"Ik wil gewoon mezelf zijn, mijn grenzen aangeven én mezelf omarmen..."


Ben jij een bewuste & sterke vrouw en herken je je hierin? 


Hoe vaak worstel je met het voelen van je lichaam en dus ook het voelen van je verlangens en grenzen? En als je dat uberhaupt al voelt, durf je dan voor jezelf te kiezen ook al weet of denk je te weten dat je omgeving wat anders van je verwacht? Ik heb het hier over niet alleen over intieme situaties in de slaapkamer, maar ook situaties op werk, binnen je relatie of met vrienden. 

Je vraagt jezelf af steeds af "Hoe moeilijk kan het zijn om te zeggen wat ik wil?!" Je zegt tegen jezelf "De volgende keer zeg ik het gewoon". Toch lukt het steeds niet. Of..Of je weet helemaal niet wat je wilt, maar voelt je wel wat ontevreden. Om deze ongemakkelijke gevoelens niet te voelen verdoof je jezelf met Netflix, social media en koffiedates. Je zit in een loop. En steeds weer doe jij dingen die je eigenlijk niet wil én gaan anderen over je grenzen. Het gevolg? Je batterijtje loopt leeg. Je voelt je (seksueel) ontevreden, uitgeblust en vlak, terwijl je juist jezelf wilt zijn. Vrij en blij. 

 • Je ervaart geen of vlakke orgasmes 
 • Je hebt weinig energie om de dingen te doen waar je blij van wordt
 • Je vindt het lastig om 'nee' te zeggen en je grens aan te geven, je 'slikt' liever de pijn
 • Je ervaart wat je doet als een 'moeten' in plaats van willen 
 • Je vindt het normaal om voor iedereen te zorgen én jezelf te vergeten   
 • Je voelt je onzeker en wankel wanneer je je wensen of grenzen uitspreekt
 


Jij kunt ook jezelf zijn, vrij, creatief én blij.


Toch geloof ik dat het voor jou mogelijk is om schaamteloos jezelf te zijn in bed, op werk en daarbuiten. En dat jij ook in staat bent om jezelf te voelen én jouw verlangens & grenzen aan te geven. Misschien ervaar je nog blokkades (armour) in de vorm van negatieve overtuigingen, spanning en stress en weet je niet zo goed waar je moet beginnen. Herkenbaar? Weet dit. Je hebt gewoon nog niet geleerd om beste vriendjes te worden met je lichaam, emoties, seksualiteit én spirit.  

Schaamteloos jezelf zijn in welke situatie dan ook zie ik als een levenswerk. En mijn persoonlijke missie. We zijn continu in ontwikkeling ook al zie of voelen we dat zelf niet. En de wereld is dat ook. Het gaat hierin om jouw eigen balans te vinden met je lichaam als compas. Die vertelt je namelijk in iedere situatie wat je wilt. Met de online training Seksueel & Eigenwijs ga ik jou dat leren. Het is de perfecte combinatie tussen online materiaal én drie één op één calls.   

 

Dit is voor vrouwen die:

 • Zich goed willen voelen en daar hun priortiet van willen maken
 • Een tikkeltje meer egoisme willen ontwikkelen 
 • Klaar zijn voor een volgende stap
 • Van hoofd naar lijf willen
 • Willen leven in plaats van overleven
 • Zelf de regie over het leven willen voeren
 • De diepte van het leven willen voelen
 • Van binnen naar buiten willen levenIk was 'The Good Girl', beroeps-pleaser en had geleerd te denken.  


"Als je kan leren, moet je dat doen" zei mijn moeder. Dat deed ik. Ik ging van mavo naar vwo en koos daarna voor Rechten aan de Universiteit van Leiden. Tijdens mijn studie haalde ik slechts éen onvoldoende en ronde deze binnen 4,5 jaar af. Sneller dan de gemiddelde student, want ja dat hoort dacht ik. Ik was getraind om te doen wat van me verwacht werd. Op school, werk, in mijn relatie en sociale situaties.  

Niet zo heel erg lang geleden woonde ik samen met een hoogopgeleide knapperd in een eensgezinswoning in het centrum van Leiden. En ik had een baan bij een leuk internetbureau. Ook in Leiden. We dachten soms aan kinderen, maar richtte ons meer op elkaar, vrienden en feestjes. Toch klopte er iets niet. Als ik het nu zou moeten samenvatten zou ik zeggen. Ik leefde niet. Niet echt en voelde me niet echt gelukkig. Dat was ook terug te zien in mijn sexdrive. Die was er niet. Ik zat ook seksueel op slot. 

Doordat er een tweede burn-out op de loer lag stopte ik noodgedwongen bij het internetbureau waar ik vijf jaar gewerkt had. Dat was een grote stap. Doodeng, want ik wist niet wat ik wel wilde. Ik belandde in de WW.
Als universitair geschoolde, 'the good girl' en beroeps pleaser had ik niet geleerd om te voelen maar om te denken en kon geen verbinding maken met het willen. Ik kende de taal van mijn lichaam niet. Ik wist niet hoe het was om te voelen. Ik wist niet hoe het was om verbinding te maken met mezelf laat staan met iemand anders. Ik had niet de tools om open over seksuele verlangens te praten of mijn grenzen aan te geven. Achteraf was deze periode een cadeautje. Ook al voelde ik me niet altijd blij en veranderde er veel, ik had de tijd en ruimte om me verder te storten op de-armouring, sexual healing én tantra.  

Did I figure it all out? Nope! Maar ik ben zoveel meer mezelf. Blijer en gelukkiger. En guess what?! Mijn sex drive is terug. Ik voel mijn lichaam én de energie daarin stromen, het word steeds makkelijker om uit het oerwoud van gedachten te komen en 'nee' te zeggen tegen wat mij niet dient. En ik kan heel erg genieten van seks. Een vrijer en blijer leven als mezelf, gun ik iedereen.  


 


Wat ik geleerd heb in mijn reis van denken naar voelen heb ik vastgelegd in de training Seksueel & Eigenwijs.
Jij gaat jouw reis maken met behulp van mijn inzichten, kennis en ervaring. Je leert:

 
 • Wat je pijn- en plezierlichaam is en je emoties te begrijpen
 • Hoe maatschappelijke boodschappen je vormen en beperken
 • Hoe je seksueel temperament eruit ziet 
 • Waarvan je 'aan' en 'uit' gaat als het gaat om seks
 • Hoe je kunt ontvangen en wat jij daar zelf aan kunt doen
 • Wat YoniHealing is en hoe je dat bij jezelf kunt doen
 • Jezelf omarmen als seksueel wezen
 • Zelfliefde te cultiveren
 

 

Zo ga ik te werk 

 

Vier weken lang ontvang je op een vaste dag een mail met je nieuwe lessen én na aanmelding ontvang je natuurlijk je YoniDelight. Iedere week bevat verdiepende audio's, geleide opdrachten én een werkboek voor die week. Alles wat je nodig hebt om (seksueel) meer jezelf te zijn en jou  levensenergie vrij te laten stromen.  

Plus je ontvangt 3 één op één belsessies met mij om je voortgang te bewaken, te delen waar je tegenaan loopt. 

We plannen vooraf onze afspraken in. Dat is de stok achter de deur om ook daadwerkelijk te gaan doen. 
> week 1 
> week 2
> week 4

INVESTERING
De investering voor Seksueel & Eigenwijs bedraagt €444,- inclusief BTW. Je krijgt hiervoor vier weken lang verdiepende audios die je kunt beluisteren via Soundcloud, werkboeken om te downloaden en geleide oefeningen die je allemaal prikkelen én uitnodigen meer jezelf te zijn én de YoniDelight ter waarde van €124,95 cadeau.
Ja, ik meld me aan.

AANMELDEN:
Aanmelden kan via info@youreden.nl. Stuur me ja adres, telefoonnummer én laat me weten wanneer je wilt starten. Dan bel ik je om de onze drie belafspraken in te plannen. 

NOG VRAGEN?
Twijfel je nog of dit iets voor jou is of wil je me eerst even spreken. Dat kan, stuur me een mail en laat me weten wat ik voor je kan doen!

 

Misschien ook interessant?