De-armouring

Verlang je naar een diep, ontspannen, zacht, open en stralend lichaam? Wil je vrijkomen van je beperkende maskers en rollen? De-armouring kan je helpen een sterkere verbinding te maken met je gevoelswereld én je innerlijke wijsheid doordat het je helpt blokkades en gestagneerde energie weer vrij te maken.
⏃ Boek een solo-sessie
⏃ Bekijk prijslijst & services

WAT IS LICHAAMS DE-ARMOURING?

De-armouring betekent letterlijk vertaald ‘ontharnassen’. Dit ‘harnas’ noemen we armour en creëren we om onszelf veilig te voelen en onszelf staande te houden in lastige situaties. We passen ons aan, aan wat we denken dat de situatie van ons vraagt. Soms hebben we die schroefjes van ‘wat we denken dat anderen van ons willen’ te strak afgesteld en kun je niet vrijuit bewegen, vrij spreken, vrij handelen. Dit harnas, de armour, is er in de vorm van pijn, spanning, blokkades en emotioneel of energetisch trauma. Lichaams de-armouring richt zich op het vrijmaken van die armour. Het maakt gebruik van massage en drukpunten en richt zich op het liefdevol en veilig loslaten van je harnas. Meer weten over de-armouring, check mijn blog “Wat is de-armouring?”

WAT DE-ARMOURING VOOR JE KAN DOEN

 • Leven vanuit je kern
 • Verbinding maken met wat in je leeft
 • Spanning, emoties en trauma’s loslaten
 • Balans in je lichaam herstellen
 • Je grenzen herkennen en aangevenLaten stromen van je levensenergie
 • Je lichaam weer voelen
 • Zelfliefde vergroten

HOE ZIET WERKEN MET MIJ ERUIT?

Ik ben er om jou te begleiden de verbinding met je lichaam te versterken. We starten met een korte vragenlijst via email, zo kan ik je een beetje leren kennen en beoordelen of we een goede match zijn.

 • Nadat je een afspraak hebt gemaakt voor onze sessie, bereid je je lichaam, geest en ziel voor. Als dit moeilijk klinkt, maak je geen zorgen ik ben hier om je te helpen bij elke stap van de weg.
  • Je doet dit door te voelen wat je bedoeling is. Schrijf het op een stuk papier en deel het met mij
  • Past je eten aan op de dag van de sessie. Dit betekent licht eten en geen koffie drinken
  • Oefent om in de ontvangstmodus te komen met mijn 'in ontvangende modus komen' geleide meditatie.
 • Je ontvangt een één-op-één de-armouringsessie van 2,5 uur.
  Wij doen dit ofwel in mijn ruimte in Amsterdam of bij u thuis. Als je in een straal van 50 km van Leiden woont, kom ik gratis bij jou langs.
 • Een of twee dagen na de sessie checkt u met mij in met een telefoontje, e-mail of spraakbericht zodat we samen de volgende mogelijke stappen kunnen bepalen.
 • En natuurlijk krijg je mijn nummer voor het geval je het gevoel hebt dat je moet praten.


HOE ZIET DE SESSIE ZELF ERUIT? 

Een sessie duurt ongeveer 2,5 uur. Voordat we beginnen aan de de-armouring van je lichaam stemmen we onder het genot van een kopje thee eerst af wat jouw wensen, verlangens en grenzen zijn. Daarna nodig ik je uit tegenover mij op een warme mat en maken we verbinding met elkaar en jouw intenties. Tijdens de sessie behandel ik de buitenkant van je lichaam: je nek, hart, rug, benen, bekken, kaken of een combinatie van verschillende lichaamsdelen. Dit bouwen ik langzaam op door je eerst te masseren.
 

IETS VOOR JOU ALS: 

 • Je weinig energie hebt

 • Je vaak leeg en onvervuld voelt

 • Het lastig vindt om ‘nee’ te zeggen

 • Wat je doet ervaart als ‘moeten’ in plaats van ‘willen’

 • Vaak eerst aan anderen denkt, dan pas aan jezelf

 • Regelmatig over je eigen grenzen gaat

 • Het moeilijk vindt jezelf te uiten

LOCATIE

Er zijn twee mogelijkheden, je kiest voor een sessie bij jou thuis. Dat voelt voor jou vertrouwt en je hoeft niet de deur uit en kunt fijn in je vertrouwde omgeving blijven. Wanneer je in een straal van 50km vanaf Leiden, kom ik kostenloos naar je toe, woon je verder weg maken we daar verdere afspraken over. 
En ik heb een werkruimte in Amsterdam, Tussen de Bogen 31. De ruimte van Helemaalmona. Dit is dichtbij Amsterdam Centraal station.
10 minuten wandelen of een paar minuten met de bus. 

KIES DE SESSIE DIE BIJ JE PAST 

 • Body De-armouring €180,-
 • Body De-armouring Ritual -  journey €350,-

JA IK WIL EEN SESSIE  
Misschien voel je NU al een 'jaaaaaa' ik vertrouw Mirjam en wil je een graag sessie boeken. Stuur dan een mailtje naar info@youreden.nl
Of misschien twijfel, is het nog niet je tijd, ben ik niet de juiste persoon voor jou of wil je nog wat meer info om jezelf te overtuigen. It's all good. Check gerust mij blog, mijn Instagram account om mij wat beter te leren kennen. Of vraag een kennismakingsgesprek aan, deze is kostenloos wanneer je een sessie bij me boekt. 

 


Your Eden is de plek in jezelf van waaruit je liefhebt en leeft vanuit zachtheid en overgave. Je lichaam, Emoties, Seksualiteit & Spiritualiteit zijn jouw tools naar die magische bestemming. En ik ben hier om jou daarbij te begeleiden.
↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 


Iets over mijn reis

Ik ben Mirjam, gevoelig net als iedereen op deze aardbol maar leefde vooral in mijn hoofd en sloot me af van alles om me heen. Ik heb nooit geleerd om mijn lijf te voelen en onbewust vooral geleerd om me af te stemmen op wat mijn omgeving; mijn partner, vrienden, collega's leraren en wat de maatschappij van mij verwachtte. Ik sloot me af van het leven, van seksualiteit, van genot en legde de verantwoordelijkheid daarvoor bij anderen. Zonder dat te weten! Vipassana Meditatie, Ecstatic Dance, Ayahuasca, De-armouring, Tantra maakten me wakker en ik ben nog steeds op reis. ;-)  
Meer over mij

Nu kan ik zeggen dat ik al die tijd totaal niet in mijn lichaam leefde. Wist ik veel?! Terwijl het lichaam, mijn lijf juist de ingang is naar voelen, naar leven, naar Mijn Eden. De heilige plek waarin ik voel en weet dat ik de creator ben van mijn leven, waarin synchronisiteit zich meer en meer voordoet, waarin mijn lichaam steeds fijner voelt. En het is mijn missie vrouwen & koppels te inspireren en begeleiden weer in je lichaam te komen. Your Body Knows. Het is de veiligste en mooiste plek die er is. Het is veilig om te voelen.

 

"You can only go as fast as the slowest part of you feels safe to go!" 

Karen Drucker - Gentle With Myself

 


Meer over Armour

OORZAKEN VAN ARMOUR

Armour hoopt zich op in ons lichaam door bijvoorbeeld jeugdtrauma, dagelijkse stress, angsten, pijnlijke ervaringen in ons leven, moeizame relaties of negatieve geloofsovertuiging.  De armour ontstaat doordat je de ervaring niet van je af weet te schudden, maar de stress, overtuiging of ervaring opslaat in je lichaam. Ook als is de situatie voorbij. Een voorbeeld: Je bent ontzettend boos door en iets dat je partner, je baas of collega doet. Je voelt je furieus, je zenuwstelsel heeft energie vrijgemaakt om te schreeuwen, iets te zeggen, voor jezelf op te komen, te huilen. Maar je verstijft, vlucht of bevriest. Met andere woorden je gebruikt die energie die is vrijgekomen niet. Wanneer je lichaam niet in staat is dit los te laten en je spier samengespannen blijft, ontstaat er een blokkade (armour) in je lichaam.  
Lees in “wat is de-armouring?” meer over de oorzaken van armour“. Of mail me voor een afspraak.


Wat je mogelijk ook interessant vindt

Boek een sessie

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.