De-armouring

Verlang je naar een diep, ontspannen, zacht, open en stralend lichaam? Wil je vrijkomen van je beperkende maskers, rollen, overtuigingen en het geen je terughoudt jezelf te zijn? De-armouring kan je helpen een sterkere verbinding te maken met je gevoelswereld én je innerlijke wijsheid doordat het je helpt blokkades en gestagneerde energie weer vrij te maken. 
⏃ Boek een solo-sessie
⏃ Mail me voor tarieven 

WAT IS LICHAAMS DE-ARMOURING?

De-armouring betekent letterlijk vertaald ‘ontharnassen’. Dit ‘harnas’ noemen we armour en creëren we om onszelf veilig te voelen en onszelf staande te houden in lastige situaties. We passen ons aan, aan wat we denken dat de situatie van ons vraagt. Soms hebben we die schroefjes van ‘wat we denken dat anderen van ons willen’ te strak afgesteld en kun je niet vrijuit bewegen, vrij spreken, vrij handelen. Dit harnas, de armour, is er in de vorm van pijn, spanning, blokkades en emotioneel of energetisch trauma. Lichaams de-armouring richt zich op het vrijmaken van die armour. Het maakt gebruik van massage en drukpunten en richt zich op het liefdevol en veilig loslaten van je harnas. Meer weten over de-armouring, check mijn blog “Wat is de-armouring?” of 'Alles wat je moet weten voor een sessie'.

En check voor je met mij of wie dan ook in zee gaat of je een 'ja' voelt bij mij. Deze site geeft je vast en zeker een eerste indruk maar check ook vooral mijn Instagram waar ik tips, tricks en persoonlijke verhalen met je deel. 

WAT DE-ARMOURING VOOR JE KAN DOEN

 • Leven vanuit jouw unieke kern
 • Verbinding maken met je lichaam en wat er in je leeft  
 • Spanning, emoties en trauma’s loslaten
 • De balans in je lichaam herstellen
 • Je grenzen herkennen en aangeven
 • Meer laten stromen van je levensenergie 
 • Je lichaam weer meer voelen
 • Zelfliefde vergroten

HOE ZIET SAMEN-WERKEN MET MIJ ERUIT?

Ik werk vanuit mijn hart met zachtheid en aandacht voor jou en jouw proces. Als je me nog niet zo goed kent, meer wil weten (dat snap ik heel goed en moedig ik aan. Een de-armouring sessie ontvangen is niet niets. Check dan mijn Instagram daar deel ik mezelf, tools, tips & tricks. 100% echt). Na ons eerste contact starten we met een korte vragenlijst via email en kan ik beoordelen of ik iets voor je kan betekenen. Als dat zo is hebben we drie contactmomenten. Twee telefonisch en een in face to face. 

1. Voorbereiden -  afstemmen, openstellen en veiligheid 

Dit telefoongesprek is bedoeld om op jou en je wensen af te stemmen.
Ik wil een aantal dingen van je weten. Wie ben je, waar loop je tegen aan en vooral wat zou je willen? Vaak merk ik dat het uitspreken hiervan al veel in beweging kan zetten. 

Samen fine tunen we jouw intentie voor je sessie en deel ik met jou de fijne kneepjes van het ontvangen zodat jij tijdens de sessie kunt ontspannen, voelt hoe je jezelf kunt openen en bijsturen en je de veiligheid voelt die er tijdens een sessie nodig is. 
Lees meer op 'Hoe ontvang je een sessie?' voor een optimale voorbereiding en 'Alles wat je moet weten voor een sessie.'

2. De sessie zelf - verbinden, voelen en losmaken

De-armouring sessie van 2,5 uur (bij jou thuis of op locatie in Amsterdam). Wanneer je aankomt bij mij of ik bij jou, doen we een theetje. Ik leg nog een keertje kort uit wat we gaan doen zodat je daarin kunt zakken. Daarna starten we de de-armouring. Jij bepaalt zelf hoeveel kleren je wilt aanhouden. Er is geen goed of fout. Jij bent. We beginnen deze met het testen van je gas, rem en stuur. Oftewel, je geeft aan wat je wilt, wanneer ik moet stoppen en je stuurt bij. Zo creëren we een veilige container waarin jij weet en voelt dat jij de touwtjes in handen hebt, bijstuurt en stopt wanneer jij dat wilt.  Je hoeft niets te ondergaan, de sessies is voor jou! We starten om deze manier om jou de mogelijkheid te geven jezelf te voelen, je te verbinden met je lichaam, je stem te gebruiken en in JOUW eigen kracht te stappen. Van daaruit gaan we verder met het openen van je energie kanalen, scan ik je lichaam op armour, we sluiten af met 15 minuten stilte voor jouw integratie.
 

3. Nazorg  - inzicht en landen

Wanneer je ruimte maakt voor integratie, haal je het meest uit de sessies. Tenminste dat geloof ik en heb ik aan de levende lijve ondervonden. Dit is bij de sessie inbegrepen, maar optioneel. Alleen als jij een 'ja' voelt. We starten ons gesprek met het delen wat er voor jou is gebeurd. Wat voelde je, wat waren momenten die je zijn bij gebleven, wat zijn ve vragen of wat had je verwacht/gehoopt dat er zou gebeuren, maar is niet gebeurd? En hierin kun je ook nog vragen aan mij stellen. Door stil te staan, te benoemen, te delen wat bij je is aangeraakt en is losgekomen brengt je dat meer naar je dagelijks bewustzijn. Dat is een eerste belangrijke stap van jou integratie.  
 
 

"If you keep reminding yourself of who you want to be, while at the same time staying conscious of who you no longer want to be, eventually your personal reality will transform to match your new personality."
- Dr Joe Dispenza


  

4. Integratie traject - de nieuwe jij voeden

Om je verdere integratie te ondersteunen heb ik voor jou een werkboek gemaakt. Dit werkboek helpt je stap voor stap om wat je wilt, je intentie, meer handen en voeten te geven, acties te bepalen zodat je ook anders kunt doen. This is the real job!
Download gratis het integratie werkboekDit kun je ofwel alleen doen door de stappen te volgen, ofwel samen met mij. 

Integreren is saai, vinden de meeste mensen. Snap ik!
We willen vaak nieuwe dingen doen, ervaren en op naar het volgende. Mijn advies, sta stil, voel en ga je prille inzichten verzorgen, voeden en zorg dat deze net gespruitte zaadje een sterke boom wordt.

Wanneer je dit met mij doet, dan sta ik je met raad en daad terzijde in het prille proces van het integreren van je inzichten, het anders doen (nieuw gedrag) en het aanreiken van tools die je daarbij helpen. Het integratietraject bestaat uit drie telefonische sessies. Daarin bespreken we wekelijks gedurende drie weken je voortgang, wat je bent tegengekomen en sturen we een beetje bij. 

Na die drie sessies heb je:
 • Bewustzijn op je oude of onbewuste patronen
 • Weet je wat je anders kunt doen
 • Heb je de tools om daadwerkelijk anders te doen  
 • Weet je hoe je jouw boom kunt laten groeien 

IETS VOOR JOU ALS: 

 • Het moeilijkt vindt je lichaam te voelen
 • Niet zo goed weet wat je wilt
 • Je weinig energie hebt
 • Je vaak leeg en onvervuld voelt
 • Het lastig vindt om ‘nee’ te zeggen
 • Wat je doet ervaart als ‘moeten’ in plaats van ‘willen’
 • Vaak eerst aan anderen denkt, dan pas aan jezelf
 • Regelmatig over je eigen grenzen gaat
 • Het moeilijk vindt jezelf te uiten
VOOR WIE
 • Vrouwen 18+ en je bent nooit te oud of wijs om nog meer te voelen
 • Mannen die zich identificeren als vrouw inclusief trans- en niet-binaire mensen.
 • Mannen die zich willen verbinden met hun innerlijke vrouw

LOCATIE

Er zijn twee mogelijkheden. 
Of je kiest voor een sessie bij jou thuis. Dat voelt voor jou vertrouwt en je hoeft niet de deur uit en kunt fijn in je vertrouwde omgeving blijven.
Of je kiest voor een sessie in mijn werkruimte in Amsterdam, Tussen de Bogen 31. Dat is de ruimte van Helemaalmona. Dit is dichtbij Amsterdam Centraal station. 10 minuten wandelen of een paar minuten met de bus. 
 

DAGEN & TIJDEN
Sessies zijn op maandag en woensdag overdag start ofwel om 11:00 of wel om 14:00. 


JA IK WIL MEER VOELEN & LOSLATEN
Misschien voel je NU al een 'jaaaaaa' ik vertrouw Mirjam en wil je een graag sessie boeken. Stuur dan een mailtje naar info@youreden.nl
Of misschien twijfel, is het nog niet je tijd, ben ik niet de juiste persoon voor jou of wil je nog wat meer info om jezelf te overtuigen. It's all good. Check gerust mij blog, mijn Instagram account om mij wat beter te leren kennen.  
⏃ Boek een solo-sessie
⏃ Mail me voor tarieven 

 


Your Eden is de plek in jezelf van waaruit je liefhebt en leeft vanuit zachtheid en overgave. Je lichaam, Emoties, Seksualiteit & Spiritualiteit zijn jouw tools naar die magische bestemming. En ik ben hier om jou daarbij te begeleiden.
↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 


Iets over mijn reis

Ik ben Mirjam, gevoelig net als iedereen op deze aardbol maar leefde vooral in mijn hoofd en sloot me af van alles om me heen. Ik heb nooit geleerd om mijn lijf te voelen en onbewust vooral geleerd om me af te stemmen op wat mijn omgeving; mijn partner, vrienden, collega's leraren en wat de maatschappij van mij verwachtte. Ik sloot me af van het leven, van seksualiteit, van genot en legde de verantwoordelijkheid daarvoor bij anderen. Zonder dat te weten! Vipassana Meditatie, Ecstatic Dance, Ayahuasca, De-armouring, Tantra maakten me wakker en ik ben nog steeds op reis. ;-)  
Meer over mij

Nu kan ik zeggen dat ik al die tijd totaal niet in mijn lichaam leefde. Wist ik veel?! Terwijl het lichaam, mijn lijf juist de ingang is naar voelen, naar leven, naar Mijn Eden. De heilige plek waarin ik voel en weet dat ik de creator ben van mijn leven, waarin synchronisiteit zich meer en meer voordoet, waarin mijn lichaam steeds fijner voelt. En het is mijn missie vrouwen & koppels te inspireren en begeleiden weer in je lichaam te komen. Your Body Knows. Het is de veiligste en mooiste plek die er is. Het is veilig om te voelen.

 

"You can only go as fast as the slowest part of you feels safe to go!" 

Karen Drucker - Gentle With Myself

 


Meer over Armour

OORZAKEN VAN ARMOUR

Armour hoopt zich op in ons lichaam door bijvoorbeeld jeugdtrauma, dagelijkse stress, angsten, pijnlijke ervaringen in ons leven, moeizame relaties of negatieve geloofsovertuiging.  De armour ontstaat doordat je de ervaring niet van je af weet te schudden, maar de stress, overtuiging of ervaring opslaat in je lichaam. Ook als is de situatie voorbij. Een voorbeeld: Je bent ontzettend boos door en iets dat je partner, je baas of collega doet. Je voelt je furieus, je zenuwstelsel heeft energie vrijgemaakt om te schreeuwen, iets te zeggen, voor jezelf op te komen, te huilen. Maar je verstijft, vlucht of bevriest. Met andere woorden je gebruikt die energie die is vrijgekomen niet. Wanneer je lichaam niet in staat is dit los te laten en je spier samengespannen blijft, ontstaat er een blokkade (armour) in je lichaam.  
Lees in “wat is de-armouring?” meer over de oorzaken van armour“. Of mail me voor een afspraak.


Wat je mogelijk ook interessant vindt

Boek een sessie

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.