Womb Healing Ritueel
Wombhealing Ritueel - 1 oktober

De 13e rite van de baarmoeder is een een eeuwenoud vrouwen ritueel van de Inca's, de Q'eros indianen uit Peru, welke nu doorgegeven wordt over de wereld.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 44,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

WORKSHOP HEALING RITUAL

  • 1 oktober
  • 19.00 - 22.00
  • Yoga Studio Zowat aan Zea
  • Door: Sietske & Mirjam
OMSCHRIJVING

"
Thuis, warm, zacht, veilig. Gedragen, geïnspireerd, creatief, stromend. Verbonden. 
Dankbaar. EXCITED"


Woorden die vrouwen gebruiken als ze zich (opnieuw) verbinden met hun bekkengebied. Het gebied waar het gevoel van basisveiligheid en vertrouwen huist. De creatieve levensstroom en seksuele levensenergie, het plezier. Veel vrouwen dragen bewust en onbewust oude emoties en pijn met zich mee en slaan dit op in de baarmoeder.

✨De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven. ✨

De baarmoeder is zo veel meer dan een ruimte waarin baby's groeien. Het is het centrum van potentieel, creatiekracht en levenslust.

Vanwege levenservaringen of overgedragen pijn en verdriet in de vrouwenlijn is een deel van de verbinding met onze baarmoeder en onze vrouwelijke kracht verloren gegaan. Je mag je weer herinneren wie je werkelijk bent. Volledig krachtig en ook zacht, liefdevol en wijs.

De 13e rite van de baarmoeder is een een eeuwenoud vrouwen ritueel van de Inca's, de Q'eros indianen uit Peru, welke nu doorgegeven wordt over de wereld. Door de zachte energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is wordt de vrouwelijke kracht versterkt.

Deze rite van de Munay Ki staat volledig los van andere Munay Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden. Het getal 13, staat voor de 13 manen. Vrouwen die de rite ontvangen hebben kunnen de rite weer doorgeven.

Ook wanneer je geen baarmoeder meer hebt, kun je de baarmoederheling ontvangen.

YOUR GUIDES
Sietske In 2011 maakte ik kennis met sjamanisme, doordat ik de inwijdingen van Munay Ki mocht ontvangen. Het opende een pad van ontwikkeling en heling en bracht mij in verbinding met mijn vrouwelijke energie. Deze verbinding verdiepte zich nog meer nadat ik de rites van Nusta Karpay en de 13e rite van de baarmoeder ontving. Ik vond mijn plezier, mijn creatiekracht en levensenergie terug en voel me meer verbonden en geaard. Prachtig om de rite te mogen doorgeven. https://jadelune.nl/

Mirjam: Tijdens de Priestess of Avalon training in 2016 ontving ik de 13e rite van de baarmoeder op een van de meest bijzondere plekken van Engeland. White Spring Well in Glastonburry. Terugkijkend was deze training, dit ritueel, een belangrijk keerpunt in mijn leven. Het opende de deuren naar voelen, het vrouwelijke en naar de onschuld van mijn seksualiteit. Dit pad is er eentje die zich dagelijks opnieuw blijft ontvouwen en ik vind het super spannend en leuk dat ik dit nu met Sietske mag doorgeven aan jou!

KORTING 
Heb je een beperkt budget of heb je de rite al een keer ontvangen maar wil je hem nog een keer ontvangen? Dan hebben we een €11,- korting voor je en betaal je €33,- ipv €44,-
Gebruik de kortingscode "wombkorting".

RESTITUTIE
Geen restitutie mogelijk van het aangekochte kaartje, ben je zelf ziek kun je het kaartje doorgeven aan een vriendin.