LoveUp 
Kickstart voor je solo liefdesavontuur! 

LoveUp♡ is het Online Training & Coachingsprogramma voor je solo avontuur. Je lichaam, emoties, seksualiteit én spirit zijn onze leermeesters naar meer zelfliefde. Thema's én onderwerpen die o.a. aan de orde komen: Self Care, YoniHealing, Energietools, Self Pleasure, Je Erotische Blauwdruk. Als je het wat lijkt, starten met een persoonlijk adviesgesprek, daarna weten we precies waar je staat én waar je naartoe wilt. Als we dat weten, ben je klaar om te beginnen wanneer jij wilt. Wekelijks ontvang je de LoveUp♡ podcasts, geleide oefening, een persoonlijk werkboek én zes één op één coachingscalls met mij. Daarna heb je de alles wat je nodig hebt voor je solo liefdesavontuur én dat wordt je (toekomstige) liefje ook blij van...

Ja, ik wil een adviesgesprek 

  

“Welcome to Planet Trauma. If you don’t want to meet trauma, then you’ve come to the wrong planet.”

Peter Levine grondlegger lichaamsgerichte traumabehandeling


 

Killers voor je zelfliefde...

We hebben allemaal in de loop van de tijd negatieve overtuigingen over onszelf én de wereld opgepikt. Van onze ouders/opvoeders, vriendjes, leraren, de maatschappij. We willen erbij horen, beteknisvol zijn, geliefd worden, pijn vermijden én plezier voelen. Daardoor leven we eigenlijk voor een groot gedeelte van de tijd in contractie (onze levensenergie stroom niet in plaats van ontspanning en expansie). We hebben allerlei gedragspatronen ontwikkelt om te overleven in deze sociale jungle van pijn en plezier. Sommige gedragspatronen dienen ons en anderen zitten ons compleet in de weg. Zelfliefde is de wijsheid hebben om die dingen te doen die bijdragen aan je levensvreugde en je levensvreugde killers aan te pakken.  
 • Je vergelijkt jezelf continu met andere vrouwen
 • De behoeften van anderen gaan regelmatig voor je eigen behoeften
 • Je onderneemt weinig actie om je situatie te veranderen maar voelt je ontevreden 
 • Emoties observeer je, maar laat je niet helemaal
 • Je doet niet de dingen die je plezier geven 
 • Soloseks en/of seks onderga je of doe je vanuit de welbekende routine
 • Je hebt geen zin om de dag te beginnen (snoozzzzzzz) én weinig energie
   

Zelfliefde is een tikkelje rebels

Het is geen geheim dat we jarenlang zijn - én worden - beïnvloedt door culturele boodschappen gevormd door mannen die het voor het zeggen hebben.  Deze boodschappen komen uit de medische wereld, de media en/of zijn moreel van aard. Ze vertellen ons hoe we eruit moeten zien, hoe een goed leven te lijden, wat gezond is en wat niet. We denken in doelen en resultaten, denken boven voelen, zekerheid boven intuitie, feiten boven emoties, hersenen boven lichaam. Dit komt met een prijs. We leven afgesneden van ons lichaam, onze emoties en gevoelens. Zelfliefde staat haaks op alles wat nu hoog in het vaandel staat. Omarm je jouw lijf, je emoties, je seksualiteit dan herstel je de balans tussen het mannelijke én vrouwelijke in jezelf én de wereld. Ben je klaar om je liefdesrebel te ontwaken?

LoveUp is voor jou als je: 

 • Meer plezier willen, in bed én daarbuiten
 • Signalen van je lichaam (ja/nee/misschien) willen oppikken 
 • Gedragsverandering wil 
 • Hun emoties willen voelen én uiten, the good and the bad
 • Egoistischer willen handelen
 • De band met hun lichaam, emoties, seksualiteit én spirit willen verbeteren

Jij kan ook egoistisch & liefdevol zijn

Ik weet zeker dat het voor jou ook mogelijk is om te leven vanuit zelfliefde en dat je vaker egoistische keuzes kunt maken. Op je werk, bij je vrienden, familie én je liefde. Bedenk je eens hoe dat voelt, meer jij! Dat is toch een win, win. Dit liefdesavontuur heeft twee routes en die gaan hand in hand. Route één gaat over het ontwikkelen van de mindset die jou ondersteunt in je liefdesavontuur. De tweede route gaat over het vrijmaken van spanning, overtuigingen, stress en trauma. Dan kan je bewustzijn in je lichaam landen én je levensenergie gaan stromen. Misschien weet je nog niet hoe je dat moet doen, heb je pogingen gedaan zonder resultaat, heb je het vertrouwen in jezelf verloren en twijfel je of je dit verdient. Mocht dat zo zijn, onthoud dan dit: Jij kunt dit! Je hebt misschien nog niet de tools, mindset of de tijd gevonden om Your Inner Queen of Selflove te laten zien.    
 


Ik was 'The Good Girl', beroeps-pleaser én getraind in het denken niet voelen. 

"Als je kan leren, moet je dat doen" en "Er moet wel brood op de plank komen", zei mijn moeder als we het hadden over studierichtingen. Ik liet het idee om de kunstacademie te doen varen en koos veilig voor Rechten aan de Universiteit van Leiden. Binnen 4,5 jaar was ik met vlag en wimpel geslaagd. Op zich niets mis mee, maar het waren niet echt MIJN keuzes. Ze waren ingegeven door mijn omgeving, door verwachtingen. Op school, werk, in mijn relatie en in sociale sitatuaties deed ik wat van me gevraagd werd. Ik volgde. Dan deed ik het in ieder geval goed in de ogen van anderen. Ik had geen idee dat ik mijn levensenergie aan het uithollen was. 

Niet zo heel erg lang geleden woonde ik samen met een hoogopgeleide knapperd in een eengezinswoning in het centrum van Leiden. Ik had een baan bij een leuk internetbureau. We dachten soms aan kinderen, maar richtte ons meer op vrienden, feestjes en elkaar. Het klinkt best ok, maar toch klopte er iets niet. Ik leefde niet echt, was niet vervuld, niet gelukkig. Dat was op allerlei vlakken terug te zien, ik deed niet het werk dat ik wilde doen, leefde me uit in de weekenden en mijn zin in seks was er niet.  

Een burn-out lag was niet heel ver van mij verwijderd en ik stopte noodgedwongen bij het internetbureau waar ik bijna vijf jaar gewerkt had. Doodeng! Ik wist niet wat ik wel wilde en viel in het sociale vangnet. 
Als universitair geschoolde, 'the good girl' en beroeps pleaser had ik geleerd om te denken voor anderen, niet om zelf te voelen. Ik kon nog niet zo goed verbinding maken met mezelf. Dat was best een eenzame en lastige periode. Nu kan ik zeggen dat het een cadeautje. Er was ruimte en tijd voor verandering. Ik stortte me op de-armouring, sexual healing én tantra en leerde mijn lijf te voelen, mij grenzen te voelen, mijn lichaam vrij te maken en mijn levensenergie te laten stromen. 
 
Heb ik nu alle antwoorden en ben ik altijd liefdevol naar mezelf? I'm still learning, deze reis houdt nooit op. En dat zou ik ook niet willen, nieuwsgierig zijn en blijven is voor mij esentieel voor groei en zelfliefde. Een open houding leert me altijd weer iets nieuws en ik ben eager om dit jou ook mijn tools, ervaring en kennis me te geven. Voel je je klaar voor deze transformerende reis? 

 


Mijn ervaringen, kennis én tools heb ik gebundeld in LoveUp.
Jij start jouw tranfsormerende liefdesavontuur. 

Je gaat de mindset, kennis én vaardigheden leren die jij nodig hebt voor meer zelfliefde. Een sneak preview van wat je gaat leren:
 • Wat je pijn- en plezierlichaam zijn en je emoties te begrijpen
 • Hoe maatschappelijke boodschappen je vormen én beperken
 • Wat je seksueel temperament is én hoe je deze kunt gebruiken
 • Meer over je erotische blauwdruk 
 • Hoe je optimaal kunt ontvangen
 • Wat YoniHealing is en hoe je dat bij jezelf kunt doen

Wat anderen zeggen:

"Toen ik de training zag op Instagram wist ik direct ‘I’m in’. Na de start zette ze me aan het werk met een sensuele reis naar mezelf. Alle stappen en info werden gedeeld via verdiepende audio en geleide oefeningen en ik werd aan het denken gezet door het werkboek. Tijdens de training moet je natuurlijk ook de tips en tools te ervaren. Ik wilde graag de stap zetten om alles te voelen en snappen en kreeg inzichten over mijn eigen sensualiteit. Op het moment dat ik aan de slag ging met alle input, voelde ik de ene sensatie naar de ander, niet alleen door de powertools en de inzichten in jezelf ook door de verhalen die ze deelt in haar audio. Ik kwam er achter dat mijn sexy self naar de achtergrond was verdwenen en door meer te voelen, steeds meer naar voren kwam! ik voel me weer mooi, sexy. Nu begint het!" - Sabrina

"De coachingsessies hebben zoveel meerwaarde. Je bent niet alleen een stok achter de deur om het te doen, maar het gaf me ook zoveel meer inzicht en verdieping van wat ik had geleerd. Het voelt als de start om mij zelfliefde nog verder te ontwikkelen. "
- Madelon

"Ik sta veel meer open, ik voel dat alles aan het indalen is. Het is alsof ik nu een nieuwe imprint heb waarmee ik verder kan. Er is zoveel ruimte in mij ontstaan en ben zo mega dankbaar. Ik had niet durven dromen dat er zoveel zou gebeuren." - Erica


 

Zo gaan we te werk

*  We starten met een persoonlijk adviesgesprek van 30 minuten.Ik leer je graag beter kennen, wil weten waar je staat én waar je naartoe wilt.
Mail me om een afspraak in te plannen of plan zelf je afspraak in via mijn online planner.
* Voel je na dit gesprek een 'ja' dan gaan we de diepte in en start je solo liefdesavontuur gedurende 6 weken.
* Na aanmelding ontvang je de YoniDelight AMI bij jouw thuis, dit is de HealingToy voor sexy én helende avonturen.
* Voor iedere les ontvang je je materiaal, podcasts, geleide oefening en je werkboek
* Wekelijks bellen we en hebben we onze één op één coachingssessies. Deze plannen we vooraf in.

Zo heb je alle bouwstenen om liefdevol in jouw leven te staan, te stralen zoals nooit tevoren. Ready to shine?


INVESTERING
De investering voor LoveUp♡ bedraagt €899,-* inclusief BTW maar vooral je tijd, inzet én doorzettingsvermogen. Je zult in deze weken tegen wat pijnlijkere stukjes aanlopen en daar hoef je niet alleen doorheen. "The only way out is through."  
Je ontvangt: 
* Verdiepende audio's (via Soundcloud)
* Geleide oefeningen (via Soundcloud)
* Werkboek voor zelfreflectie 
* Eén op één coachingscalls van één uur (zes keer)
* Tijdelijk gratis met de YoniDelight AMI t.w.v. €124,95


*Wil je heel graag deze training doen maar kun je dat bedrag niet in één keer missen, dan kunnen we een payment plan maken die past bij jou situatie. 

AANMELDEN:
Aanmelden kan via info@youreden.nl Stuur me het adres waarop je jouw YoniDelight wilt ontvangen, je telefoonnummer én laat me weten wanneer je wilt starten. 

GRATIS ADVIESGESPREK?
Twijfel je nog of dit iets voor jou is? Dat kan! Plan een persoonlijk adviesgesprek in via mijn online kalender of stuur me een mail

Ja ik wil een adviesgesprek!Misschien ook interessant?