Yoni Healing

Verlang je ernaar om te leven vanuit jouw kracht, je intuïtie, je hart als kompas te gebruiken en in verbinding te staan met je gevoelswereld en innerlijke wijsheid? Met een vrije yoni leef je vanuit diepe verbinding met je vrouwelijk intuïtie, is je hart jouw kompas, sta je volledig in verbinding met je gevoelswereld en innerlijke wijsheid. Yoni Healing kan je alleen ontvangen (solo sessie). Of kies voor een Yoni-Healing met partner of om het vanaf jou bank zelf te leren na een Skype Sessie.
⏃ Boek een solo-sessie
⏃ Bekijk prijslijst & services


WAT IS YONI DE-ARMOURING

Yoni healing richt zich op het vrijmaken van blokkades in en rond de yoni. Yoni is Sanskriet voor vagina en wordt ook wel vertaald met heilige tempel.  Deze heilige tempel is de plek van waaruit nieuw leven geboren wordt, creatieve ideeën ontstaan en waar onze kracht zit. Maar ook de plek die snel vervuild raakt. Onze Yoni is als een magneet voor stress, spanning, schaamte, collectieve pijn en emotioneel trauma. Dit kan armour zijn wat is ontstaan door seksuele relaties, maar hoeft niets met seks te maken te hebben. De eerste en oudste armour ontstaat in onze kindertijd. De tijd waarin we volledig afhankelijk zijn van onze ouders om te overleven. Armour is dan ook niet perse slecht, het helpt ons om te overleven. Alleen kan het goed zijn dat we die ‘schroefjes’ net iets te strak hebben staan en deze armour ons belemmerd om vrij en onszelf te zijn.
 

WAT YONI DE-ARMOURING VOOR JE KAN DOEN 

 • Verbinding met je lichaam én yoni herstellen

 • Blokkades, pijn, emoties of trauma vrijmaken

 • Verhard weefsel weer verzachten

 • Grenzen voelen en aangeven

 • Een fijner en vrijer (seks)leven

 • Schaamte rondom seksualiteit aangaan

 • Spanning loslaten

 • Meer voelen tijdens seks

 

IETS VOOR JOU ALS JE:

 • Weinig energie hebt  

 • vaak leeg en onvervuld voelt

 • Het lastig vindt om ‘nee’ te zeggen

 • Wat je doet ervaart als ‘moeten’ in plaats van ‘willen’

 • Vaak eerst aan anderen denkt, dan pas aan jezelf

 • Regelmatig over je eigen grenzen gaat

 • Het moeilijk vindt jezelf te uiten


WAT PAST BIJ JOU?

Een yoni de-armouring is niet niets. Ik weet nog mijn eerste keer, ik vond het doodeng. Super spannend en huilde al voordat ik uberhaupt een voet over de drempel had gezet. Het is niet voor iedereen om een een op een sessie te ontvangen, of met een partner. Daarom biedt ik verschillende mogelijkheden.

 • Solo sessie - bij jou thuis of in Amsterdam - €180,-

 • Partner sessie -  bij jullie thuis of in Amsterdam - €260,- 

 • yoni de-armouring training - Online Sessie zodat je de basics hebt om jezelf te de-armouren €66,-

HOE ZIET WERKEN MET MIJ ERUIT?

Ik ben er om jou te begleiden de verbinding met je lichaam te versterken. We starten met een korte vragenlijst via email, zo kan ik je een beetje leren kennen en beoordelen of we een goede match zijn.

 • Nadat je een afspraak hebt gemaakt voor onze sessie, bereid je je lichaam, geest en ziel voor. Als dit moeilijk klinkt, maak je geen zorgen ik ben hier om je te helpen bij elke stap van de weg.
  • Je doet dit door te voelen wat je bedoeling is. Schrijf het op een stuk papier en deel het met mij
  • Past je eten aan op de dag van de sessie. Dit betekent licht eten en geen koffie drinken
  • Oefent om in de ontvangstmodus te komen met mijn 'in ontvangende modus komen' geleide meditatie.
 • Je ontvangt een één-op-één de-armouringsessie van 2,5 uur.
  Wij doen dit ofwel in mijn ruimte in Amsterdam of bij u thuis. Als je in een straal van 50 km van Leiden woont, kom ik gratis bij jou langs.
 • Een of twee dagen na de sessie checkt u met mij in met een telefoontje, e-mail of spraakbericht zodat we samen de volgende mogelijke stappen kunnen bepalen.
 • En natuurlijk krijg je mijn nummer voor het geval je het gevoel hebt dat je moet praten.

DE SESSIE ZELF
Een Yoni de-armouring sessie duurt 2,5 uur. De sessie begint met het ophelderen van jouw wensen, grenzen en verlangens onder het genot van een kopje thee. Daarna nodig ik je uit tegenover mij op de warme mat te zitten. We maken verbinding met elkaar en jouw intenties én grenzen. Dat is een goede basis van waaruit ik start met een lichaamsmassage en het openen van je energiekanalen.  Vanuit mijn intuïtie en zachtheid nodig ik je uit te ontspannen zodat je armour (je harnas en alles wat je op dit moment tegenhoud om vrij(er) te leven) die klaar is vrij te komen daar de ruimte voor krijgt. Als jij er klaar voor bent, begin ik aan de yoni-healing.  Dit is een combinatie van massage en drukpunten in en rond je yoni om de opgehoopte spanning los te maken. Na de sessie is er tijd om rustig na

JA IK WIL EEN SESSIE  

Misschien voel je NU al een 'jaaaaaa' ik vertrouw Mirjam en wil je een graag sessie boeken. Stuur dan een mailtje naar info@youreden.nl.
Of misschien twijfel, is het nog niet je tijd, ben ik niet de juiste persoon voor jou of wil je nog wat meer info om jezelf te overtuigen. It's all good. Check gerust mij blog, mijn Instagram account om mij wat beter te leren kennen. Of vraag een kennismakingsgesprek aan, deze is kostenloos wanneer je een sessie bij me boekt. 


Your Eden is de plek in jezelf van waaruit je liefhebt en leeft vanuit zachtheid en overgave. Je lichaam, Emoties, Seksualiteit & Spiritualiteit zijn jouw tools naar die magische bestemming. En ik ben hier om jou daarbij te begeleiden.
↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 


Iets over mijn reis

Ik ben Mirjam, gevoelig net als iedereen op deze aardbol maar leefde vooral in mijn hoofd en sloot me af van alles om me heen. Ik heb nooit geleerd om mijn lijf te voelen en onbewust vooral geleerd om me af te stemmen op wat mijn omgeving; mijn partner, vrienden, collega's leraren en wat de maatschappij van mij verwachtte. Ik sloot me af van het leven, van seksualiteit, van genot en legde de verantwoordelijkheid daarvoor bij anderen. Zonder dat te weten! Vipassana Meditatie, Ecstatic Dance, Ayahuasca, De-armouring, Tantra maakten me wakker en ik ben nog steeds op reis. ;-)  
Meer over mij

Nu kan ik zeggen dat ik al die tijd totaal niet in mijn lichaam leefde. Wist ik veel?! Terwijl het lichaam, mijn lijf juist de ingang is naar voelen, naar leven, naar Mijn Eden. De heilige plek waarin ik voel en weet dat ik de creator ben van mijn leven, waarin synchronisiteit zich meer en meer voordoet, waarin mijn lichaam steeds fijner voelt. En het is mijn missie vrouwen & koppels te inspireren en begeleiden weer in je lichaam te komen. Your Body Knows. Het is de veiligste en mooiste plek die er is. Het is veilig om te voelen.

 

"You can only go as fast as the slowest part of you feels safe to go!" 

Karen Drucker - Gentle With Myself


 


Meer over Armour

HOE ONTSTAAT ARMOUR

Armour hebben we in een zekere zin allemaal en de trauma’s die dat veroorzaken ook! Dit ontstaat doordat we jeugdtrauma, dagelijkse stress, angsten en pijnlijke ervaringen niet van ons weten af te schudden, ook als is de situatie voorbij. Onze yoni is hier extra gevoelig voor, ze is als een magneet voor spanning en houdt onze eerste én oudste spanning vast. Armour in je yoni kun je voelen als harder weefsel en concentreert zich vaak rondom de vaginaopening en baarmoedermond. Grote kans dat je ouders je niet aanmoedigden toen je baby of kleuter jouw seksueel genot begon te ontdekken. En kreeg je daardoor het gevoel dat je het stiekem moest doen. Of misschien heb je een vervelende seksuele ervaring gehad. Dat kan in het meest extreme geval seksueel misbruik zijn, maar kent mildere varianten zoals het toestaan van penetratie. Denk bijvoorbeeld aan het ondergaan van seks terwijl je niet (meer) volledig opgewonden bent. Of een bevalling die niet goed verliep, een gynaecoloog die iets te plots naar binnen gaat.


DE EFFECTEN VAN ARMOUR

Met armour in je yoni kunnen we prima oud worden en het is niets om ons voor te schamen! Maar het is niet helemaal zonder gevolgen. Armour beïnvloedt de verbinding met ons lichaam, energielevel, libido, levenskracht, de sensitiviteit van onze vagina’s en ons ook seksleven. Hebben weer meer armour, dan voelen we ons vaak minder sensueel of seksueel en staan we minder vrij en open in ons leven. Het is niet voor niets dat in Taoïstische en Tantrische tradities seksuele energie als levensenergie wordt gezien. Stroomt je seksuele energie, dan stroomt je leven.  
Meer over de-armouring
 


Wat je misschien ook interessant vindt...