Yoni Healing Initiatie

1:1 bodywork voor veiligheid, transformatie, pleasure, orgasme


De yoni healing initiatie initiatie is voor vrouwen klaar zijn met: zichzelf klein te maken; zichzelf als slachtoffer zien van een situatie, op de automatische piloot leven en zonder het door te hebben veel voor anderen doen én hun eigen Self Care naar de achtergrond hebben verschoven. Lieve vrouw, als je yoni vrij is, dan kan de energie stromen vanuit je basis naar de rest van je lichaam en van je lichaam naar je basis. Kies je voor deze initiatie dan zeg je 'ja' tegen totale zelfliefde én ben je klaar om Self Care op dagelijkse basis uit te nodigen. En met Self Care bedoel ik niet alleen huffy fluffy sh*t zoals chocolade en rozenblaadjes in je bad maar OOK de dappere keuze om het leven te creeren waarvan je niet hoeft te ontsnappen met drank/drugs, Netflix, social media etc. Dat vraagt lef en toewijding om de relatie met je lichaam, emoties en seksualiteit te transformeren. Stel je eens voor dat je één bent met je lichaam, emoties en seksualiteit? Wie zou je dan zijn, wat zou je dan doen?   
 

➵ Plan je klikgesprek gg

 
 
 

Download gratis mijn Yoni Healing E-book, 6 eenvoudige stappen om zelf je yoni healing te starten en je self empowerment journey te maken.


Leef jij vanuit angst of liefde?

Leef je vanuit angst, is je lijf meer verkrampt en laat je yoni dat ook aan je zien. De energie kan daar niet vrij stromen in je basis. Hoe weet je of dat zo is? Je...

 • Bent niet in staat om diepe orgasmes te ervaren 
 • Ervaart helemaal geen orgasmes
 • Hebt last van vaginale droogheid
 • Voelt nauwelijks of voelt geen sensaties in je yoni
 • Hebt verhard weefsel in je yoni aan de wand
 • Clitoris heeft veel - hard en snel nodig om tot een climax te komen
 • Ervaart pijn tijdens het vrijen
 • Hebt een harde of overgevoelige baarmoedermond

Zo binnen zo buiten 

Zo boven, zo benenden, zo binnen zo buiten luidt het gezegde. Als je yoni deze symptomen vertoont, vertaald dat zich ook op de een of andere manier naar buiten toe. Een niet vrije yoni vertaald zich o.a. in bijvoorbeeld...

 • Je zegt ‘ja’ tegen dingen waar je niet echt blij van wordt, zo geef je jouw kracht weg
 • Je slikt je emoties weg, het is ongepast, nu niet de juiste tijd of het voelt ongemakkelijk
 • Je verbergt jezelf achter schaamte, angst en schuldgevoelens soms zonder dat te weten
 • Je gaat nog even door ook al ben je moe, gooit er nog een koffietje tegen aan
 • Je verdooft jezelf met sociale activiteiten zoals Netflix of je social media feed
 • Je vertelt je partner niet wat je echt voelt, verlangt of niet wilt want bent diep down bang voor afwijzing

Bovenstaande voorbeelden lijken kleine dingen, maar de impact op lange termijn is enorm! Steeds wanneer je 'ja' zegt tegen de ander en 'nee' tegen jezelf, raak je een stukje verder verwijdert van jezelf. Je geeft jouw kracht weg, bent slachtoffer van de situatie, legt de schuld buiten je. En dat is niet zo gek, zo worden we getraind. 

Ik geloof dat de meeste van ons in meer of mindere mate een yoni hebben die niet helemaal vrij is. Dat is opzich niet erg, daar kun je prima oud mee worden. Maar de vraag is wil je dat? of hoe wil je oud worden? Settel je voor een middelmatig leven, of zeg je ja tegen een bezield leven en leer je jouw lichaam, emoties en seksualiteit te gebruiken als raadgevers?

Er is meer

Ergens begint iedere persoonlijk transformatie met een sluimerend, onbehaaglijk gevoel die vergezeld gaan met gedachten als 'is dit het?' of "er is meer."  Als je dat eenmaal voelt heb ik nieuws voor je. Er geen weg meer terug.  Het maakt niet uit hoeveel je jezelf verdooft met sociale media, Netflix, alcohol, drugs of koffie dates etc. Dat gevoel - the spark of your soul die zegt er is meer - kun je proberen te doven, maar de realisatie is onomkeerbaar. Iets in jou heeft geproefd van de goddelijke bron en wil voluit leven.  

Yoni wijsheid

Laten we spanning, trauma, overtuigingen in ons bekken los & integreren we de wijsheid van onze yoni? Dan gaan we voller leven en open we zelf geleidelijk de poorten naar Eden. Jouw paradijs.  Dat klinkt groots he? Maar denk er eens over na. Over ‘de yoni’...
Niet alleen jij, maar alle mensen om wie je geeft komen uit de yoni. Dat is hoe krachtig ze is. Ze is in staat menselijke leven te creëren vanuit het niets. Dat is toch magisch?! De poorten waardoor het leven geboren wordt, zowel fysiek als energetisch. Ideeen dromen etc. 

Magneet voor spanning

Je yoni is een magneet voor spanning, stress en trauma. Het weesfsel heeft een cellgeheugen en slaat jouw ervaringen, zowel de fijne en minder fijne op. Is de energiestroom in je bekken geblokkeerd, dan beinvloed dat je hele wezen.  

De initiatie is voor vrouwen die...

 • ‘Ja’ willen zeggen tegen de grootsheid van het leven
 • Belemmerende overtuigingen rondom seksualiteit willen vrijmaken
 • Hun yoni willen eren als heilige ruimte 
 • Willen creëren in plaats van verdragen als pleaser/slachtoffer
 • Hun kracht willen voelen
 • Seksuele energie willen laten stromen

Mijn rol

Mijn rol in jouw verhaal is niet alleen om een veilige container te bieden tijdens het ritueel, maar ook in de voorbereiding je gids, cheerleader, coach en vraagbaak te zijn wanneer je op de golven van je ups & downs surft. Do you feel excited to work with me? 
 


“True self-care is not soft baths and chocolate cake. It’s making the choice to build a life you don’t need regular escape from.” Brianne Wiest

 

Wat je ontvangt

De yoni healing initiatie is een commitment aan jezelf en het ontwikkelen van zelfliefde die verder gaat dan chocolade en romcoms als je je klote voelt. De Yoni Initatie is een vier weeks een op een programma met een yoni ritueel om jou te openen voor jezelf. Ben je klaar om een nieuw hoofdstuk te starten, een hoordstuk waarbij jij de creator bent van jouw leven, een waarbij je jezelf commit om de deuren van Your Eden te openen?

Ga je hiervan 'aan', dan is het enige dat je moet doen een intake inplannen via mijn online bookingstool Calendly.  Plan een klik gesprek

De intake is een cliënt - coach klikgesprek, 100% vertrouwelijk en kostenloos en je hebt ruimte om je vragen te stellen. Jij voelt of je een ja voelt voor de initiatie met mij en of je jezelf daarvoor wilt inzetten. 
 
 • Week 1: Voorbereidings Call & Seksuele Blauwdruk - 60 minuten (Zoom)
  Samen kijken we naar waar je nu staat, bekijken we aan de hand van een vragenlijst je seksuele blauwdruk én waar je naartoe wilt. Op basis daarvan geven we de 1 op 1 bodywork sessie aan de hand van jouw behoeften. Tijdens de sessie doen we practice, welke dat is hangt af van waar je behoeften liggen die je kunt doen ter voorbereiding. Aan het einde ontvang je mijn Yoni Healing Initiatie Werkboek met opdrachten en reflectievragen.
 • Week 2: Yoni Healing op locatie 3 uur - Rotterdam/Amsterdam
  • De yoni healing initiatie afgestemt op je individuele behoefte
   • Openings ceremonie (eventueel met cacao)
   • Coaching 
   • Yoni Healing  
   • Closing ceremonie
 • Week 3: Integratie Sessie 60 minuten (Zoom)
  Ongeveer één week na onze sessie plannen we de integratie sessie. Samen kijken we naar de pieces of gold én de stukken die in jou zijn aangeraakt of de zaken waarvan je dacht dat ze naar boven zouden komen. Tijdens dit gesprek komen we tot een aantal praktisch vervolgstappen om wat er is vrijgemaakt tijdens de yoni healing in dagelijks leven te integreren.  
 • Week 4: Reflecteer & Go deeper - 60 minuten (Zoom)
  Je hebt ervaring opgedaan, je ervaring geintegreerd en komt daarin niet verder, zou dieper willen. Je hebt vragen. Deze sessie is bedoelt om één of twee weken (wat voor jou fijner is) met de ervaring en inzichten die je hebt nog een laagje dieper te gaan zodat alle inzichten naar je aardse lichaam doorsijpelen. 

Ja, ik wil de yoni initiatie

Als je een ja voelt, is het enige dat je voor nu hoeft te doen een vrijblijvend gesprek met mij in te plannen, Plan een klik gesprek. Ik vraag je wat vragen in te vullen, deze dienen als input voor ons gesprek en worden alleen door mij gelezen. Ik bel je via Skype of WhatsApp, tijdens dit gesprek:

 • Voelen we beiden of er een coach-client klik is
 • Ontvang je de coachingsvoorwaarden
 • Beantwoord ik met alle liefde je vragen

De investering

Deze initiatie vraagt moed, toewijding en doorzettingsvermogen om te investeren in jezelf.  De investering voor deze vier weken, het werkboek, het ritueel en de drie coachingssessies bedraagt €1.250,-*

Misschien schrik je van het bedrag en denk je is dat het wel waard? Dat kan ik me goed voorstellen en jij bent de enige die die vraag kan beantwoorden. Als je dat doet, stel jezelf de vraag, wat kost het me als ik niets doe?  

Prijs voor particulieren is inclusief btw, betalen in 2 termijnen is mogelijk. 
 

Download gratis mijn Yoni Healing E-book, 6 eenvoudige stappen om zelf je yoni healing te starten en je self empowerment journey te maken.

 

Ik heb interesse wat nu?

Als je een 'ja' voelt dan is het enige wat je moet doen een klikgeprek inplannen. Hierin voelen we beiden of er een klik is, ontvang je de coachingsvoorwaarden en beantwoord ik met alle liefde je vragen. Plan een vrijblijvend klik gesprek.