Meer voelen door minder blokkades

Meer voelen door minder blokkades De-armouring is een oeroude healing methode die zo oud is als de wereld, in allerlei sjamanistische culturen én bij allerlei natuurvolkeren werd toegepast. Het helpt je om je uit je hoofd in je lichaam te komen en vanuit die verbinding je levensenergie te deblokkeren. Die blokkades (de armour) kunnen overal in je lijf zitten. Iedereen heeft zijn eigen afvalcontainers. Rond je hart, benen, buik, keel of zelfs in je yoni. Deze healing methode is super self empowering én helpt je bij het versterken van de verbinding met je lichaam, je gevoelswereld én je innerlijke wijsheid. Verlang je naar een diep, ontspannen, zacht, open en stralend lichaam? Wil je vrijkomen van je beperkende maskers, rollen, overtuigingen en al het andere dat je terughoudt voluit jezelf te zijn?
⏃ Boek een solo-sessie Of...
⏃ Vraag een gratis 15 minuten kennismakingsgesprek aan  

WAT IS LICHAAMS DE-ARMOURING?

De-armouring betekent letterlijk vertaald ‘ontharnassen’. Dit ‘harnas’ noemen we armour en creëren we om onszelf veilig te voelen en onszelf staande te houden in lastige situaties. We passen ons aan, aan wat we denken dat de situatie van ons vraagt. Soms hebben we die schroefjes van ‘wat we denken dat anderen van ons willen’ te strak afgesteld en kun je niet vrijuit bewegen, vrij spreken, vrij handelen. Dit harnas, de armour, is er in de vorm van pijn, spanning, blokkades en emotioneel of energetisch trauma. Lichaams de-armouring richt zich op het vrijmaken van die armour. Het maakt gebruik van massage en drukpunten en richt zich op het liefdevol en veilig loslaten van je harnas. Meer weten over de-armouring, check mijn blog “Wat is de-armouring?” of 'Alles wat je moet weten voor een sessie'.

En check voor je met mij of wie dan ook in zee gaat of je een 'ja' voelt bij mij. Deze site geeft je vast en zeker een eerste indruk maar check ook vooral mijn Instagram waar ik tips, tricks en persoonlijke verhalen met je deel. 

WAT DE-ARMOURING VOOR JE KAN DOEN

 • Leren leven vanuit jouw unieke kern
 • Verbinding maken met je lichaam en wat er in je leeft  
 • Spanning, emoties en trauma’s loslaten
 • De balans in je lichaam herstellen
 • Je grenzen herkennen en aangeven
 • Meer laten stromen van je levensenergie 
 • Je lichaam weer meer voelen
 • Zelfliefde vergroten

HOE ZIET SAMEN-WERKEN MET MIJ ERUIT?

Ik werk vanuit mijn hart met zachtheid én aandacht voor jou en jouw proces. Als je me nog niet zo goed kent, meer wil weten (dat snap ik heel goed en moedig ik aan. Een de-armouring sessie ontvangen is niet niets. Check dan mijn Instagram daar deel ik mezelf, tools, tips & tricks. 100% echt). Na ons eerste contact starten we met een korte vragenlijst via email en kan ik beoordelen of ik iets voor je kan betekenen. Als dat zo is hebben we drie contactmomenten. Twee telefonisch en één in face to face. 

1. Voorbereiden -  afstemmen, openstellen en veiligheid 

In dit telefoongesprek leren we elkaar kennen en stem ik me af op jou, je wensen en scherpen we je intentie aan.  Daarom zal ik dingen vragen als 'Wie ben je, waar loop je tegen aan en als je alles zou mogen wensen, wat wens je dan voor jezelf?  Door dit uit te spreken, komt er geregeld al het een en ander in beweging. En dat hoort erbij, je lijf is zich aan het klaarmaken voor de sessie.
En tijdens ons telefoongesprek is er ruimte om vragen te stellen of te delen waarvan jij voelt dat het gehoord mag worden. Schroom niet. Vragen aan mij, over de sessie, je twijfels, angsten, je verwachtingen. Wanneer je dit vooraf met mij deelt, komt dat de sessie alleen maar ten goede. 

Wil je je alvast voorbereiden op de de-armouring, lees dan alvast: 'Hoe ontvang je een sessie?' én 'Alles wat je moet weten voor een sessie.'

2. De sessie zelf - verbinden, voelen en losmaken

De-armouring sessie van 2,5 uur (bij jou thuis of op locatie in Amsterdam). Wanneer je aankomt bij mij of ik bij jou, doen we eerst een theetje. Als je wilt, leg ik nog eens kort uit wat we gaan doen. En daarna starten we de de-armouring, dit doe ik vanuit The Wheel Of Consent (een super toffe tool die je gaat leren ècht te ontvangen :-)) 
Wat betekent dat voor de sessie? Jij bent de baas en je hoeft niets te ondergaan wat jij niet wilt. Jij bepaalt hoe je wilt ontvangen én wat je wilt ontvangen. Daarom starten we onze essie met het testen van je gas en je rem. Je geeft aan wat je wilt (gas) en wanneer het genoeg is voor je (rem), zodat we jou reprogrammeren om te ontvangen én daar verantwoordelijkheid voor te nemen. Moet je dan de hele tijd zeggen wat je wilt, dat is toch een hele verantwoordelijkheid? Nee hoor! Je mag zeggen 'Mirjam, neem het even over met je expertise', dan volg ik mijn intuitie en dien ik jou.  Aan het einde maken we ruimte voor 15 minuten rust. Dit is de tijd waarin je integreert wat is aangeraakt en hoef je even helemaal niets. 

3. Nazorg  -  Onze kristallisatie sessie

Wanneer je ruimte maakt voor integratie, haal je het meest uit de sessies. Tenminste dat geloof ik en hebben mijn clienten en ikzelf ook aan de levende lijve ondervonden. De kristallisatie sessie, hoor er bij maar is optioneel. Je deelt met mij welke inzichten tijdens of na de sessie tot je zijn gekomen en/of stelt je vragen. Door hierbij stil te staan en dit te benoemen breng je het meer naar je dagelijks bewustzijn. Dat is een eerste belangrijke stap in de integratie. Om je hiermee te helpen heb ik voor je een gratis integratie werkboek gemaakt.  
 
 

"If you keep reminding yourself of who you want to be, while at the same time staying conscious of who you no longer want to be, eventually your personal reality will transform to match your new personality."
- Dr Joe Dispenza


  

4. Integratie traject - de nieuwe jij voeden

Na de kristallisatie sessie kun je ofwel zelf integreren met behulp van mijn gratis werkboek. Dit werkboek helpt je stap voor stap om wat je wilt, je intentie, meer handen en voeten te geven, acties te bepalen zodat je ook anders kunt doen. This is the real job! Of je doet het samen met mij. 

Herken je je hierin? Integreren is saai!
Dan kan ik je de hand schudden, dat vond ik ook. We willen vaak nieuwe ervaringen opdoen en door naar het volgende. Mijn advies, sta stil, voel en ga je prille inzichten verzorgen, voeden en zorg dat deze net gespruitte zaadje een sterke boom wordt. Wil je je gedrag wilt veranderen, zul je daar ook echt iets voor moeten doen. Een beeld vormen van de nieuwe jij, en structureel je gedrag aanpassen conform dit beeld.

Wanneer je dit met mij doet, dan sta ik je met raad en daad terzijde in het prille proces van het integreren van je inzichten, het anders doen (nieuw gedrag) en het aanreiken van tools die je daarbij helpen. Het integratietraject bestaat uit drie telefonische sessies. Daarin bespreken we wekelijks gedurende drie weken je voortgang, wat je bent tegengekomen en sturen we een beetje bij.
 

VOOR WIE

 • Vrouwen 18+ en je bent nooit te oud of wijs om nog meer te voelen
 • Mannen die zich identificeren als vrouw inclusief trans- en niet-binaire mensen.
 • Mannen die zich willen verbinden met hun innerlijke vrouw

IETS VOOR JOU ALS: 

 • Het moeilijkt vindt je lichaam te voelen
 • Niet zo goed weet wat je wilt
 • Je weinig energie hebt
 • Je vaak leeg en onvervuld voelt
 • Het lastig vindt om ‘nee’ te zeggen
 • Wat je doet ervaart als ‘moeten’ in plaats van ‘willen’
 • Vaak eerst aan anderen denkt, dan pas aan jezelf
 • Regelmatig over je eigen grenzen gaat
 • Het moeilijk vindt jezelf te uiten

LOCATIE

Er zijn twee mogelijkheden. 
Of je kiest voor een sessie bij jou thuis. Dat voelt voor jou vertrouwt en je hoeft niet de deur uit en kunt fijn in je vertrouwde omgeving blijven.
Of je kiest voor een sessie in mijn werkruimte in Amsterdam, Tussen de Bogen 31. Dat is de ruimte van Helemaalmona. Dit is dichtbij Amsterdam Centraal station. 10 minuten wandelen of een paar minuten met de bus. 
 

DAGEN & TIJDEN
Sessies zijn op maandag en woensdag overdag start ofwel om 11:00 of wel om 14:00. 


JA IK WIL MEER VOELEN & LOSLATEN
Misschien voel je NU al een 'jaaaaaa' ik vertrouw Mirjam en wil je een graag sessie boeken. Stuur dan een mailtje naar info@youreden.nl
Of misschien twijfel, is het nog niet je tijd, ben ik niet de juiste persoon voor jou of wil je nog wat meer info om jezelf te overtuigen. It's all good. Check gerust mij blog, mijn Instagram account om mij wat beter te leren kennen.  
⏃ Boek een solo-sessie
⏃ Mail me voor tarieven 

 


Your Eden is de plek in jezelf van waaruit je liefhebt en leeft vanuit zachtheid en overgave. Je lichaam, Emoties, Seksualiteit & Spiritualiteit zijn jouw tools naar die magische bestemming. En ik ben hier om jou daarbij te begeleiden.
↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 


Iets over mijn reis

Ik ben Mirjam, gevoelig net als iedereen op deze aardbol maar leefde vooral in mijn hoofd en sloot me af van alles om me heen. Ik heb nooit geleerd om mijn lijf te voelen en onbewust vooral geleerd om me af te stemmen op wat mijn omgeving; mijn partner, vrienden, collega's leraren en wat de maatschappij van mij verwachtte. Ik sloot me af van het leven, van seksualiteit, van genot en legde de verantwoordelijkheid daarvoor bij anderen. Zonder dat te weten! Vipassana Meditatie, Ecstatic Dance, Ayahuasca, De-armouring, Tantra maakten me wakker en ik ben nog steeds op reis. ;-)  Meer over mij
 

Nu kan ik zeggen dat ik al die tijd totaal niet in mijn lichaam leefde. Wist ik veel?! Terwijl het lichaam, mijn lijf juist de ingang is naar voelen, naar leven, naar Mijn Eden. De heilige plek waarin ik voel en weet dat ik de creator ben van mijn leven, waarin synchronisiteit zich meer en meer voordoet, waarin mijn lichaam steeds fijner voelt. En het is mijn missie vrouwen & koppels te inspireren en begeleiden weer in je lichaam te komen. Your Body Knows. Het is de veiligste en mooiste plek die er is. Het is veilig om te voelen.
 

"You can only go as fast as the slowest part of you feels safe to go!" 

Karen Drucker - Gentle With Myself

 


Meer over Armour

OORZAKEN VAN ARMOUR

Armour hoopt zich op in ons lichaam door bijvoorbeeld jeugdtrauma, dagelijkse stress, angsten, pijnlijke ervaringen in ons leven, moeizame relaties of negatieve geloofsovertuiging.  De armour ontstaat doordat je de ervaring niet van je af weet te schudden, maar de stress, overtuiging of ervaring opslaat in je lichaam. Ook als is de situatie voorbij. Een voorbeeld: Je bent ontzettend boos door en iets dat je partner, je baas of collega doet. Je voelt je furieus, je zenuwstelsel heeft energie vrijgemaakt om te schreeuwen, iets te zeggen, voor jezelf op te komen, te huilen. Maar je verstijft, vlucht of bevriest. Met andere woorden je gebruikt die energie die is vrijgekomen niet. Wanneer je lichaam niet in staat is dit los te laten en je spier samengespannen blijft, ontstaat er een blokkade (armour) in je lichaam.  
Lees in “wat is de-armouring?” meer over de oorzaken van armour“. Of mail me voor een afspraak.


Wat je mogelijk ook interessant vindt

Boek een sessie

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.