Polarity Healing 

Tijdens deze donderdagavond sessie creeren we samen via Zoom een Sacred Space waarin alles van jou er mag zijn.  The good, the bad & ugly. 

Polarity Healing is een healings vorm waarbij je jouw bewustZIJN in meditatie, dans ademhaling en geluid gebruikt om je opnieuw te verbinden met de liefdevolle eenheid die je bent. Dit doe je door enerzijds de schaduw volledig toe te laten en anderzijds vanuit je verbeeldingskracht je te verbinden met de situatie waarin je probleem er niet is. Ik weet dat je in spiri-wiri land NIET mag denken of praten in problemen, maar dat het de bedoeling is om te spreken van uitdagingen. Ik zeg f*uck dat! Mijn mensje ervaart problemen en alle gevoelens, emoties en gedachten die daarbij horen. Dat kunnen we negeren, verdoven of begrijpen maar de energie daarvan blijft in ons systeem hangen. Iets blijft hangen en daardoor kan onze levensenergie niet vrij stromen. 

Je probleem echt toelaten 
Welke problemen kunnen het object zijn van polarity healing? Eigenlijk elk situatie, persoon of gedachte die je als zondanig ervaart. Misschien zit je op dit moment niet op je plek als het om werk gaat, ervaar je moeilijkheden in je relatie, issues op seksueel vlak of ervaar je een te kort gaan geld, is je woonsituatie niet wat het is of misschien woekert de 'ik ben niet goed genoeg' gedachte als onkruid door je mensje. In Polarity Healing ga je niet opzoek naar oplossingen, ga je niets analyseren en ga je het ook niet proberen te begrijpen waarom jou dit is overkomen. Het leven mag soms ff f*cking kut voelen, die energie wil gevoeld worden. Als je niet gaat begrijpen of analyseren, wat doe je dan wel? Je ervaring volledig toelaten, jezelf toelaten, ruimte geven aan dat wat is. In meditatie, beweging, geluid ondersteunt door je ademhaling.

Ook focussen op heelheid, joy, bliss en vrede
Mirjam gaan we ons dan alleen focussen op het probleem? Nope! Je gaat ook verbinding maken met het veld van alle mogelijkheden en dat deel van jezelf contacten die aan de andere kant van je probleem leeft. Polarity Healing nodigt je uit om je te verbinden met je essentie, De Liefde, dat wat jij bent in zijn totaliteit. Jij inclusief alles.  

 

You can't rush your healing
Darkness has its teachings
Love? is never leaving
You can't rush your healing


De donderdagavond 

 • We beginnen met een check-in waarbij een broeder of zuster alleen de vraag stelt "Hey, hoe voel je je nu?" en jij 5 minuten de ruimte krijgt te delen (dat kan ook stilte zijn.) 
 • Daarna begeleid ik jou en de anderen in de groep in de Polarity Healing beginnend met een invocatie van de ruimte. Zo creer ik voor én met jullie een Sacred Space in de energie buiten de ruimte en tijd. Jij kunt dan lekker liggen, zitten en je impulsen volgen. 
 • Aan het einde is er voor wie wil nog de mogelijkheid de ervaring te delen. 


Stappen Polarity Healing

 • stap 1: Erkennen van je probleem. Wat mis je op dit moment, is dat niet genoeg geld hebben, een liefdspartner, een baan, een storende gedachte.   
 • stap 2: Zijn met de negatieve kanten, de pijn, onrust, verdriet etc. 
 • stap 3: Zijn met de positieve kanten, blijdschap, vreugde etc.
 • stap 4: Beide polen tegelijkertijd toelaten
 • stap 5: Journalen en navoelen 


Wanneer & waar?

 • Donderdagen 20.00 - 21.00
 • 6 okt, 13 okt, 20okt én 27 okt
 • via Zoom
 • Wordt opgenomen dus kun je terugkijken

Voor wie
Mannen en vrouwen die onvrede ervaren met een bepaalde situatie en willen leren ermee te zijn en een bedding creeren om alles te voelen. 


Hoe is Polarity Healing ontstaan?
Toen mijn kortstondige relatie met mijn ex geliefde eindigde om hele begrijpelijke redenen, was mijn hart verscheurd. Ik had me volledig geopend voor die ene man. Mijn hart, mijn wijsheid, mijn seksualiteit en was bereid om het allerdiepste van mezelf delen. Maar dat kon hij niet op die manier ontvangen. Au, pijnlijk. Voor het eerst in mijn leven ervaarde ik hoe het voelde om afgwezen te worden én de liefde te verliezen. Ook al weet mijn hoofd en de vrouw die echt van zichzelf houdt het met deze man niet klopte, mijn lichaam zei wat anders. Ik in alle staten, boos, woest, verdrietig, ik voelde me gebruikt, wilde het begrijpen en vooral snel er doorheen zodat ik klaar was voor een nieuwe liefde en dit niet hoefde te voelen. Ik realiseerde me hoe lastig het was om tijd te maken voor healing, de totaliteit van de ervaring toe te staan en hoe makkelijk het is om mezelf te verdoven met Netflix, de dating app feeld en in mijn gedachten steeds weer terug te gaan naar bepaalde momenten, de mooie en de niet mooie. De relatie heeft me terug naar huis gebracht, in me bekken, bij mezelf in mijn eigen wond, de afscheiding van de bron en De Liefde. Deze ervaring was én is de voedingsbodem voor Polarity Healing. 

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 33,00 *
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00