Uurtje Helderheid

via Zoom ben ik voor jou een luisterend oor, een spiegel, je cheerleader of inspiratiebom voor concrete actiestappen en tools 
 
Deze Zoom afspraak is voor alle vrouwen, mannen of koppels die eventjes spaak lopen, stagneren, meer verdieping willen opweg naar je mooiste (seks)leven. Jij praat, jij bent het centrale middelpunt en ik vraag, spiegel, reflecteer en begeleid je naar de kern of reik tools aan om je opweg te helpen om je situatie te omarmen en verbeteren.  

Vraagstukken voor uurtje helderheid
  • Mijn libido is al lange tijd laag en ik weet niet hoe ik dat repareer
  • Ik ervaar wel zin in seks, maar ervaar remmingen op mijn seksueel genot
  • Ik loop vast met mijn partner én met mezelf
  • Hoe begin ik zelf op mijn pad van Self Pleasure
  • Hoe kan ik werken met een yoni ei/yoni delight?
  • Oefenen met het praten over seksualiteit, grenzen en verlangens 
Hoe werkt dit uurtje helderheid? 
  • Stuur een mail naar info@youreden.nl
  • Laat me weten waar je het over wilt hebben met me
  • We plannen een afspraak in voor ons uurtje helderheid via Zoom 
  • Als je wilt, nemen we het op zodat je nog terug kunt kijken
Mijn Achtergrond, waarom ik?
Mijn naam is Mirjam, misschien ken je me van Instagram kanaal @your_eden_, van mijn nieuwsbrieven of volg je me al een tijdje op andere manieren. Zo niet, kun je hier meer over mij lezen. En... in het kort kan ik je alvast vertellen dat ik nog niet heel lang geleden seks vies vond, met gemak een 'nooit meer seks' contract wilde tekenen, mijn libido gedaald was tot een nulpunt en ik bestempelde mezelf als seksueel op slot, inferieur, minder. 

Maar...het leven wilde iets anders van me. De-armouring kwam eerst op mijn pad, daarna tantra (bij House Of Tantra) daar begon mijn reis om thuis te komen in mijn lichaam inclusief mijn yoni en borsten, blokkades vrij te maken en aanwezig te zijn en blijven tijdens oncomfortabele ervaringen. Later leerde ik plezier toe te staan en werd de pleasure queen geboren. De vrouw die wist dat ze zelf voor haar genot te zorgen had (solo en met partner) en nu ben ik voorstander, student en mentor van de yin & heilige seksualiteit. En seks gaat bij mij eigenlijk nooit om seks. Je mooiste seksleven is een bijproduct omdat je in alignment leeft, in je lichaam zit en je turn-on volgt en als je wilt, kan ik je daarbij ondersteunen via een uurtje helderheid.   

Gratis e-books & cursussen

➵ Gratis E-book: Yoni Healing + 6 geheimen voor meer orgastisch genot (t.w.v. €37,-)
➵ Gratis Workhsheet: Open je Mind & Body voor Sexual Freedom 11 vragen voor jezelf én je partner
➵ Gratis E-mail cursus: Hoe gebruik je jouw Healing Toy?  t.w.v €22,-
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 90,00 *
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00