LoveUp Kickstart het liefdesavontuur met jezelf

LoveUp♡ is het Online Training & Coachingsprogramma voor ultieme zelfliefde. In zes weken ontdek je jouw oerkracht, de fijne kunst van de zelfbeminning, plezier & intimiteit én open je de deur naar je gevoelswereld via audio's, geleide oefeningen, reflectievragen én één op één coachingscalls. Zo ontvang jij de sleutels voor de kickstart van het liefdesavontuur met jezelf.
>> Ja ik meld me nu aan


Ik ben niet…...genoeg

Ik ben niet…… genoeg? Wat staat er bij jou op de puntjes, goed, knap, slim, rijk, lief? Hoe vaak heb je kritiek op je lichaam of de dingen die je beter had kunnen doen? Worstel je om diepere emoties toe te laten? Voel je wat je lijf nodig heeft? Stroomt je seksuele energie? Weet je wat je wilt tussen de lakens én durf je dat uit te spreken? Kies je voor jezelf ook al weet je dat je omgeving wat anders van je verwacht? Als je vaker ‘nee’ antwoordde dan ‘ja’ dan is dat niet zo gek 80% van de mensen leeft vanuit een te kort. Begin vandaag nog met het ontwikkelen van radicale zelfliefde. Het maakt me niet uit hoe je het doet, met wie je het doet als je het maar iets doet. 

Herken je je hier in?

Het is niet zo moeilijk om gebrek aan zelfliefde te herkennen.
 • Je voelt je ontevreden, maar weet niet wat je wel wilt
 • Je hebt weinig energie om de dingen te doen waar je blij van wordt
 • Je incasseert liever de pijn, dan dat je ‘nee’ zegt tegen de ander.
 • Je spreekt je verlangens en grenzen niet uit 
 • Het is een gewoonte anderen op de eerste plek te zetten én jezelf te vergeten   
 • Je libido is beneden een nulpunt én je ervaart geen of vlakke orgasmes 
 • Je weet eigenlijk niet goed hoe je jezelf moet plezieren
Misschien herken je je wel in meer of mindere mate één van boventaande omschrijvingen. Voor al deze punten geldt dat je je oneindig kunt verdiepen. De reis naar zelfliefde eindigt Nooit. ;-) De kunst is vooral om anders te gaan doen, tools en veerkracht te ontwikkelen wel 'ja' te zeggen tegen de dingen die jou dienen. Daarom heb ik LoveUp♡ ontwikkelt. In zes weken ontdek je jouw oerkracht, de fijne kunst van de zelfbeminning, plezier & intimiteit én open je de deur naar je gevoelswereld zodat je jouw liefdesavontuur kunt kickstarten.


Jij kunt ook liefdevol, krachtig én jezelf zijn  


Ik weet zeker dat het voor jou mogelijk ook mogelijk is om liefdevol, krachtig én jezelf te zijn. Op werk, bij vrienden, je gezin én tussen de lakens. En dat jij ook in staat bent om diep te voelen, jezelf te beminnen, je intimiteitsleven te upgraden én vanuit je kracht aan te geven wat je wel of niet wilt. En misschien ervaar je onbewust blokkades (armour) in de vorm van negatieve overtuigingen, spanning en stress of zit je vast in een niet weten. Of misschien weet je niet zo goed waar te beginnen. Mocht dat zo zijn, onthoud dan dit: Jij kunt dit, jij bent het waard om liefdevol, krachtig en jezelf te zijn. Je hebt gewoon nog niet geleerd, of jezelf de tijd gegund om dit te doen. 

LoveUp is voor vrouwen die:

 • Zich goed willen voelen en daar prioriteit aan geven
 • Klaar zijn voor een volgende stap in hun ontwikkeling
 • Zichzelf op de eerste plek willen zetten 
 • Verbinding willen maken het het lijf
 • De body & mind connectie ultiem willen gebruiken
 • De regie over hun eigen leven willen voeren
 • Een een liefdesrebel willen zijn
   

Zelfliefde is revolutionair

Het is geen geheim dat we jarenlang zijn, en nog steeds worden, beïnvloedt door culturele boodschappen. Deze boodschappen komen uit de medische wereld, de media en/of zijn moreel van aard. Ze vertellen ons hoe we eruit moeten zien, hoe een goed leven te lijden, wat gezond is en wat niet. En doordat we in een wereld leven die geregeerd wordt door mannen én mannelijke principes zijn deze boodschappen hiermee doordrenkt. Doelen, resultaten, denken en actie zijn daarin meer waard dan de vrouwelijke principes zoals het lichaam, voelen, emoties én zijn (niet doen). De gevolgen? We leven niet alleen afgesneden van ons lichaam en afgesneden van onze emoties en gevoelens, maar we leven ook vanuit de overtuiging Ik ben niet…...genoeg. Vul de puntjes zelf maar in.  Schaamte, angst, verdriet zijn zo gewoon geworden dat we niet eens meer zien dat het de norm is. Liefde, zelfliefde, zelfbeminning is rebels je kiest voor jezelf. 
 Ik was 'The Good Girl', beroeps-pleaser én getraind in het denken niet voelen. 


"Als je kan leren, moet je dat doen" zei mijn moeder. Dat deed ik. Ik ging van mavo naar vwo en koos daarna voor Rechten aan de Universiteit van Leiden. Tijdens mijn studie haalde ik slechts één onvoldoende en ronde deze binnen 4,5 jaar af. Sneller dan de gemiddelde student, want ja ‘dat moet’ dacht ik. Ik was getraind om te doen wat van me verwacht werd. Op school, werk, in mijn relatie en sociale situaties.  

Niet zo heel erg lang geleden woonde ik samen met een hoogopgeleide knapperd in een eengezinswoning in het centrum van Leiden. En ik had een baan bij een ontzettend leuk Leidsch internetbureau. We dachten soms aan kinderen, maar richtte ons meer op elkaar, vrienden en feestjes. Toch klopte er iets niet. Als ik het nu zou moeten samenvatten zou ik zeggen. Ik leefde niet. Ik voelde me ok, maar niet vervuld, niet gelukkig. En dat was ook terug te zien in mijn sexdrive. Die was er niet. Ik zat ook op slot. 

Een tweede burn-out lag op de loer. Ik stopte noodgedwongen bij het internetbureau waar ik bijna vijf jaar gewerkt had. Dat was een hele grote stap. Doodeng, want ik wist niet wat ik wel wilde en viel in het sociale vangnet. 
Als universitair geschoolde, 'the good girl' en beroeps pleaser had ik niet geleerd om te voelen maar om te denken en kon geen verbinding maken met wat ik nu zelf wilde. Ik wist niet hoe het was om verbinding te maken met mezelf laat staan met iemand anders. Het was een eenzame, moeilijke periode waarvan ik achteraf kan zeggen dat het een cadeautje was van de kosmos. Ook al voelde ik me zwaarmoedig en veranderde er veel, ik had de tijd en ruimte om me verder te storten op de-armouring, sexual healing én tantra. En dat is inmiddels drie jaar geleden.  

Heb ik nu alle antwoorden? Nee! Ik ben nooit klaar met liefdevol, krachtig en mezelf zijn, ik blijf leren. Die nieuwsgierigheid is key en toevallig ook één van de mindsetgeheimen voor ultieme zelfliefde die je tijdens LoveUp gaat leren. Ondanks dat ik er nog niet ben, ben ik zoveel rijker, blijer, gelukkiger. En....guess what?! Mijn sex drive is terug, ik geniet van intimiteit, seksualiteit, voel mijn lichaam steeds beter én ook de seksuele energie daarin stromen. Bovendien wordt steeds makkelijker om uit het oerwoud van gedachten te komen en ‘ja’ te zeggen tegen wat mij wel dient. That’s power baby! Dit gun ik echt iedereen. En ik sta te poppelen om mijn ervaring, grondbeginselen van de laatste drie jaar met jou te delen!  


 


Alle tranfsormerende ervaringen, kennis én tools heb ik gebundeld in LoveUp.
Jij gaat jouw eigen liefdesavontuur starten. 

Je gaat de mindset, kennis én vaardigheden leren die jij nodig hebt voor jouw eigen liefdesavontuur. Een sneak preview van wat je gaat leren:
 • Jouw liefdesgodin voelen, voeden én bevredigen  
 • Wat je pijn- en plezierlichaam zijn en je emoties te begrijpen
 • Hoe maatschappelijke boodschappen je vormen én beperken
 • Wat je seksueel temperament is e hoe je deze kunt gebruiken
 • Meer over je erotische blauwdruk 
 • Hoe je optimaal kunt ontvangen
 • Wat YoniHealing is en hoe je dat bij jezelf kunt doen
 

 

Zo gaan we te werk

*  Als je wilt, starten we met een gratis persoonlijk adviesgesprek van 30 minuten. In dit gesprek leer ik je graag wat beter kennen en stel ik je vragen om in kaart te brengen waar je staat, naartoe wilt en hoor je of ik wat voor jou kan doen. 
Mail me om een afspraak in te plannen of plan zelf je afspraak in via mijn online planner.
* Voel je daarna een 'ja' voorsamenwerken met mij dan gaan we samen de diepte in for you to LoveUp♡. 
* Na aanmelding ontvang je tijdelijk de YoniDelight AMI bij jouw thuis, dit is de HealingToy voor sexy én helende avonturen.
* Zes weken lang werken we intensief samen in één op één coachingssessies. Iedere week of om de week, wat het best past bij je agenda.
* De coachingsessies plannen we vooraf in. Dit is jouw stok achter de deur. 
* Je ontvangt wekelijks een link naar de lessen voor die week: audio, geleide oefeningen én het werkboek. 

Zo heb je alles wat je nodig hebt om in je kracht te staan, liefdevol én jezelf te zijn en het leven door je heen te laten stromen. 

 

Wat anderen zeggen:

"Ik sta veel meer open, ik voel dat alles aan het indalen is. Het is alsof ik nu een nieuwe imprint heb waarmee ik verder kan. Er is zoveel ruimte in mij ontstaan en ben zo mega dankbaar. Ik had niet durven dromen dat er zoveel zou gebeuren." - Erica

"Toen ik de training zag op Instagram wist ik direct ‘I’m in’. Na de start zette ze me aan het werk met een sensuele reis naar mezelf. Alle stappen en info werden gedeeld via verdiepende audio en geleide oefeningen en ik werd aan het denken gezet door het werkboek. Tijdens de training moet je natuurlijk ook de tips en tools te ervaren. Ik wilde graag de stap zetten om alles te voelen en snappen en kreeg inzichten over mijn eigen sensualiteit. Op het moment dat ik aan de slag ging met alle input, voelde ik de ene sensatie naar de ander, niet alleen door de powertools en de inzichten in jezelf ook door de verhalen die ze deelt in haar audio. Ik kwam er achter dat mijn sexy self naar de achtergrond was verdwenen en door meer te voelen, steeds meer naar voren kwam! ik voel me weer mooi, sexy. Nu begint het!" - Sabrina

"De coachingsessies hebben zoveel meerwaarde. Je bent niet alleen een stok achter de deur om het te doen, maar het gaf me ook zoveel meer inzicht en verdieping van wat ik had geleerd. Het voelt als de start om mezelf verder te ontwikkelen. "
- Madelon

INVESTERING
De investering voor LoveUp♡ bedraagt €633,-* inclusief BTW maar vooral je tijd, inzet én doorzettingsvermogen.
Je ontvangt hiervoor:
* Tijdelijk gratis met de YoniDelight AMI t.w.v. €124,95
* Verdiepende audio's (via Soundcloud)
* Geleide oefeningen (via Soundcloud)
* Werkboek voor zelfreflectie 
* Eén op één coachingscalls a 1uur 
* Je kunt alleen ook kiezen voor alleen het trainingsprogramma zonder de één op één coaching. De tarieven zonder zijn dan €179,- zonder YoniDelight of €269,- met YoniDelight. 

AANMELDEN:
De training start de tweede week van september. Aanmelden kan via info@youreden.nl Stuur me het adres waarop je jouw YoniDelight wilt ontvangen, je telefoonnummer én laat me weten wanneer je wilt starten. Je kunt het programma ook doen zonder één op één coaching. De investering is dan €179,- voor de zes weken zonder de YoniDelight én €269,- met de YoniDelight.  


GRATIS ADVIESGESPREK?
Twijfel je nog of dit iets voor jou is? Dat kan! Plan een persoonlijk adviesgesprek in via mijn online kalender of
stuur me een mail

Misschien ook interessant?