconscious mind (je lichaam) en gaat je lichaam helpen te focussen. Tot slot heb je de mogelijkheid om mij het hemd van het lijf te vragen.
DUUR: 45 minuten

2. DE-ARMOURING - VERBINDEN, VOELEN, LOSLATEN

Dit deel duurt 2 uur en is ofwel bij jou thuis of op locatie. Wanneer je bij mij aankomt, of ik bij jou, doen we eerst een theetje en leg ik je nog wat uit zodat je kunt landen, aan de ruimte én aan mij kunt wennen. Als dat gebeurt is, gaan we echt beginnen. De basis van de sessie is veiligheid en vertrouwen. Zonder deze twee ingredienten gaat er niet zoveel gebeuren. Daarom heb ik een aantal 'spelregels' voor jou, zodat jij het maximale uit de sessie haalt. 
 • Jij én jouw lichaam zijn de baas. Jij bepaalt!
 • Je hoeft niets te ondergaan, toe te staan wat jij niet wilt.
 • Ik nodig je uit je impulsen te volgen. Je mag naar de wc, verliggen, een scheet laten, iets vragen of wat zich ook aandient.
 • Je gebruikt je stem of je handen als communicatiemiddelen.  
 • We werken met een pijnschaal van 0 - 10 en gaan niet verder dan een 7. 
 • We co-creeren de sessie vanuit gelijkwaardigheid. 
 • Vooraf geef je aan of je een intentie hebt voor een sexual de-armouring waar de yoni en of anus onderdeel van is  
Tijdens mijn sessies werk ik vanuit The Wheel of Consent. Een super gave tool die je gaat leren om te ontvangen én verantwoordelijkheid te nemen voor wat je wel én niet wilt.  Daarom starten we onze sessie met het testen van je gas en je rem. Je geeft aan wat je wilt (gas) en wanneer het genoeg is (rem). Nu denk je misschien, 'Moet ik de hele tijd zeggen wat ik wil?' Nee hoor! Je mag zeggen 'Mirjam, neem jij het over met je expertise', dan volg ik mijn intuitie en check ik regelmatig bij je in omdat je dan de neiging hebt weg te suffen. Aan het einde maken we ruimte voor 15 minuten rust. Dit is de tijd waarin je integreert wat is aangeraakt en hoef je even helemaal niets.  
DUUR: 2 uur

Meer weten? Lees ook: Alles wat je moet weten over een de-armouring of Wat is de-armouring? 
 
3. KIRSTALLISATIE - INZICHT & VERANKEREN 
In dit telefoongesprek is er de ruimte om te delen hoe de sessie voor jou was, welke inzichten je hebt gehad, stel je je vragen of misschien wel wat je had gehoopd maar niet is gebeurd. Dit doen we een aantal dagen na de sessie. Door hierbij stil te staan en dit te benoemen breng je de inzichten naar je dagelijks bewustzijn. De eerste belangrijke stap in de integratie. Om je hierbij te helpen heb ik een integratie werkboek gemaakt die je gratis kunt downloaden.
DUUR: 45 minuten
 
 

Wat de-armouring is

De-armouring betekent letterlijk vertaald ‘ontharnassen’. Dit ‘harnas’ noemen we armour en creëren we om onszelf veilig te voelen en onszelf staande te houden in lastige situaties. We passen ons aan, aan wat we denken dat de situatie van ons vraagt. Soms hebben we die schroefjes van ‘wat we denken dat anderen van ons willen’ te strak afgesteld en kun je niet vrijuit bewegen, vrij spreken, vrij handelen. Dit harnas, de armour, is er in de vorm van pijn, spanning, blokkades en emotioneel of energetisch trauma. Lichaams de-armouring richt zich op het vrijmaken van die armour. Het maakt gebruik van massage en drukpunten en richt zich op het liefdevol en veilig loslaten van je harnas. Meer weten over de-armouring, check mijn blog “Wat is de-armouring?” of 'Hoe gaat de-armouring in zijn werk?
 

Wat het voor je kan doen

 • Leren leven vanuit jouw unieke kern
 • Verbinding maken met je lichaam en wat er in je leeft  
 • Spanning, emoties en trauma’s loslaten
 • De balans in je lichaam herstellen
 • Je grenzen herkennen en aangeven
 • Meer laten stromen van je levensenergie 
 • Je lichaam weer meer voelen
 • Zelfliefde vergroten
Maar geloof me niet op mijn woord. Lees vooral ook wat anderen zeggen. 

Kies het traject dat bij je past

Dit zijn de tarieven voor de de-armouring & yoni healing voor een één op één traject met mij. Wil je leren hoe een yoni healing te doen op jezelf op je partner, mail me voor mogelijkheden

Praktische zaken 

LOCATIE
Er zijn twee mogelijkheden. Of je kiest voor een sessie bij jou thuis. Dat voelt voor jou vertrouwt en je hoeft niet de deur uit en kunt fijn in je vertrouwde omgeving blijven. Of je kiest voor een sessie in mijn werkruimte in Amsterdam, Tussen de Bogen 31. Dat is de ruimte van Helemaalmona. Dit is dichtbij Amsterdam Centraal station. 10 minuten wandelen of een paar minuten met de bus. 

DAGEN & TIJDEN
Sessies zijn op maandag en woensdag overdag start ofwel om 11:00 of wel om 14:00. 

VOOR WIE IS DIT 

 • Vrouwen 18+ en je bent nooit te oud of wijs om nog meer te voelen
 • Mannen die zich identificeren als vrouw inclusief trans- en niet-binaire mensen.
 • Mannen die zich willen verbinden met hun innerlijke vrouw
   

 

Ja ik wil meer voelen, meer mezelf zijn. 

Misschien voel je nu al ja voor één van de drie trajecten, stuur me dan een mailtje naar info@youreden.nl en laat me weten welk traject je voorkeur heeft. 

⏃ Boek een solo-sessie
⏃ Mail me voor tarieven 

En misschien twijfel, is het nog niet je tijd, ben ik niet de juiste persoon voor jou of wil je nog wat meer info om jezelf te overtuigen. It's all good. Check gerust mij blog, mijn Instagram account om mij wat beter te leren kennen of vraag een 15 minuten gratis kennismakingsgesprek aan. 

 


Misschien ook interessant?