Yoni-Healing-Toys

Ontdek, stimuleer en de-armour je sensuele en sexy goddess!YoniDelight is sexy toy, gemaakt van natuursteen om jouw erotische en sensuele kant te activeren, helen, en te laten ontwaken. Awaken your sensual goddess! Voel je zeker, laat je seksuele energie meer stromen en leef je potentieel! Weergave:
 

De YoniDelight is perfect voor jou als je:

 • Meer wil voelen tijdens seks met je partner partner
 • De verbinding met je yoni wil herstellen of verdiepen
 • Armour (pijnlijke of gevoelige plekjes) wilt helen
 • Nieuwe manieren van soloseks wilt ervaren
 • Yoni-reflexologie wilt doen
 • Gevoeliger wilt worden in je yoni
 • Intiemer wilt worden met je bff: you ;-)
 • Wilt spelen met seksuele energie
 • Jouw erotische en sensueel potentieel wilt aanwakkeren
 • Je routinematige doe het zelf seks wilt vervangen voor vrijen met jezelf


Voel je een 'ja' in je ontstaan? Bestel dan nu jouw YoniDelight ELIN, YoniDelight LOU of YoniDelight AMI! 

DE PERFECTE MINNAAR
Vraag: Wat vind je van soloseks? Is het  antwoord: A) geen zak aan, ik doe het liever met iemand? OF is het antwoord B) Een kans om de liefde te bedrijven met de persoon van wie je houdt? Neem gerust de tijd om er over na te denken en niet sjoemelen he ;-) 

WE LATEN HET AFWETEN
Ik hoop natuurlijk dat je antwoord B hebt gekozen en jij het heft in handen hebt genomen op te pionieren met jezelf. Toch hoor ik vaak dat vrouwen de verantwoordelijkheid voor hun genot in de handen van hun partner. Logisch want soms wil je gewoon het hof gemaakt worden, krullende tenen zonder dat je hoeft aan te geven hoe of wat. Hier kleeft één nadeel. Je partner kan je maar zover brengen als jij zelf kunt gaan! Hij heeft geen handleiding net zo min als jij die hebt. Jezelf (her)ontdekken, steeds weer opnieuw of anders is voor jullie beiden een pre!

HAPPY HEALTY SOLO ORGASME
Als de voordelen van klaarkomen toch eens verkrijgbaar zouden zijn in een pilletje...Dan zaten we allemaal aan vitamine-Oooohhhh. Klaarkomen of je het nu zelf doet of samen met je partner, de voordelen zijn hetzelfde. En die wil ik graag met je delen.
# 1 Je voelt je gelukkiger
Er komen allerlei stofjes vrij in je lichaam, zoals oxytocine, dopamine en serotonine. Hierdoor voel je je blijer én het helpt je om steviger in je schoenen te staan in stressvolle of angstige situaties.  
# 2 Gezonder
Je hart klopt sneller tijdens orgasme, dit vermindert stress, bloeddruk én versterkt weefsel rond je hart. EN het helpt je met een ​​goede nachtrust te hebben!
# 3 Fijnere menstruatie
Tijdens ovulatie is het makkelijker om sneller een hoogtepunt te bereiken, maar kort voor of na je menstruatie is ze intenser. De liefde bedrijven of zelf je vingers ‘vies maken’ daar rust toch nog wat meer taboe op. Ja ik heb het over periodsex. Toch kan dit helpen je menstruatiekramp verminderen.  
# 4 Meer, meer, meer seks
Doordat je jouw lichaam zelf vaker aanraakt, wordt je verbinding sterker en voel je meer. Meer seks of meer masturberen zorgt door voor nog meer zin in seks. Een win-win-situatie als je het mij vraagt! Je ontwaakt jouw sensuele en seksuele kracht, je hebt meer zin in te leven en bent meer ontspannen.  

SEXUAL HEALING
Sexual healing klinkt heftig en grote kans dat je direct de associatie hebt met vrouwen (of mannen) die het slachtoffer zijn van seksueel misbruik. Toch is dat niet helemaal waar. In een zekere zin hebben wel allemaal healing nodig op dat vlak. En daar is absoluut niets mis mee! Waarom we sexual healing nodig hebben:
# 1 Publieke opinie
Solo sex, vooral voor vrouw, is nog steeds iets dat in de taboesfeer valt. We weten dat jongens het altijd doen, maar meisjes? Natuurlijk doen vrouwen het ook! Maar het is niet iets waarover iedere vrouw makkelijk praat. Zelfs niet in de veilige gesloten kring van vriendinnen. Regelmatig blijft het oppervlakkig. Weet jij dit van jezelf of je vriendinnen? Hoe bevredigen we onszelf? Welke speeltjes gebruik je? Wat helpt je om geil te worden? Kijk je prono of poran? Hoe lang duurt je hoogtepunt? Waarover fantaseer je? Etc.
# 2 Onze ouders
Een andere reden voor de noodzaak tot sexual healing heeft te maken met de manier waarop onze ouders reageerden toen we onze geslachtsdelen aan het ontdekken waren. Begrijp me niet verkeerd, je ouders hebben het beste gedaan dat ze op dat moment kunnen. Dat staat niet ter discussie. Ik wil het effect van de reactie aanstippen. De kans bestaat dat je ouders je niet aanmoedigden toen je zelfbevrediging ontdekte op tweejarige leeftijd. Dit laat onbewust een imprint achter die we bijna allemaal met ons meedragen.
# 3 Tweede plaats ...
Het is vaak niet makkelijk om jezelf op de eerste plaats te zetten. We zijn getraind om na te denken over onze kinderen, onze vriend, de weekplanning, boodschappenlijstjes enzovoorts. Hetzelfde geldt voor seks. We zijn getraind om hem te behagen. Dat is niet perse verkeerd, maar kan wat ongewenste gevolgen hebben als we onszelf vergeten. Als je geluk hebt, kom jij klaar voordat hij klaar is, maar in veel gevallen is de mannelijke ejaculaite de eindhalte van het liefdesspel. Toch? Als je jouw behoeften niet op de voorgrond plaatst, zou het zomaar kunnen dat je niet de tijd neemt die JOUW LICHAAM nodig heeft om tot opwinding te komen, je NIET BEVREDIGD bent na afloop. EN dat als je dit te vaak doe je steeds minder zin hebt in seks. Jouw yoni wordt steeds minder gevoelig en je libido loopt terug.

" Knowing yourself is the beginning of all wisdom AND of great sex!" 


Jouw unieke route naar geweldige seks
Waar je route ook begint, hoe je route er ook uitziet. Alles begint met de keuze om tijd te maken voor jezelf. Dus...wat zeg je ervan om een date met jezelf te plannen. Een vast moment in je agenda waarin je iets echt voor jouw lichaam doet. Dat hoeft geen zelfbevrediging te zijn, maar dat mag ook zijn het liefdevol masseren van je voeten, benen, borsten. Wat voor jou goed voelt!  En als het toch uitloopt op een orgasme, is dat alleen maar leuk meegenomen. Je verdient het om je gelukkiger, gezonder, blijer te voelen. Om jouw route te ontdekken, begin nu met jouw avontuurtje met de YoniDelight.

WAAROM SOLO?
De YoniDelight is een geweldige toy die je alleen of met je partner kunt gebruiken. Maar denk aan dit wijze zeggen. Aristoteles: 'Jezelf kennen is het begin van alle wijsheid' en ik wil daaraan toevoegen 'het begin van fijn seksleven’. Als jij weet hoe jij je lichaam moet ontspannen, waar je opgewonden van raakt, welke delen van je clitoris het gevoeligst zijn, hoe je aangeraakt wilt worden, hoe snel je aangeraakt wilt worden en moet hoeveel druk ben je al zoveel verder! En sommige dingen zijn gewoon een beetje makkelijker als niemand je kijkt:

 • De tijd nemen die jouw lichaam nodig heeft  
 • Afstemmen op wat je voelt in je yoni en lichaam  
 • Wanneer je yoni ‘nee’ zegt, daarnaar handelen  
 • Nieuwe pleasure-spots ontdekken  
 • Vertragen in je aanraking


MEER WETEN?
Mirjam, oprichter van PussyStore, vertelt je alles over YoniDelight in een intieme podcast die zij samen met Melanie Swan, oprichter van de SacredWomb, heeft gecreëerd! Twee sisters die praten over:

 • Wat YoniDelights zijn
 • De voordelen van het spelen met een YoniDelight
 • Hoe je haar kunt gebruiken  
 • Wat de-armouring is en hoe armour zich vormt
 • Hoe kunnen we onze yoni kunnen vrijmaken van spanning en blokkades
 • Hoe we onze grenzen kunnen ontdekken


Luister tot het einde, daar geeft Mirjam twee duidelijke en zeer praktische oefeningen om meer in contact te komen met onze yoni. Of bestel nu jouw YoniDelight ELIN, YoniDelight LOU of YoniDelight AMI!