Minder blokkades, Meer voelen & Meer jij!

Je twijfelt of je wel jouw leven leeft. Of je wel de dingen doet waar jij blij én gelukkig van wordt. Op werk, binnen je vriendschappen of in je intieme relaties.  

Dagelijkse stress, traumatische (seksueel) ervaringen uit jeugd of daarna én onze negatieve overtuigingen slaan we op in ons lichaam. Niet alleen van onszelf, maar ook van onze voorouders, tot wel 7 generaties terug en misschien wel vorige levens. Door die herinneringen in de vorm van emoties, trauma, negatieve overtuigingen en karmische stukken kan de (seksuele) levensenergie niet stromen. Het resultaat? Je leeft meer in schaamte, angst, boosheid, frustratie en minder in vrijheid en liefde. De twinkeling verdwijnt uit je ogen, je bent niet enthousiast over de dingen die je doet, je zet jezelf niet op de eerste plek, je focust je op jouw omgeving in plaats van op wat jij wilt. Herkenbaar?

Volgens R. Hawkings* leeft 80% van de bevolking in een verkramping, maar de meesten voelen dit niet. Die verkramping is sutbtiel én 'is normaal'. We hebben allerlei ingebouwde beschermingsmechanismes om de pijn niet te voelen. Hoe ziet die verkramping er dan uit?
* Je zegt ‘ja’ tegen dingen waar je niet echt blij van wordt
* Je slikt je emotie weg, het is ongepast, nu niet de tijd, ongemakkelijk....
* Je verbergt jezelf achter schaamte, angst en schuldgevoelens soms zonder dat te weten
* Je gaat nog even door ook al ben je moe, gooit er nog een koffietje tegen aan
* Je verdooft jezelf met sociale activiteiten, Netflix, social media...
* Je vertelt je partner niet wat je voelt, verlangt of niet wilt want bent diep down bang voor afwijzing. 
Het lijken kleine dingen, maar de impact op lange termijn is enorm! Steeds wanneer je ja zegt tegen de ander en nee tegen jezelf, raak je steeds verder verwijdert van jezelf. Verlies je jouw kracht. 


*BoekR. Hawkin - Power versus Force
 

Jij verdient het om jezelf te zijn! 

Ik geloof dat je weer kunt leven vanuit jezelf, vanuit jouw kracht én in plezier.  Meer voelen, doen wat jij wilt, jouw leven leiden in Your Eden. Hoe doe je dat? Jouw lichaam, emoties, seksualiteit en spirit zijn de tools die je gaan helpen op jouw weg naar vrijheid. Je lichaam weet het. Hierin krijg je jouw antwoorden, voel je jouw jou, stroomt jouw energie. De sleutel ligt in het verbinden hiermee, het vrijmaken én in de energie vrijer laten stromen.


Lichaamswerk is voor jou als je:
 • Het moeilijk vindt je lichaam te voelen
 • Niet zo goed weet/voelt wat jij wilt
 • Niet geniet van intimiteit
 • Je weinig energie hebt
 • Je vaak leeg en onvervuld voeltHet lastig vindt om ‘nee’ te zeggen
 • Wat je doet ervaart als ‘moeten’ in plaats van ‘willen’
 • Vaak eerst aan anderen denkt, dan pas aan jezelf
 • Regelmatig over je eigen grenzen gaat
 • Het moeilijk vindt jezelf te uiten
Ik ben gespecialiseerd in het werken met vrouwen en werk ook met mannen die zich identificeren als vrouw inclusief trans- en niet-binaire mensen. 
 

Zo ga ik te werk...

Jij bent uniek en jouw verhaal is uniek én daarmee mijn aanbod. Daarom hoor ik graag wie je bent, wat je wilt. In een Persoonlijk Advies Gesprek bepalen we samen wat bij jou, deze fase in jouw leven en je intentie past! Voor de één is dat werken met het pijnlichaam (de-armouring) én voor de ander is het werken met het plezierlichaam of juist de self empowerment! En misschien wil je een traject aangaan met je partner, zelf leren je yoni healing te doen, je plezier ontdekken. 

De methodes die ik gebruik zijn de-armouring, temple arts, ademwerk, yoni-healing, yoni-mapping, Thetahealing, de kracht van jouw subconscious mind, coaching, The Wheel of Consent én mijn kennis van de Universele Wetten. Soms gecombineerd in één sessie en soms los. Zoals ik al zei, jij bent uniek. ;-)

Mijn aanbod:

 • Empowerment Sessie - sta in jouw kracht - ♀️ &  ♂️    
 • Pleasure Sessie* - heling via plezier, toestaan, kennen, voelen en uiten - ♀️ 
 • De-armouring Sessie*  - maak je vrij van blokkades, overtuigingen, emoties en trauma - ♀️ &  ♂️   
 • Yoni Healing* - maak jouw yoni vrij van blokkades - ♀️ 
 • Coaching /ThetaHealing - steun en support op jouw pad naar bevrijding of pleasure. - ♀️ &  ♂️  


* Heb je geen of weinig ervaring met lichaamswerk zoals de-armouring, tantra of pleziersessies, dan is de empowerment sessie een vereiste.  

De bovenstaande vormen biedt ik aan als losse sessies, maar ook in de vorm van langere trajecten gecombineerd met Vagina Coaching. Weten wat bij je past? Vraag dan een Persoonlijk Advies Gesprek aan. Samen helderen we op waar je naartoe wilt, waar je tegenaan loopt en als ik wat voor je kan doen, laat ik het je weten. En op hoe gaat een sessie in de praktijk kun je alvast wat meer lezen over de praktische gang van zaken.


 

Wat lichaamswerk voor je kan doen

 • Leren leven vanuit jouw unieke kern
 • Verbinding maken met je lichaam en wat er in je leeft  
 • Spanning, emoties en trauma’s loslaten
 • De balans in je lichaam herstellen
 • Je grenzen herkennen en aangeven
 • Meer laten stromen van je levensenergie 
 • Je lichaam weer meer voelen
 • Zelfliefde vergroten
Maar geloof me niet op mijn woord.
Lees vooral ook wat anderen zeggen.  En voel ook of ik degene ben die bij je past. Deze website geeft je hopelijk een indruk, je kunt ook mijn blogs lezen, Instagram of de over mij pagina checken om een indruk van mij te krijgen. :-)

 

Wat anderen zeggen...

Sophie Josephina - Pleasure Session

"This was really one of more profound, deep and juicy moments of my life. Tantric massage combines elements of breathwork and dearmouring, which are then  held in a container of orgasmic energy. It felt like such a deep space to really transform, let go, and become more alive. Mirjam holds such safe and grounded space. She made me feel so comfortable and at ease, and the massage felt like the most normal natural thing. Mirjam’s pleasure session allowed me to go deep, to take up all the space, to finally have time just for me. I felt so in tune with my authentic expression of my pleasure and orgasmic energy, all was welcome. How beautiful that orgasmic energy can be such a deep space for transformation."

Claire - Yoni Healing
Heeft me veel energie gegeven, direct na de sessie had ik zo'n voelde ik me gelukzalig, veel vrijer én had ik een kick. Wow ik heb dit gedaan! Mirjam wist me zo op mijn gemak te stellen. Ze is 100% echt en heeft een rustgevende vriendelijkheid. Ik ervaar haar als super laagdrempelig, alles mag en kan, maar niets moet en jij als klant beslist tempo én waar je uit wilt komen. Die middag na de sessie moest ik naar school, daar kwam ik aan en zag een lid van collega van bestuur. Normaal zou ik wat meer afwachten en nu dacht liep ik er naartoe. Zeker, onafhankelijk en autonoom.
En ik merk dat ik naar mijn kinderen en man minder afhankelijk. Bewust en onbewust hield ik steeds weer rekening met mijn gezin, terwijl ze er niet perse om vroegen. Ik beperkte mezelf voorheen daardoor, door steeds er voor hen te zijn. Nu ik het heb losgelaten voel ik me zoveel vrijer. Mirjam heeft in mijn leven echt iets teweeggebracht, waar ik tot de dag van vandaag elke dag plezier van heb. Ze is iemand die, als je echt iets wilt, jou helpt dat mogelijk te maken. Het waren voor mij onbetaalbare ervaringen.


Anneloes - De-armouring
Eén week na de sessie wist ik het even niet. Er waren allerlei emoties die loskwamen en twee weken daarna toen dat geland was. Ik ben me nu zo bewuster van mijn eigen gevoelens en van hoe anderen mensen me laten voelen. Dan vraag ik me af of ik dat wel wil. Mijn allermooiste ervaring was deze week met een jongen die ik nog niet zo goed ken, maar wel een hele fijne klik mee heb. Ik ben met hem naar bed ben geweest. Tijdens de penetratie kon ik gewoon genieten en het was zo bijzonder dat ik het echt voelde. Voor zover ik me kan herinneren heb ik dat nog nooit zo gevoeld. Het gevoel was helemaal van mij! En tijdens de vrijpartij mocht alles er zijn en vroeg ik mezelf af of ik dingen prettig vond Ik was veel bewuster was en die dag erna voelde ik energie golven stromen van mijn tenen tot de binnenkant van mijn dijen. Ik vind Mirjam een mooi mens, ik voel me heel erg veilig en het voelde gelijk vertrouwd. Dit was voor mij zo waardevol.

>>Lees meer ervaringen van anderen >>
 Locaties:

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de één op één lichaamswerksessies. De coachingssessie vinden plaats via Skype, Zoom of WhatsApp video. 

LEIDEN* - maandagochtend & woensdagavond
AMSTERDAM**  - maandag, woensdag hele dag
Afwijkende dagen of op locatie bij jou thuis is ook mogelijk in overleg.


* Kastanjekade 14, in een prachtige Yurt van een hele lieve bewuste familie
** Tussen De Bogen 31, in de tantrische ruimte van Helemaal Mona

 

Ja ik wil meer voelen, meer mezelf zijn. 

Voel je nu al dat ik iets voor je kan doen en een 'ja' voor een van de sessies, stuur me een mail en laat me weten wat ik voor je kan doen

Twijfel je nog wat voor jou de beste route is? Vraag een Persoonlijk Advies Gesprek aan en samen achterhalen we je pad.


Misschien ook interessant?