Yoni Healing Voor Koppels

Jouw Yoni of de Yoni van je partner is een heiligdom! Heilige tempel is dan ook de hoe ‘Yoni’ vertaald wordt. Wanneer we ons beginnen te realiseren dat de vagina heilig is ontstaat er ruimte in ons. Ruimte voor het aanboren en uiten van nieuwe verlangens, ruimte om intimiteit op een diepere manier te beleven, ruimte om elkaar anders aan te raken en ook seks op nieuwe lagen te beleven.
⏃ Boek een partner-sessie
 

WAT HOUD YONI HEALING MET PARTNER IN?

Bij een yoni healing (ook wel yoni de-armouring genoemd) met je partner behandelen we samen (of ik alleen) je hele lichaam. Maar de focus ligt op de yoni. Samen met je partner ervaar, leer en ontdek je niet alleen hoe de yoni ontwapend kan worden, maar ook hoe je verbinding kunt maken met elkaar. De lerende partner kijkt mee over mijn schouder of laadt zich leiden en volgt mijn aanwijzingen op. Waarom een yoni healing met je partner? Misschien weet je wel dat de yoni  als een magneet is voor stress, spanning, schaamte, collectieve pijn en emotioneel trauma. Dit kan armour zijn wat is ontstaan door seksuele relaties, maar dat hoeft niet. De eerste en  daarom ook oudste armour ontstaat in onze kindertijd. De tijd waarin we volledig afhankelijk zijn van onze ouders om te overleven en leren ons te conformeren in plaats van onszelf te voelen. Hoe fijn is het als je partner deze spanning kan helpen loslaten zodat de seksuele energie weer vrij kan stromen, zodat er meer ruimte ontstaat voor intimiteit, verlangens en een verrijking van jullie liefdesleven.  

WAT DE PARTNER YONI DE-ARMOURING VOOR JE KAN DOEN:  

 • Verbinding met je lichaam én yoni herstellen
 • Verhard weefsel in je yoni weer verzachten
 • Blokkades, pijn, emoties of trauma vrijmaken
 • Grenzen voelen en aangeven
 • Een fijner en vrijer (seks)leven
 • Schaamte rondom seksualiteit aangaan
 • Spanning loslaten
 • Dialoog openen

EEN SESSIE BIJ MIJ  

In een partner sessie kijk je als ‘lerende partner’ mee over mijn schouder, support je jouw partner door je liefdevolle aanwezigheid, help je me mee met masseren en als je wilt stel je vragen of maak je notities. Voordat we aan de sessie beginnen, bespreken we eerst jullie wensen, verlangens, wat jullie willen leren en creëren we de voorwaarden die voor jullie nodig zijn om optimaal te ontspannen en je vrij en veilig te voelen. Tijdens de de-armouring nodig ik de ontvanger uit om opgeslagen spanning, pijn, blokkades vrij te maken met de focus in en rond de yoni. Dat doe ik door liefdevolle aanrakingen van het lichaam. De sessie bouw ik langzaam op door te beginnen met een lichaamsmassage zodat jij aan de aanraking kan wennen. Meer weten over hoe ik werk of wie ik ben?

JULLIE ONTVANGEN

 • Een pre-sessie via Skype waarin we kennismaken en ik jullie de ins- en outs van de-armournig leer
 • De sessie zelf - die richten we in naar jullie wensen
 • Yoni Healing Gids - om nog eens rustig na te slaan na de sessie

DEZE SESSIE IS VOOR KOPPELS DIE:

 • Willen stoppen met het beknotten op genot van de vrouw
 • Koppels waarin de vrouw zich vrij(er) wil voelen
 • Koppels die aan sexual healing willen doen

DE VERDOVENDE WERKING VAN ROUTINE 

Misschien herken je het wel dat je wanneer je thuis komt je partner routinematig een kus of knuffel geeft. Terwijl je een ‘hallo-ik-ben-er-kus’ geeft of ontvangt ben je er eigenlijk niet helemaal bij. Dat is in het aanraken van of het aangeraakt worden van je partner in sensuele zin niet anders. Wanneer die aanrakingen onbewust zijn of onbewust ontvangen worden heeft het weinig effect. Je doet wel iets, maar het komt totaal niet aan. Dit is niet iemands schuld of fout, we weten gewoon niet beter of zijn we te moe of te bang voor meer intimiteit. Toch is de bewuste aanrakingen waar het vrouwenlichaam en de yoni naar verlangen. Zacht, liefdevol, uitnodigend en belangeloze en geduldige aanrakingen zijn een uitnodiging voor de yoni om te openen. 
 


“Het is van wezenlijk belang dat de vrouw zich werkelijk veilig in bemind voelt. Of zich minimaal gewaardeerd. Wanneer aan deze voorwaarden is voldaan, laat iets in haar los en kan de alchemie plaatsvinden” 

Het Magdalena Manuscript | Tom Kenyon & Judi Sion


 

Ook interessant voor jullie


Wie ben ik...

Mijn naam is Mirjam en ben gevoelig net als iedere man & vrouw op deze aardbol. Leven deed ik vooral vanuit mijn hoofd en sloot me daarmee af van alles om me heen inclusief mijn partner. Helaas heb ik net als vele anderen nooit geleerd om mijn lijf te voelen, maar vooral geleerd om me af te stemmen op wat mijn omgeving verlangd; mijn partner, vrienden, collega's leraren en wat de maatschappij van mij verwachtte. Ik sloot me af van het leven, van seksualiteit, van genot en legde de verantwoordelijkheid voor het gemis buiten mezelf. Zonder dat te weten!
Vipassana Meditatie, Ecstatic Dance, Ayahuasca, De-armouring, Tantra maakten me steeds een stukje meer wakker. En ik ben nog steeds op reis naar mooiere plekken in Mijn Eden. ;-)  
Meer over mij

Nu kan ik zeggen dat ik al die tijd totaal niet in mijn lichaam leefde. Wist ik veel?! Terwijl het lichaam, mijn lijf juist de ingang is naar voelen, naar leven, naar Mijn Eden en naar intimiteit met mijn partner. Je hoeft helemaal geen tantrica of professional om hiervan met je partner de vruchten te plukken. Hoe meer je het doet hoe beter je hierin wordt. En iedere sessie die jullie samen doen is anders. Ik beloof jullie dat de-armouring niet alleen jullie seksleven zal verbeteren, maar jullie communicatie, meer openheid en wederzijds begrip en er een andere manier komt om met elkaar in verbinding te gaan.

 

"You can only go as fast as the slowest part of you feels safe to go!" 

Karen Drucker - Gentle With Myself

Leuk om te lezen

Ik schrijf graag over mijn eigen ervaring. Omdat ik het leuk vind mijn ervaring en lessen met je te leren. En wie weet raak jij geinspireerd. Hoe fijn zou het zijn als we ons steeds vrijer en meer onszelf voelen. Hieronder een selectie die leuk is voor koppels. 


Contact

Misschien voel(en) jij/jullie een 'jaaa' dat lijkt me tegek Wil je een koppel sessie boeken? Stuur een email naar info@youreden.nl
De sessies zijn op locatie in Amsterdam of bij jullie thuis. Wonen jullie binnen een straal van 50kim dan kom ik kostenloos naar jullie toe.  

Locatie:
Tussen De Bogen 31
AMSTERDAM

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.