Minder blokkades, Meer voelen & Meer jij!

Je twijfelt of je wel jouw leven leeft. Of je wel de dingen doet waar jij blij én gelukkig van wordt. Op werk, binnen je vriendschappen of in je intieme relaties. Ergens voel je dat er meer is, je hart fluistert naar je. 

Dagelijkse stress, traumatische (seksueel) ervaringen uit jeugd of daarna én onze negatieve overtuigingen slaan we op in ons lichaam. Niet alleen van onszelf, ook van onze voorouders. Dit gaat tot wel 7 generaties terug en misschien zelfs nog verder! Door die herinneringen in het lijf in de vorm van emoties, trauma, negatieve overtuigingen en karmische stukken kan de (seksuele) levensenergie niet stromen. Het resultaat? Je leeft meer in schaamte, angst, boosheid, frustratie en minder in vrijheid en liefde. De twinkeling verdwijnt uit je ogen, je bent niet enthousiast over de dingen die je doet, je zet jezelf niet op de eerste plek, je focust je op jouw omgeving in plaats van op wat jij wilt. Herkenbaar?

Volgens R. Hawkings* leeft 80% van de bevolking in een verkramping, maar de meesten voelen dit niet. Die verkramping is sutbtiel én 'is normaal'. We hebben allerlei ingebouwde beschermingsmechanismes om de pijn niet te voelen. Hoe ziet die verkramping er dan uit?
* Je zegt ‘ja’ tegen dingen waar je niet echt blij van wordt
* Je slikt je emotie weg, het is ongepast, nu niet de juiste tijd of het voelt ongemakkelijk
* Je verbergt jezelf achter schaamte, angst en schuldgevoelens soms zonder dat te weten
* Je gaat nog even door ook al ben je moe, gooit er nog een koffietje tegen aan
* Je verdooft jezelf met sociale activiteiten zoals Netflix of je social media feed
* Je vertelt je partner niet wat je voelt, verlangt of niet wilt want bent diep down bang voor afwijzing
Bovenstaande voorbeelden lijken kleine dingen, maar de impact op lange termijn is enorm! Steeds wanneer je 'ja' zegt tegen de ander en 'nee' tegen jezelf, raak je een stukje verder verwijdert van jezelf. Je geeft jouw kracht weg, bent slachtoffer van de situatie, legt de schuld buiten je. En dat is niet zo gek, zo worden we getraind. 


*BoekR. Hawkin - Power versus Force
 

Jij verdient het om jezelf te zijn! 

Ik geloof dat je weer kunt leven vanuit jezelf, vanuit jouw kracht én in plezier.  Meer voelen, doen wat jij wilt, jouw leven leiden in Your Eden. Hoe doe je dat? Jouw lichaam, emoties, seksualiteit en spirit zijn de tools die je gaan helpen op jouw weg naar meer vrijheid om jezelf te zijn. Your body knows. 

Lichaamswerk is voor jou als je:
 • Het moeilijk vindt je lichaam te voelen
 • Niet zo goed weet/voelt wat jij wilt
 • Niet geniet van intimiteit
 • Je weinig energie hebt
 • Je vaak leeg en onvervuld voelt
 • Het lastig vindt om ‘nee’ te zeggen
 • Wat je doet ervaart als ‘moeten’ in plaats van ‘willen’
 • Vaak eerst aan anderen denkt, dan pas aan jezelf
 • Regelmatig over je eigen grenzen gaat
 • Het moeilijk vindt jezelf te uiten
Ik ben gespecialiseerd in één op één werk met vrouwen, mannen die zich identificeren als vrouw inclusief trans- en niet-binaire mensen én mannen die klaar zijn om de verbinding met het hart te maken. Ik geloof in de kracht van body en mind en daarom combineer ik lichaamswerk met online coaching. Samen bepalen we welke combinatie bij je past. 
 

Zo ga ik te werk...

Jij én jouw verhaal zijn uniek én daar pas ik mijn aanbod op aan. Ik hoor graag wie je bent, wat je wil én wat je bereid bent om te doen. In een Persoonlijk Advies Gesprek maken we heel concreet wat je diepste verlangen, wat je kunt doen om daar te komen, hoe ik je daarbij kan helpen en wat jij daarvoor wilt doen. Ik ga je de oren van het lijf vragen én samen bepalen we welke stappen we kunnen zetten.  

Als afgestudeerde rechtsfilosoof, beroepspleaser en perfectionist geloof in de kracht van body & mind. Daarom combineer ik lichaamswerk met online coachings sessies, zo heb je het beste van twee werelden. Het lichaamswerk opent, bevrijdt, geeft inzicht in waar je wel en niet stroomt én met de coaching krijg je helderheid, verdieping van je inzichten en bewustwording van je blindspots en de stappen die je kunt nemen. 

Een traject kan de volgende elementen bevatten:  

 • Online Sessie - helderheid, inzicht en verdieping op je pad - ♀️ &  ♂️  
 • Huiswerk & ondersteuning via Whatsapp  ♀️ &  ♂️ 
 • Empowerment Sessie - voel je ja en voel je nee - ♀️ &  ♂️    
 • Pleasure Sessie* - heling via plezier, toestaan, kennen, voelen en uiten - ♀️ 
 • De-armouring Sessie*  - maak je vrij van blokkades, overtuigingen, emoties en trauma - ♀️ &  ♂️   
 • Yoni Healing* - maak jouw yoni vrij van blokkades - ♀️ 

* Heb je geen of weinig ervaring met lichaamswerk zoals de-armouring, tantra of pleziersessies, dan is de empowerment sessie een vereiste.  

De methodes die ik gebruik zijn de-armouring, temple arts, ademwerk, yoni-healing, yoni-mapping, Thetahealing, Emotional Release Tools, de kracht van jouw subconscious mind, coaching, The Wheel of Consent én mijn kennis van de Universele Wetten. 
 

Geen traject?

Iedere maand heb ik ook een beperkt aantal plekjes vrij voor losse sessies voor mensen die een de-armouring, empowerment of yoni healing willen ervaren, maar (nog) niets voelen voor een traject. Sessies zijn op maandagochtend en woensdagmiddag in Leiden. Op vrijdagen in Amsterdam. Mail me voor de mogelijkheden én laat me weten wat je wenst.-


 

Wat lichaamswerk voor je kan doen

 • Leren leven vanuit jouw unieke kern
 • Verbinding maken met je lichaam en wat er in je leeft  
 • Spanning, emoties en trauma’s loslaten
 • De balans in je lichaam herstellen
 • Je grenzen herkennen en aangeven
 • Meer laten stromen van je levensenergie 
 • Je lichaam weer meer voelen
 • Zelfliefde vergroten
Geloof me niet op mijn woord, maar lees ook wat anderen zeggen. Mijn website geeft je een indruk van wie ik ben en als je nog meer wilt weten, kun je verder lezen op mijn blogs, Instagram of de over mij pagina. 


Locaties:

Er zijn twee mogelijkheden voor de één op één lichaamswerksessies, de oline coachings sessies doen we via WhatsApp bellen of Skype. 

LEIDEN* - maandagochtend  
AMSTERDAM**  - maandagmiddag of vrijdag
Afwijkende dagen of op locatie bij jou thuis is ook mogelijk in overleg.


* Kastanjekade 14, in een prachtige Yurt van een hele lieve bewuste familie
** Tussen De Bogen 31, in de tantrische ruimte van Helemaal Mona

 

Ja ik wil meer voelen, leven vanuit mijn hart 

Wil je een losse sessie boeken, ik biedt maandelijks een beperkt aantal sessies aan voor iedereen die wil proeven van lichaamswerk. Voel je dat je klaar bent om een heldenreis te maken, je bekende wereld te verlaten en toe aan een diepe tranfsormatie plan dan een Persoonlijk Advies Gesprek in via mijn online tool of stuur me een e-mail.   


Misschien ook interessant?